Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Kesämatka Mänttään

Kesämatka Mänttään

Lähtöpäivät:

Pe 14.7.2023

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 125€

Kesämatka Mänttään

alk. 125 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kesämatka Mänttään

Mäntän kuvataideviikot on sekä ammattilaisten arvostama että suuren yleisön suosima vierailukohde.

Tutustumme lisäksi taidemuseo Göstaan sekä meillä on ostoshetki Uniikeissa Putiikeissa.


Mäntän kuvataideviikot 11.6.-31.8.2023

Vuoden 2023 Mäntän kuvataideviikkojen kuraattoreiksi on valittu Minna Suoniemi ja Petri Ala-Maunus. Aktiivisesti nykytaiteen kenttää seuraava taiteilijapariskunta asuu ja työskentelee Helsingissä. Mäntän kuvataideviikot on Suomen laajin nykytaiteen kesänäyttely. Se on sekä ammattilaisten arvostama että suuren yleisön suosima vierailukohde. Mäntän kuvataideviikot järjestetään 11.6.-31.8.2023.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Kuva: Mäntän Kuvataideviikot


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Klo 07.45 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 08.00 TSOP/Karkun konttori

Klo 08.45 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 09.00 TSOP/Nokian konttori

Klo 09.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.45 Vanha Kirkko

 

Matkaamme Mänttään juoden matkalla kahvit. Mäntän Kuvataideviikot on merkittävin suomalaisen nykytaiteen festivaali, jota on järjestetty jo vuodesta 1993. Se on kesänäyttely, joka rakennetaan näyttelykeskus Pekiloon joka vuosi uuden taiteellisen johtajan eli kuraattorin johdolla. Jokainen kesä on tätä myöten omannäköisensä, aina yhtä yllätyksellinen, esteettisesti tuore ja ajatuksia herättävä. Kierroksen jälkeen siirrymme ravintola Myllyrantaan jossa syömme lounaan. Lounaan jälkeen on hieman ostosaikaa Myllyrannan uniikeissa putiikeissa. Naisten vaatteiden, asusteiden ja jalkineiden lisäksi Uniikeista Putiikeista löydät sisustus- ja lahjatuotteet, Saaren Taika- ja muut spa-tuotteet sekä kodinhoitotuotteet. Ostokset tehtyämme tutustumme Serlachius-museo Göstaan. Taidemuseo Gösta on toiminut vuodesta 1945 lähtien Gösta Serlachiuksen edustuskodikseen rakennuttamassa Joenniemen kartanossa, jossa on esitelty taidesäätiön omia kokoelmia. Vuonna 2014 sen yhteyteen valmistui puurakenteinen paviljonki, jonka myötä taidemuseon toiminta on laajentunut myös nykytaiteen pariin. Taidemuseo sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa puistoympäristössä Melasjärven rannalla.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20.30.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.