Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Eläkelaiset ry jäsentapahtuma

Kulje Kanssain Baltic Queen 13.-14.9.2022

Eläkelaiset ry Kulje Kanssain Baltic Queen 13.-14.9.2022

Lähtöpäivät:

13.9.2022

Matkan kesto:

22 h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tiedote


Eläkeläiset ry
10.8.2022

Tänään 10.8. Tallink Siljalta saamamme tiedon mukaan risteily toteutetaan varustamon
uusimmalla risteilijällä - Baltic Queen -laivalla. Laivaan voit tutustua etukäteen
osoitteessa  
Baltic Queen - Tallink & Silja Line.


Matka toteutuu näin ollen alkuperäisenä ajankohtana 13.-14.9.2022. Lähtösatama pysyy
myös samana eli Helsingin Länsiterminaali T2.

Laivan muutoksen takia lähtö- ja tuloaika-tauluihin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia. Tiedotamme kaikki varauksen tehneet heti kun olemme saaneet varustamolta lopulliset tiedot.

Koska puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, pyydämme teiltä kärsivällisyyttä odottaa
yhteydenottoamme.

 


Eläkeläiset ry:n vuoden 2022 jäsentapahtuma – Kulje kanssain -risteily 13.–14.9.2022 Silja Europalla


Tule kokemaan yhdessäolon iloa, nauttimaan monipuolisesta risteilyohjelmasta, maistelemaan herkullista ruokaa ja vierailemaan kauniissa varhaissyksyisessä Tallinnassa.

 

Kulje kanssain -risteily on Eläkeläiset ry:n vuoden 2022 päätapahtuma. Risteilylle ovat tervetulleita kaikki jäsenemme ja toimintamme ystävät. Eläkeläiset ry:n jäsenyyttä ei siis edellytetä.

 

Risteilyn monipuolisesta ohjelmatarjonnasta jokainen löytää itselleen mukavaa ajanvietettä ja mielenkiintoista asiaa.

 

Illanvietto
Tanssillinen yhteisesitys, yksilö- ja ryhmäesityksiä, tanssia ”Meidän pändin” säestyksellä.


Laula kanssain!
Yhteislaulu- ja kuoroillan juontajana sävellys- ja sanoituskilpailumme voittaja Reijo Westerholm


Kovia faktoja ja keskusteluja
Kuinka Suomen eläkejärjestelmää voisi kehittää? Keskustelutilaisuudessa mm. Kalevi Kivistö (ministeri, Eläkeläiset ry:n entinen puheenjohtaja) ja Kaija Kallinen (entinen SAK:n eläkepoliittinen asiantuntija, eläkkeellä)

Kisaa ja treffejä
Boccia-kisa, runokaraoke, tanssipaja, rappustreenit, tietovisa, järjestöaktiivien treffit…

Yhteistyökumppaneittemme ohjelmaa
Tälle risteilylle ovat kaikki ystävämme tervetulleita! Mukana on ainakin Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n, Työväen Urheiluliitto TUL:n, Kansan Arkiston, KSL:n ja Yrjö Sirolan Säätiön edustajia. TUL:n Aira Ikonen vetää tanssipajan. Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n Verkosta virtaa -hanke järjestää digipajan. SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen on laivalla ja mukana ajankohtaisissa keskusteluissa.


Lisäksi laivan oma korkeatasoinen viihdeohjelma. Tarjolla taatusti tanssittavaa musiikkia!

 

Tulkaa kokemaan yhdessäolon iloa, nauttimaan monipuolisesta risteilyohjelmasta, maistelemaan herkullista ruokaa ja vierailemaan kauniissa varhaissyksyisessä Tallinnassa


Matkan ohjelmasta lisätietoa löytyy täältä >>

Aikataulu

Lähtö Helsingin Länsisatamasta tiistaina 13.9.2022 klo 18.30
Tallinnassa mahdollisuus nousta maihin 14.9.2022 klo 8–12.00
Paluu Helsingin Länsisatamaan keskiviikkona 14.9.2022 klo 16.00

Hinnasto

Katso matkan hinnasto täältä >>

Kuljetukset suoraan satamaan

Kulje kanssain -risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle. Katso tilausajokuljetusreitit ja hinnat tästä >>Varaukset

