Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Kesämatka Paraisille

Kesämatka Paraisille

Lähtöpäivät:

Ke 17.7.2024

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 179€

Kesämatka Paraisille

alk. 179 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Furuvikin kartanoon

Furuvikin kartanossa on erityisen poikkeuksellisen kaunis muotopuutarha, josta paikka on tullut tunnetuksi. Alunperin vuonna 1906 Paraisten Kalkkivuori Oy:n johtajan Emil Sarlinin kodiksi rakennettu Villa Furuvik aivan Paraisten keskustan kupeessa meren rannalla toimi vuorineuvoksen ja hänen perheensä asuntona 50 vuoden ajan. Vuonna 1957 päärakennus muutettiin yhtiön edustustilaksi ja samalla tehtiin ajan hengen mukaisia muutoksia. Kesäksi 2017 valmistuneet korjaustyöt ovat palauttaneet 60 vuoden jälkeen päärakennuksen juhlakerroksen aikaan, jolloin Sarlin vielä itse asui täällä.


Jordkällaren

Jordkällarenissa on deli ja juustokauppa. Heillä on yli 40 eri juustolajia, oma marmeladi- ja mehusarja/inkiväärishotti, sekä jugurttia, joka on valmistettu päivän tuoreesta tilamaidosta. Kauppa on herkuttelijan paratiisi. Seuraava vierailukohde on puutarha, jossa kasvatetaan marjoja, hedelmiä, yrttejä ja vihanneksia. Puutarhan hoitajat keskittyvät maaperään ja koko ekosysteemin hyvinvointiin. He haluavat tuottaa maistuvaa lähiruokaa ja tämä jatkuva prosessi on vierailijoitten nähtävänä.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!

Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit x 2
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 06.55 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 07.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 07.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 08.00 Vanha Kirkko

Klo 08.20 Lempäälä, kirkon pysäkki -tarvittaessa Viialan SEO

 

Matka alkaa Paraisilta, saariston omalta viinitilalta jossa nautitaan aamukahvit omenapiirakalla. Paikasta voi ostaa heidän omia tuotteitaan, kuten viiniä, siideriä, mehuja ja paljon muuta. Tämän jälkeen suuntaamme Furuvikin kartanoon. Siellä on erityisen poikkeuksellisen kaunis muotopuutarha, josta paikka on tullut tunnetuksi. Alunperin vuonna 1906 Paraisten Kalkkivuori Oy:n johtajan Emil Sarlinin kodiksi rakennettu Villa Furuvik aivan Paraisten keskustan kupeessa meren rannalla toimi vuorineuvoksen ja hänen perheensä asuntona 50 vuoden ajan. Vuonna 1957 päärakennus muutettiin yhtiön edustustilaksi ja samalla tehtiin ajan hengen mukaisia muutoksia. Kesäksi 2017 valmistuneet korjaustyöt ovat palauttaneet 60 vuoden jälkeen päärakennuksen juhlakerroksen aikaan, jolloin Sarlin vielä itse asui täällä. Lounas Paraisten vierasvenesataman tuntumassa. Lounaan jälkeen käydään Jordkällarenissa, joka on deli ja juustokauppa. Heillä on yli 40 eri juustolajia, oma marmeladi- ja mehusarja/inkiväärishotti, sekä jugurttia, joka on valmistettu päivän tuoreesta tilamaidosta. Kauppa on herkuttelijan paratiisi. Seuraava vierailukohde on puutarha, jossa kasvatetaan marjoja, hedelmiä, yrttejä ja vihanneksia. Puutarhan hoitajat keskittyvät maaperään ja koko ekosysteemin hyvinvointiin. He haluavat tuottaa maistuvaa lähiruokaa ja tämä jatkuva prosessi on vierailijoitten nähtävänä. Ennen kotimatkaa on vielä aikaa iltapäiväkahville Paraisilla, historiallisella Fredrikan Tuvalla.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 22:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.