Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Peli + Hotellimatka Tallinnaan 22.-23.1.2022

Tappara fanimatka 2022

Tappara fanimatka Tallinnaan

Lähtöpäivät:

22.1.2022

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 159€

Joukkue mukana!

Tappara fanimatka

alk. 159 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tappara fanimatka Tallinnaan 22.-23.1.2022

Vuosi aloitetaan vauhdikkaasti Tapparan fanimatkalla Tallinnaan.  Sunnuntaina Tallinnassa  kolme tuntia aikaa kaupungilla liikkumiseen ja shoppailuun. Tallink Spa hotellin kokousosastolla Tappara-aiheista ohjelmaa uudella twistillä sekä iltapala noutopyöydästä. Lähde mukaan! Mukana menossa on myös Tapparan liigajoukkue.

Liigapelin kautta Tallinnaan

Matkaan lähdetään suoraan Tampereelta Helsingin jäähallille jossa HIFK - TAPPARA peli. Peliliput sisältyy matkan hintaan. Pelin jälkeen lähdemme yhdessä Tallink Starilla Tallinnaan. Valittavana kaksi erilaista hotellia, tasokkassa Tallink Spa & Conferencessa pääset pulikoimaan hotellin kylpyläosastolle tai valitse edullisempi keskitason hotelli Tallink Express.

Ohjelma

Tuloiltana Tappara-aiheinen ohjelma, tarjolla myös pientä iltapalaa. Mukana iltaohjelmassa on myös tietenkin Tapparan joukkue!

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus Tampereelta Helsinkiin meno-paluu
  • Laivamatkat Tallink Shuttle aluksilla kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • 1 yön majoitus kahden hengen huoneessa
  • Hotelliaamiainen
  • Tunniste, jolla pääset osallistumaan iltaohjelmaan hotellilla
  • Tappara-aiheinen iltaohjelma Tallink Spa hotellissa
  • Bussikuljetus Tallinnan päässä satamasta hotellille ja hotellilta satamaan
  • HIFK - TAPPARA peliliput
  • Iltapala noutopöydästä

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
19:30 21:30 Star
15:30 13:30 Megastar

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Tampere - Helsinki - Tallinna

Bussit saapuvat Helsinkiin jäähallille noin klo 13:00 aikoihin. Parkkialueelta kävely Helsingin jäähallille, jossa alkaa klo 14:00 HIFK - TAPPARA peli. Pelin jälkeen hallilta kävely takaisin bussiparkkipaikalle ja omaan bussiin. Kuljettaja jakaa bussissa matkustajille laivaliput. Siirtyminen Länsisatama 2:teen. Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkan ajaksi. Siirtyminen laivaan. Star lähtee Helsingistä klo 19:30 ja saapuu Tallinnaan klo 21:30. Satamasta siirtyminen hotellille jossa majoittautuminen. kaupunkilla liikkumiseen. Klo 22:00 alkaen tavataan Tallink Spa hotellin Nero-ravintolassa, jossa klo 22:30 alkaa Tappara-aiheinen ohjelma, tarjolla myös pientä iltapalaa. Mukana menossa on myös Tapparan liigajoukkue.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki - Tampere

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin. Klo 12:00 on huoneiden luovutus ja matkatavaroiden kanssa siirtyminen busseihin. Bussit odottavat matkustajia hotellin lähellä olevalla A-terminaalin parkkipaikalla. Hotellista ajetaan Tallinnan D-terminaaliin, jossa siirrytään laivaan. Megastar lähtee Tallinnasta klo 13:30 ja saapuu Helsinkiin klo 15:30. Bussit lähtevät kotimatkalle viimeistään 30 min laivan satamaan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Star

Delight Buffet

Kun nautit matkalla runsaan buffet-aterian, voit keskittyä perillä muihin asioihin kuin syömiseen. Alku-, pää- ja jälkiruokapöytien antimista tulet takuulla kylläiseksi! Ravintolassa tarjoillaan aamiaisbuffet klo 7.30 ja klo 10.30 vuorolla ja lämmin buffet muilla vuoroilla. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Klo 22.30 lähdöllä Shuttle Buffet on suljettu.

À la carte

Nauti Itämeren parhaista makuelämyksistä merelle katsellen. Tasokas à la carte -lista upeine viinivaihtoehtoineen sopii kaikille todellisia makuelämyksiä kaipaaville nautiskelijoille. 

BURGER KING® -ravintola

Maailman ensimmäinen Itämerellä seilaava BURGER KING® -ravintola sijaitsee Tallink Star -laivalla. Supersuositun ravintolaketjun herkkuja saa siis laivaltaKING!  


Café

Äskettäin uudistettu valoisa kahvila Café tarjoaa monipuolista pikku purtavaa sekä kahvia ja teetä. Runsaaseen valikoimaan sisältyy muun muassa tuoreita smoothieita ja leivonnaisia, voileipiä ja hedelmiä. 


Snack time

Kun nälkä iskee, kahvila Snack Timen valikoimasta löydät mm. sämpylöitä, patonkeja, kolmioleipiä, salaatteja, kahvileipiä, juomia sekä myös lämpimiä annoksia. 


Pub Seaport

Starin viihtyisässä Pub Seaportissa on tarjolla erilaisia juomia ja pikkusuolaista. Käy istumaan, siemaile juomaasi ja ihaile samalla Suomenlahden maisemia! Lisäksi pubissa viihdyttävää ohjelmaa: kansainvälinen trubaduuri/duo joka päivä.

Kuva
Kuva
Kuva

Megastar

Delight Buffet

Täällä nautit runsaan buffetin herkuista valiten eri ruokasaarekkeista ruokia, joista voit yhdistellä itsellesi haluamasi. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Delight Buffet -ravintolassa nautit myös runsaan Buffet-aamiaisen tai klo 10.30 lähdöllä Helsingistä vielä monipuolisemman Myöhäisen buffet-aamiaisen.

The Chef's Kitchen

The Chef’s Kitchen -ravintola on avara tila, jossa on rentoutunut ilmapiiri ja kohtuulliset hinnat. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Täältä löydät varmasti jokaisen makuun sopivaa herkuteltavaa.

Fast Lane

Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. Täällä nautit helposti raikkaat salaatit, maukkaat lihapullat tai luksus-hodarit, iltamyöhään asti. 


Burger King® -ravintola

Megastarille avataan jo Starilla suosituksi tullut BURGER KING® -ravintola, joka tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista. Supersuositun ravintolaketjun herkkuja saa siis uudelta Megastar-laivaltaKING!

Coffee & Co.

Modernista Coffee & Co. -kahvilasta nautit laatukahvia, virkistäviä juomia, suussa sulavia kakkuja, muita makeita ja suolaisia herkkuja. 

Victory Bar

Klassinen Victory Bar tarjoaa kodikkaan tilan, jossa voit nauttia erilaisia juomia, lämpimiä voileipiä sekä pieniä välipaloja. Victory Baarissa on myös isot TV-näytöt, peliautomaatteja sekä pelihuone, jossa maksullisia pelejä.

Sea Pub

Sea Pub on suuri ja avoin tila, jossa nautit kylmistä ja kuumista juomista sekä hyvästä valikoimasta kylmiä ja lämpimiä naposteltavia, kuten herkullisia panineja. Pubissa on myös pieni esiintymislava, jossa näet mm. kansainvälisiä trubaduureja.
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.