Tiedustelut sekä varaukset 12.10.2021 alkaen Matkapojat Oy p. 010 2323 200 (ma -pe 9-16) ryhmat.tampere@matkapojat.fi
Paikallisyhdistyksissämme kootaan lähtijät yhteen ja matkavastaavat tekevät ryhmiensä varaukset;
• hytit valinnan mukaan
• ateriat laivalla valinnan mukaan

Risteilylle voi osallistua myös pienellä porukalla tai yksin.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Hintaan sisältyy

 • Risteilymatka valitussa hyttiluokassa
 • Monipuolinen ohjelmatarjonta
 • Laivan viihdetarjonta

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 1
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna
18:30 08:00
16:00 12:30

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen laivalla

Illallinen

Lounas

Ateriapaketti

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

Matkustajat saavat laivalippunsa terminaali 2. kerroksesta Matkapoikien tiskiltä. Bussikuljetuksilla saapuvien matkaliput matkavastaavat noutavat liput terminaalista ja jakavat ne busseissa. Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin klo 17:30 alkaen. Laiva lähtee Helsingistä klo 18:30. Sinun on mahdollista varata lisämaksusta Buffet-illallinen tai illallinen Grill House tai Tavolata ravintolaan. Kattausajat vahvistamme teille kevään 2022 aikana. Laivan risteilyohjelman saatte satamassa matkalippujen yhteydessä. Risteilyllä ei ole illalla maihinnousua Tallinnaan.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Lisämaksusta aamiainen on tarjolla laivan buffet-ravintolassa klo 07:00 – 10:00. Laivalla ohjelmaa Tallinnassa olo aikanakin. Maihinmeno ja laivaan nousu Tallinnassa klo 08:00 – 12:00. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30. Hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16:00, josta bussikuljetukset kotipaikkakunnille lähtee viimeistään 30 min laivan satamaan saapumisesta

Laivan esittely

Baltic Queen

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitse itse omat suosikkisi. Nauti laajasta valikoimasta niin kylmiä kuin lämpimiäkin ruokia uudella tavalla. Herkkupöydän valikoiman suoraan lautasellesi annostelee kokkimme upeissa merimaisemissa! Juoman voit valita itse juoma-automaatista (vettä, virvokkeita, olutta, viiniä). Ruoan kruunuksi maistelet makeita jälkiruokia kahvin tai teen kera.
Grande Buffet -ravintolassa on tarjolla myös maittava aamiainen. Grande Buffet -ravintola sijaitsee kannella 7.

Ravintolat ja kahvilat


Russian à la carte Aleksandra
Oletko kokeillut jo hurmaavia venäläisen keittiön herkkuja? Pelmenit, Kievin kana ym. venäläiset erikoisuudet löydät tämän à la carte -ravintolan menusta kannelta 7. Tule tunnelmalliseen ravintolaan ja kokeile ennakkoluulottomasti myös erikoisempia ruokia, saatat yllättyä positiivisesti!


Gourmet Baltic Queen
Täällä nautit todella tasokkaista ruokalajeista ja juuri niille sopivista viineistä. Tarjolla on myös upeita menukokonaisuuksia, jotka syöt kaikessa rauhassa merimaisemista nauttien! Tämä on ravintola sinulle, joka kaipaat todellisia makuhermoja kutkuttavia elämyksiä. Gourmet Baltic Queen sijaitsee laivan 7. kannella.


Grill House
Iskikö isompikin nälkä? Grill Housen listalla on mm. herkulliset hampurilaiset ja mehevät pihvit. "From the Grill" -pihviannokset on tehty huippulaatuisesta Angus-lihasta. Aterian kruunaa maukas jälkiruoka-annos. Perheen pienimmille on oma lasten ruokalista. Grill House -ravintolan löydät kannelta 7. Täällä on tarjolla myös erikoisaamiainen Sviitti- ja DeLuxe -luokan asiakkaille.


Fast Lane
Fast Lane tarjoilee ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Täältä löydät perinteisten lihapullien ja hampurilaisten lisäksi myös raikkaat salaatit ja muut herkut pienempään nälkään.


Ostokset


Supermarket
Tax Free Shopissa on laaja valikoima väkeviä alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä.

