Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Tampereen OP Elohopeakerho

Kolmen kaupungin kierros

Kolmen kaupungin kierros

Lähtöpäivät:

Ti 28.3.2023

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 149€

Kolmen kaupungin kierros

alk. 149 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kolmen kaupungin kierros

Tampereen OP Elohopeakerhon päivämatka ti 28.3.2023 jolla tutustutaan Kristiinankaupunkiin, Närpiöön ja Kaskisiin.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Aamukahvit
  • Lounas
  • Iltapäiväkahvit

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 06.30 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 06.45 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.15 Vanha Kirkko

Klo 07.35 TSOP / Ylöjärven konttori

klo 07.55 TSOP / Hämeenkyrön konttori


Lähdemme aamuvarhain ajelemaan kohti Kristiinankaupunkia. Matkalla kahvit. Teemme oppaan johdolla kiertoajelun, tutustuen Ulrika Eleonoran kirkkoon sekä käymme Leppäsalmen kalastajakylässä. Jatkamme matkaa Närpiöön. Käynti Rickard Siggin kasvihuoneilla Piolahdessa jossa mahdollisuus ostaa vastapoimittuja erilaisia tomaattilajikkeita ja kurkkuja valmiiksi pakattuina sekä kesäkukkia (jos ovat jo kasvaneet). Viljelijä kertoo myös viljelytoiminnastaan. Lounas Kasvihuoneravintola Lind´s Kökissä missä voi kokea trooppisen ympäristön ympäri vuoden. Koska kasvihuoneravintola Lindin keittiö sijaitsee tomaattivaltakunta Närpiössä, on tomaatti luonnollinen osa ruoanlaittoa, ja ihanien tomaattisten ruokalajien kehittäminen tuntuu itsestään selvältä inspiroivassa ja aidossa ympäristössä. Lounaan jälkeen tehdään pieni kiertoajelu Närpiössä sekä pysähdytään Pyhä Marian kirkon ulkopuolelle sekä kirkkotallien alueelle joista opas kertoo tarkemmin. Tutustuminen Öjskogspark-puiston ulkoilma-alueeseen jossa on mm. koulutupa ja talonpoikaistalo, apteekkimuseo sekä maalaiskauppa. Teemme tämän jälkeen lyhyen kiertoajelun Kaskisissa ja Kalasatamassa sekä tutustumme Myrreyn keramiikkapajaan ja näyttelytiloihin. Iltapäiväkahvit ravintola Sinisessä hetkessä.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 21:00.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.