Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Retket Pärnussa ja Pärnun ympäristössä

Retket Pärnussa ja Pärnun ympäristössä

RETKIEHDOTELMIA RYHMILLE


1. Kaupunki- ja ostoskierros

Retkellä nähdään Pärnun tärkeimmät nähtävyydet ja käydään bussilla keskustan ulkopuolella olevissa tehtaanmyymälöissä ja ostoskeskuksessa. Retken kesto 2,5 - 3 tuntia.

2. Kihnun saari (kesäaikaan)

Ajamme bussilla Pärnusta Munalaiun satamaan ja sieltä lautalla Kihnun saarelle. Kihnussa tehdään kiertoajelu kuorma-auton lavalla ja tutustutaan museoon, kirkkoon ja majakkaan. Nautimme myös kalalounaan. Retken kesto n. 10 tuntia.

3. Torin kylä ja Soomaan kansallispuisto

Suuntaamme Pärnun maakunnan luontoon. Ajamme Historiallisen tekstiilikaupungin Sindin kautta Torin kylään ja Soomaan kansallispuistoon, jossa pieni kävelyretki lautapolkua. Matkalla nautimme kahvit. Retken kesto n. 5 tuntia.

4. Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit

Tutustumme Pärnun maakunnan kauniisiin rantakyliin ja ajamme naapurimaahan Latviaan, jossa näemme mm. Ainazissa Baltian ensimmäisen merenkulkukoulun, pidämme kahvitauon Kablissa meren rannalla ja näemme kosmonauttien kesän-viettopaikan. Retken kesto n. 5 tuntia.

5. Riika - Latvian pääkaupunki

Päiväretkellä Riikaan tutustumme tähän Baltian suurimpaan kaupunkiin, joka on yli 800 vuotta vanha. Ajamme Riikaan Via Balticaa pitkin (ajomatka n. 2,5 h). Perillä teemme kaupunkikierroksen bussilla ja vanhassa kaupungissa kävellen. Kierroksen jälkeen on vapaata aikaa (n .3 h), joilloin voi käydä lounaalla tai kahvilla (ei sis.hintaan) ja ostoksilla. Paluumatkalla teemme tuliaisostoksia Iklan raja-asemalla. Passi mukaan matkalle! Retken kesto n. 10 tuntia. (retkeä ei sunnuntaisin eikä torstaisin.)

6. Viljandin kaupunki ja Olustveren kartano

Viljandi on Viron vanhimpia kaupunkeja (perustettu vuonna 1283) ja se kuului Hansaliittoon. Viljandi oli koko Liivinmaan tärkeimpiä ritarilinnoituksia. Sään saliessa jalottelemme myös Viljandin linnan mäellä. Viljandi on kuulu nimenomaan kulttuurikeskuksena. Matkan varrella tutustumme myös kuuluun Olustveren kartanoon, jossa mm. monia käsityöpajoja. Kahvitauko kartanossa. Retken kesto n. 5,5 tuntia.

7. Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff - Pärnun maakunnan helmet

Retki suuntautuu Pärnun maakunnan länsiosan vaihteleviin maisemiin. Tutustumme kauniisti restauroituun Tõstamaan kartanoon, ajamme Audrun kauppalaan Audru-Valgeranta patotietä. Villa Andropoff oli neuvostoaikana kommunistijohtajien upea lomapaikka. Nautimme kahvit mahtavassa päärakennuksessa. Retken kesto n. 5 tuntia.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.