Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Pori, Kallon saari ja Reposaari

Pori, Kallon saari ja Reposaari

Lähtöpäivät:

Ke 8.5.2024

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 169€

Pori, Kallon saari ja Reposaari

alk. 169 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde mukaan päivämatkalle Poriin!


Juséliuksen mausoleumi

Mausoleumin rakennutti liikemies Fritz Arthur Jusélius 11-vuotiaana tuberkuloosiin kuolleen tyttärensä Sigridin viimeiseksi leposijaksi. Sigridin ja Fritz Arthur Juséliuksen sarkofagit ovat mausoleumissa nähtävillä. 

Kallon saari

Ajelemme pengertietä pitkin Kallon saareen jossa sijaitsee Kallon majakka, merivartiosto ja luotsiasema.

Hyötytuulen tuulivoimapuisto

Keskus antaa alasta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa tuulivoimasta ja Suomen Hyötytuulen tuulivoimatuotannosta. Piha-alueella sijaitsee myös lintutorni, jossa Opastuskeskuksen kävijät voivat vierailla.

Reposaari

Reposaari on Porin kaupunginosa, joka sijaitsee samannimisellä saarella Meri-Porissa noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Noin 1,5 neliökilometrin laajuinen Reposaari on Kokemäenjoen suiston uloin saari aivan Selkämeren ulapan äärellä.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>

Kuvalähde: Visitkeuruu kuva-arkisto


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussin aikataulu:

Klo 07.25 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 07.45 Vanha Kirkko

Klo 08.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 08.30 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki


Matkaamme Porin keskustaan jossa juomme ensin kahvit. Tapaamme oppaan jonka johdolla teemme opastetun kaupunkikierroksen. Käymme mm. Josef Stenbäckin suunnittelemassa Juséliuksen mausoleumissa.  Mausoleumin rakennutti liikemies Fritz Arthur Jusélius 11-vuotiaana tuberkuloosiin kuolleen tyttärensä Sigridin viimeiseksi leposijaksi. Sigridin ja Fritz Arthur Juséliuksen sarkofagit ovat mausoleumissa nähtävillä.  Keskustasta matka jatkuu kohti Mäntyluodon satamakaupungin osaa. Ajammepengertietä pitkin Kallon saareen, jossa sijaitsee Kallon majakka, merivartiosto ja luotsiasema. Käymme myös Hyötytuulen tuulivoimapuistossa ja opastuskeskuksessa. Keskus antaa alasta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa tuulivoimasta ja Suomen Hyötytuulen tuulivoimatuotannosta. Piha-alueella sijaitsee myös lintutorni, jossa Opastuskeskuksen kävijät voivat vierailla. Jatkamme matkaa oppaan johdolla Reposaareen, jossa lounas ravintola Merimestassa. Ravintolan yhteydessä on Kalapaikka Merimesta, josta löytyy mm. Reposaari-aiheisia matkamuistoja ja tuoretta kalaa sesongin mukaan. Teemme myös kävelykierroksen idyllisissä puutalomaisemissa ja nähdään muun muassa Reposaaren kirkko ja Eino Gröhnin kotitalo.

 

Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 19:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.