Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Pelkät lennot Las Palmasiin

Pelkät lennot Las Palmasiin

Lähtöpäivät:

Alkaen 19.11.2021 perjantaisin

Matkan kesto:

8 päivää (sis. matkatavarat lennoilla)

Hinta:

Hinta alkaen 449€

UUTUUS 2021

Lennot Helsinki - Las Palmas

alk. 449 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Helpot ja edulliset suorat lennot Kanariansaarille tulivat myyntiin!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui! Voit varata nyt rantaloman Kanarialle suorin lennoin helposti ja edullisesti. Suorat lennot vievät sinut nauttimaan lomasta turvallisessa EU-kohteessa.

Pelkät lennot Kanarian aurinkoon

Mikäli haluat varata vain lennot, onnistuu se kauttamme helposti. Lähdöt kätevästi perjantaisin iltapäivällä ja paluu Helsinkiin seuraavana perjantaina päivälennolla. Huomaathan, että meillä sisältyvät myös matkatavarat hintaan. Matkojen kesto on yksi viikko.

Ikuisen kevään Gran Canaria

Gran Canariaa on kutsuttu ikuisen kevään ja myös onnellisten saareksi.  Miellyttävä ilmasto, aurinko, herkullinen ruoka, edulliset ostokset, hyvät harrastusmahdollisuudet ja iltaelämä houkuttelevat Kanarian auringon alle. Harrastusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti ja erilaiset vesiurheilulajit, tennis, pyöräily, golf ja patikointi riittävät ajanvietteeksi vaativammallekin lomalaiselle. Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Kanarialla löytyy >>


Playa del Inglés hurmaa kävijänsä

Playa del Ingles on saaren lomakohteista suurin ja monipuolisin, jonne moni palaakin vuosi toisensa jälkeen.

Playa del Inglesin ranta tarjoaa kultaista hiekkaa ja tyynen veden kolmen kilometrin pituudelta ja sijaitsee Maspalomasin kuuluisien hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä.


Herkuttelijoiden paratiisi

Paikallisten erikoisuuksien lisäksi Playa del Inglesin ravintolavalikoimassa on esillä kansainvälisen keittiön koko kirjo ja mukaan mahtuu myös suomalaisia ravintoloita. Gran Canarialla syödään paljon kalaa, joka tarjoillaan usein ryppyisten kanarianperunoiden ja mojo-kastikkeen kera. Juomapuolelta kannattaa kokeilla perinteistä sangriaa sekä espanjalaista kuohuviiniä cavaa. Paikallinen erikoisuus on hunajarommi.

Ostoksia ja tuliaisia

Ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat Gran Canarialla lähes rajattomat ja keskittyvät ostoskeskuksiin, joista suurimmat ovat Yumbo ja Kasbah. Täältä löytyy runsaasti tuliaisia kotiin ja kauppojen lisäksi niistä löytyy myös monipuolinen ravintolatarjonta.


Tee matkastasi All inclusive!

Vaihtoehtona pelkille lennoille voit varata myös helpon ja turvallisen matkapaketin hotellimajoituksella. Matkapaketeissa on tarjolla lisämaksusta All Inclusive, jolloin kaikki ateriat, välipalat ja juomat sisältyvät hintaan hotellissa. Matkapakettivalikoimaan pääset tästä >>


Erikoismatkatavarat

Mikäli haluat ottaa matkalle mukaan esim. golf bägin tai polkupyörän, otathan yhteyttä myyntipalveluumme, sillä erikoismatkatavaroille on rajoitettu määrä tilaa. Lisämaksu golf bägistä tai polkupyörästä on 60€ meno-paluu. Myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323 200.


FlyToCanarias lentoyhtiön lennot

Matkat lennetään kanarialaisin siivin FlyToCanarias lentoyhtiön koneilla. Lennot lähtevät mukavasti perjantaisin klo 17, mikä mahollista sen, että ehdit saapua kauempaakin Suomesta ja nauttia myös Helsinki-Vantaan tasokkaista palveluista.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Osa kuvista:
© Mikko Silvennoinen, La Loma Travel
© www.grancanaria.com

Hintaan sisältyy

  • Lennot aikataulun mukaisesti turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Las Palmas 17:00 - 21:00

Las Palmas - Helsinki 08:00 - 16:00

Matkaohjelma

Perjantai (1. matkapäivä)

FlytoCanarias lento GTR101 lähtee Helsingistä klo 17:00 ja saapuu Gran Canarialle Las Palmasiin klo 21:00.

Lomalento, ei palveluja kohteessa

Lentomatkojen hintaan ei sisälly kuljetuksia kohteessa, opaspalveluita eikä majoitusta.

Perjantai (8. matkapäivä)

FlytoCanarias lento GTR100 lähtee Las Palmasista klo 08:00 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.