Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Pokrova ja Helsingin helmet

Pokrova ja Helsingin helmet

Lähtöpäivät:

Ke 16.8.2023

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 155€

Pokrova ja Helsingin helmet

alk. 155 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Pokrova

Pokrovan luostariyhteisö on ainutlaatuinen tutustumiskohde joka niin rauhoittaa kuin ihastuttaa vierailijan. Tutustumme niin Pokrovan historiaan kuin nykypäivään, kirkkoon, päärakennukseen Villa Dannebrogiin sekä nautimme lounaan. Lisäksi Ajurin talossa olevassa pienessä putiikissa voi tehdä tuliaisostokset. 


Helsingin kierros

Käymme tutustumassa oppaan johdolla Munkkiniemen ja Vähä-Meilahden huvila-alueeseen. Näemme historiallisen kalastajatorpan sekä Munkkiniemen kartanon jossa myös jalkaudumme oppaan kanssa. Reittimme varrella on myös surullisesti rapistunut Meilahden kartano, presidenttien maat Tamminiemessä ja Mäntyniemessä sekä pääministerin virka-asunto Kesäranta.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!

Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 06.55 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 07.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki                                                

klo 07.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.00 Vanha Kirkko

klo 08.20 TSOP/Lempäälän kirkon pysäkki -tarvittaessa Viialan SEO


Huom! Pokrovan pienessä putiikissa käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen. Pukeutumisessa tulisi noudattaa ohjeistusta jossa paitojen tulee olla vähintään puolihihaisia ja hameiden polvipituisia. Päähinettä voivat käyttää naiset ja kirkolliset henkilöt, joille sen käyttö on siunattu.

 

Matkalla Helsinkiin aamukahvit. Helsinkiin saavuttuamme matkaamme ensin Pokrovaan, Ortodoksiseen Veljesyhteisöön. Pokrovan luostariyhteisö on ainutlaatuinen tutustumiskohde joka niin rauhoittaa kuin ihastuttaa vierailijan. Tutustumme niin Pokrovan historiaan kuin nykypäivään, kirkkoon, päärakennukseen Villa Dannebrogiin sekä nautimme lounaan. Lisäksi Ajurin talossa olevassa pienessä putiikissa voi tehdä tuliaisostokset.  Pokrovasta ajelemme Helsinkiin, jossa teemme kierroksen oppaan johdolla. Käymme tutustumassa Munkkiniemen ja Vähä-Meilahden huvila-alueeseen. Näemme historiallisen kalastajatorpan sekä Munkkiniemen kartanon jossa myös jalkaudumme oppaan kanssa. Reittimme varrella on myös surullisesti rapistunut Meilahden kartano, presidenttien maat Tamminiemessä ja Mäntyniemessä sekä pääministerin virka-asunto Kesäranta. Päätämme opastuksen kahviin ennen kotiin lähtöä.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.