Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Utön majakkasaari

Utön majakkasaari

Lähtöpäivät:

To 22.7.2021

Matkan kesto:

Hotellimatka

Hinta:

Hinta alkaen 249€

Utön majakkasaari

alk. 249 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Utön majakkasaari

Utö sijaitse ulkosaaristossa ja on Suomen eteläisin ympärivuotisesti asuttu saari.

Utö on toiminut jo ainakin 1600-luvulta lähtien luotsien, majakanvartijoiden, tullimiesten ja sotilaiden tukikohtana. Utössä voi nauttia ulkosaariston karuudesta, joka näyttää ankarat kasvonsa ja todellisen mahtinsa etenkin syysmyrskyjen aikaan. Vuosisatojen saatossa syysmyrskyt ovat aiheuttaneet lukuisia haaksirikkoja, ja Utön vesiä onkin kutsuttu osuvasti laivojen hautausmaaksi. Saaren luonto tarjoaa vierailijoille runsaasti elämyksiä ja se on erityisen suosittu mm. lintubongareiden ja sukeltajien keskuudessa. Lisäksi kävijöitä kiehtoo saaren värikäs historia.


M/S Baldur

Aluksella on niin istumapaikkoja niin sisällä kuin ulkokannella. Alukselta löytyy ravintola, jossa saa pikkusuolaista, lämmintä ruokaa sekä juotavaa.

 


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >
Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Lauttamatkat Nauvo - Utö - Nauvo
  • Majoitus Utö Havshotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Opastettu kierros Utössä

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Nauvo Utö m/s Baldur
13:30 18:15
12:50 08:30

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussikuljetus Helsinki - Espoo - Lohja - Salo - Paimio -reitiltä

Ajelemme aamusta Paraisten lauttarantaan mistä ylitämme lautalla Nauvon saarelle. Ajelemme halki Nauvon saaren aina Pärnäsin laivarantaan, mistä siirrymme m/s Baldur -laivan kyytiin. Klo 13.30 laiva irtautuu laiturista ja saapuu Utöseen klo 18.15. Utössä matkatavaramme kuljetetaan satamasta majapaikkaan sillä välin, kun kävelemme ly­hyen matkan Utö Havshotellille. Majoitumme huoneisiin.

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus. Matkatavarat kuljetetaan jälleen satamaan, josta jokainen huolehtii ne m/s Baldur – laivaan. Paluumatka Utöstä alkaa klo 08.30 ja Nauvoon saavutaan klo 12.50. Nauvossa meitä odottaa tuttu bussi, jonka kyytiin laitamme matkatavaramme ja palaamme tuttua reittiä kotiin.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.