Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Vääksy ja Repovesi

Vääksy ja Repovesi

Lähtöpäivät:

Ti 19.7.2022

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 139€

Vääksy ja Repovesi

alk. 139 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Idyllien vanha Vääksy ja risteily Repoveden maisemissa

Matka kesäpitäjään Vääksyyn jossa ostoshetki kivoissa pikkuliikkeissä. Kultareitti-risteilyllä kauniita Repoveden Kansallispuiston maisemia ja leppoisaa yhdessäoloa.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!

Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 08.25 TSOP / Ylöjärven konttori

Klo 08.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 09.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.30 Vanha Kirkko


Ajelemme aamusella Vääksyyn missä juomme kahvit. Kahvien jälkeen tutustumme omatoimisesti Vanhan Vääksyn pikkukauppoihin. Ne ketkä eivät halua tehdä ostoksia, kannattaa suunnata Päijännetaloon missä on tarjolla ilmaisia museonäyttelyitä. Vääksystä matka jatkuu Repoveden kansallispuiston kupeeseen, Orilammen Maja ja Lomakeskukseen. Syömme buffet lounaan jonka jälkeen siirrymme Tuuletar II nimiseen alukseen ja Kultareitti-risteilylle. Kultareitti on ohjelmallinen risteily yhdistettynä Repoveden upeisiin maisemiin. Tuuletar ll kuljettaa sinut Vuohijärveltä Repoveden puolelle ja matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan kalliomaalauksineen ja Kuutinlahden uittorännin. Pääset myös vierailemaan Mäntysaaren 700-vuotiaalla hautausmaalla ja sen viehättävässä kappelissa. Matkan aikana kuullaan alueen historiasta ja taruista sekä lauletaan yhdessä merimieslauluja hanurin säestyksellä, samalla kun ihaillaan Repoveden maisemia järven selältä.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:30.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.