Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Villa Royal ja Kinnalan Koukku

Villa Royal ja Kinnalan Koukku

Lähtöpäivät:

Ti 16.5.2023

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 145€

Villa Royal ja Kinnalan Koukku

alk. 145 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Villa Royal

Villa Royal on ainutlaatuinen nähtävyys, jonka on luonut sisustustaiteilija, entisjöijä Markku Ellala. Villa Royal on toiminut nähtävyytenä yli 15 vuotta ja sen kuningasajatus on, että kuninkaallisessa huvilassa pääsee tutustumaan sisustuksen ja esineistön kautta menneiden aikojen kuninkaalliseen elämään ja kullan kimallukseen. Kohteen salit on sisustettu eri tyylikausien mukaan ja näin Villa Royalissa on mahdollista tehdä visuaalinen aikamatka barokista jugendiin.

Kinnalan Koukku

Kinnalan koukku on osittain 200 vuotta vanha tila, jossa sijaitsee myös Suojeluskuntamuseo. Tutustumme museoon, jossa on esillä Kiikan suojeluskunnan esikunta ja näyttely. Näyttelyn teemoja ovat itsenäisen Suomen käymät sodat ja niiden ylipäällikkö Mannerheim sekä maanpuolustus sodan ja rauhan aikana.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • leivoskahvit sekä lasi viiniä
  • Lounas
  • opastus Villa Royalissa

Matkaohjelma

Päivämatka

Bussiaikataulu:

Klo 08.10 TSOP, Ylöjärven konttori

Klo 08.30 Vanha Kirkko

Klo 09.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 09.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki


Ajelemme aamusta tutustumaan Äetsän Kiikkaan, Kinnalan Koukkuun. Kinnalan koukku on osittain 200 vuotta vanha tila, jossa sijaitsee myös Suojeluskuntamuseo. Tutustumme museoon, jossa on esillä Kiikan suojeluskunnan esikunta ja näyttely. Näyttelyn teemoja ovat itsenäisen Suomen käymät sodat ja niiden ylipäällikkö Mannerheim sekä maanpuolustus sodan ja rauhan aikana. Nautimme myös maittavan lounaan tutustumisen päätteeksi. Matkamme jatkuu Mouhijärvelle, Villa Royaliin. Villa Royal on ainutlaatuinen nähtävyys, jonka on luonut sisustustaiteilija, entisöijä Markku Ellala. Villa Royal on toiminut nähtävyytenä yli 15 vuotta ja sen kuningasajatus on, että kuninkaallisessa huvilassa pääsee tutustumaan sisustuksen ja esineistön kautta menneiden aikojen kuninkaalliseen elämään ja kullan kimallukseen. Kohteen salit on sisustettu eri tyylikausien mukaan ja näin Villa Royalissa on mahdollista tehdä visuaalinen aikamatka barokista jugendiin. Opastetun kierroksen jälkeen juomme kahvit kera leivoksen sekä nautimme lasilliset talon viiniä. Mahdollisuus ostoksiin Villan galleria -shopissa, jossa myytävänä mm. matkamuistoja ja taidetta. Ennen kotiin paluuta pidämme vielä ostoshetken Herkkujuustolassa jossa tarjolla on paikan päällä valmistettua juustoa.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 18:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.