 
Fashion Street
Uusi upea putiikkimme tuo ulottuvillesi Guessin, Tommy Hilfigerin, Desigualin, Superdryn, Gantin ja ECCOn uusimmat vaatteet ja kengät sekä Swarovskin, Sekondan, Sif Jakobsin ja Ray Banin trendikkäimmät asusteet. Osta muotia laivalta ja säästä aina vähintään 20 % maahinnoista. Kaikki vaatteet ja kengät 31.8. asti tarjoushintaan -40 %.


Viihde

Baltic Queeniltä löydät viihdettä moneen makuun. Risteilyillä Turusta Tallinnaan on bändi soittamassa kansainvälistä musiikkia Starlight-yökerhossa ja suomalaisen trubaduurin kitarasoinnuista ja laulusta nautit Sea Pubissa. Manhattan Piano Baarissa voit istua rauhassa ja nauttia pianoesityksistä. Keskiyön lähestyessä näet upean Showstoppers-ryhmän pääshown tanssijoineen. Suomalainen ohjelmavastaava järjestää myös lisäohjelmaa ja kauniilla säällä DJ soittaa musiikkia aurinkokannella.


Baarit


Seaside
Seaside-baarissa voit ihastella upeita merimaisemia ja nauttia suosikkijuomiasi. Seaside-baari sijaitsee 6. kannen keulassa.

Manhattan Piano Bar
Tyylikäs Manhattan Piano Bar sopii mainiosti aperitiivin tai kahvin ja avecin nauttimiseen. Se on myöskin loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen. Manhattan Piano Bar sijaitsee 7. kannella ruokaravintoloiden läheisyydessä.


Sea Pub
Sea Pub kutsuu maistelemaan siidereitä ja oluita laajasta valikoimasta rennossa tunnelmassa. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Cigar Club
Hyvän illallisen jälkeen maistuu hyvä sikari. 29-paikkainen tunnelmallinen Cigar Club vie kauaksi arjen tunnelmasta. Muhkeat tuolit, laaja sikarivalikoima ja viihtyisä sisustus lumoaa myös muutkin kuin sikareiden ystävät. Cigar Club sijaitsee 7. kannen keskiosassa.


Yökerhot


Starlight
Art Deco -tyylisessä Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) bändi soittaa kansainvälistä tanssimusiikkia. Näet myös näyttävän Dance Factoryn pääshown tanssijoineen ja pukuloistoineen. Kaksikerroksisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran suurelle esiintymislavalle.


Disco Ibiza
HUOM. Disko on suljettu toistaiseksi. Vain läpikulku aurinkokannelle.

Lapsille

Baltic Queen on koko perheen laiva, jossa myös lapset viihtyvät. Lasten leikkihuone on toistaiseksi suljettu, mutta aktivaattori järjestää puuhaa lapsille. Teinit viihtyvät uuden digitaalisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa ratkoen eri tehtäviä ympäri laivaa. Myös Muumi viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä!


Hyvän olon palvelut


Kylpylä
Baltic Queenin risteilyllä on aikaa rentoutua ja mikä olisi paras tapa irtautua arjesta kuin rentoutumalla uima-altaassa ja allasbaarissa laivan 2. kannella. Saunat ovat kiinni, mutta tervetuloa uimaan.

Kauneushoitola
Hyvä tapa rentoutua risteilyllä on nauttia vartalohieronnasta, kasvohoidosta tai vaikkapa jalkahoidosta. Kauneushoitola sijaitsee kannella 5. Voit varata ja maksaa ajan hoitoihin laivan infotiskillä, kannella 6.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5, 9 ja 10
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 hengelle

 • 7 m2
 • Hyteissä on vuoteet päällekkäin
 • Kansilla 5 ja 9-11
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 2-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5, 9, 10 ja 11
Kuva hytistä

Deluxe-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 16 m2
 • Hyteissä on parivuode
 • kannella 11
 • sisältää erikoisaamiaisen
Kuva hytistä

C4-hytti

Ikkunaton hytti 2-4 hengelle

 • 8,1 m2
 • kannella 2
Kuva hytistä

A4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunallinen allergia-hytti 2-4:lle henkilölle.
 • Kannella 5
 • 9 m2
 • Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV.
Kuva hytistä

B4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunaton allergia-hytti 2-4:lle henkilölle.
 • Kannella 5
 • 9 m2
 • Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt