Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Gumbostrand ja Fazer

Gumbostrand ja Fazer

Lähtöpäivät:

To 26.1.2023

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 139€

Gumbostrand ja Fazer

alk. 139 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Gumbostrand ja Fazer

Tiirinkosken tehtaan miljöössä sijaitsee kauppa sekä kahvila. Hartwallin vanhaan tehdasmiljööseen rakennettu galleria nostaa esiin ajankohtaista pohjoismaista taidetta ja muotoilua. Fazerin vierailukeskuksesta saa niin suklaatietoa, yrityksen taustaa kuin makuelämyksiä.

 

Gumbostrand Konst & Form

Gumbostrand Konst & Form on uniikki taide -ja tapahtumakokonaisuus aidossa, vanhassa tehdasmiljöössä. Tarjolla on ainutlaatuinen kattaus pohjoismaista taidetta ja muotoilua.

Galleriassa on esillä 12.1.-26.2.2023 seuraavien taiteilijoiden teoksia:

Inni Pärnäinen, Mirja Ilkka, Jaro Palmu, Lotta Sirén sekä Kuukauden nuori taiteilija Melissa Sammalvaara


Tiirinkosken Tehdas

Hämeenlinnassa sijaitsevalla Tiirinkosken tehtaalla on lämmin tunnelma ja upea miljöö. Lifestyle-tyylinen kauppa sekä tilan omista härkäpapujauhoista tehtyjä belgialaisia vohveleita tarjoava kahvila toimivat vuonna 1910 rakennetussa navettarakennuksessa. Paikan päällä pääseekin nauttimaan kahvilan antimista, tekemään ostoksia sisustustuotteista ja vaatteista aina tilan omiin taljoihin, lankoihin ja ruokatuotteisiin.

Fazer Experience vierailukeskus

Fazer Experience vierailukeskus on houkutellut kävijöitä Vantaan Fazerilaan jo vuodesta 2016, näyttävänä jatkumona Fazerin vuosikymmeniä jatkuneelle vierailutoiminnalle.  Pääset tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historian, yritysvastuuseen ja innovaatioihin.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

klo 06.50 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 07.10 TSOP/Nokian konttori                                                    

klo 07.25 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 07.55 Vanha Kirkko

klo 08.15 TSOP/Lempäälä kirkko -tarvittaessa Viialan SEO

 

Matkaamme aamusta ensin Tiirinkosken tehtaalle, Hämeenlinnaan. Tiirinkosken tehtaalla on lifestyle-tyylinen kauppa sekä idyllinen kahvila vuonna 1910 rakennetussa navettarakennuksessa. Juomme aamukahvit ostosten lomassa. Tiirinkosken tehtaalta jatkamme matkaa Sipooseen, Gumbostrandiin. Gumbostrand Konst & Form on uniikki taide -ja tapahtumakokonaisuus aidossa, vanhassa tehdasmiljöössä. Tarjolla on ainutlaatuinen kattaus pohjoismaista taidetta ja muotoilua. Syömme lounaan tutustumisen yhteydessä. Sipoosta matkaamme Fazerin vierailukeskukseen jossa teemme näyttelykierroksen oppaan johdolla. Jokainen maksava vieras saa lähtiessään mukaansa tuotekassin.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 19.30.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.