Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Työhyvinvointimatka

Vaellusmatka upeissa maisemissa

Työhyvinvointimatka Ljubljana ja Bled

Matkan kesto:

3 pv

Hinta:

alk./hlö 909€

Työhyvinvointi

alk. 909€ /hlö

Matkan esittely

Vaellusmatka upeissa maisemissa Ljubljana ja Bled

Bled sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena. Ljubljanan keskustasta löytyy vanhoja barokkirakennuksia ja Ljubljanan linna, josta avautuvat upeat näkymät.


Esimerkkimatkaohjelma:

1. päivä

Helsinki-Ljubljana klo 16.50 – 18.30

Saapuminen Ljubljanan lentokentälle, jossa bussi ryhmää vastassa. Jatkamme matkaa bussilla noin puoli tuntia kohti Blediä, jossa majoittuminen hotelli Park´iin. Bled on suosittu kaupunki luontolomailijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Kaupunki sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena. Illallinen hotellissa.


2. päivä

Aamiainen hotellissa buffetpöydästä.

Aamulla lähdemme tutustumaan Bledin keskiaikaiseen linnaan, joka on rakennettu lähes 140 metrin korkuiselle kalliolle. Linnasta avautuvat upeat maisemat koko aluetta kohti ja siellä voi myös ostaa paikallisia tuotteita. Matkan osuus on noin 3 kilometriä.

 

Omakustanteinen lounas.

 

Iltapäivällä jatkamme matkaa kohti Vintgar-rotkoa, jonne matkaa on noin 4,5 kilometriä. Reitti kulkee kauniiden maisemien halki ja näet matkalla vesiputouksia ja kodikkaita pikkukyliä. Koko patikointimatkan pituus on n. 11 kilometriä ja Vintgarin rotkon osuus on n. 1,6 kilometriä. Iltapäivän osuus on n. 3 – 4 tuntia. Korkeusero on n. 150 metriä.

Illallinen hotellissa.


3. päivä

Aamiainen hotellissa buffetpöydästä.

Matkamme suuntauttuu kohti Sava Dolinka jokea, jonka ympäröimänä jatkamme matkaa Radovlican pieneen historialliseen kaupunkiin, jonka historia ulottuu noin 1000-vuotta taaksepäin. Kaupunki ihastuttaa kauniilla renesanssitaloillaan. Päivän patinkanosuus on n. 16 kilometriä ja patikointimaasto on tasaista ilman suuria nousuja.  Matkalla ihastelemme Bledin seudun kaunista jokimaisemaa. Tämä seutu on tunnettu perinteisesti hunajan valmistuksesta ja vierailemme paikallisessa museossa. Radovlicassa voimme nauttia omakustantaisesta lounaasta. Takaisin Blediin palaamme myöhään iltapäivällä. Reitin pituus on n. 16 kilometriä ja retken kesto n. 7 tuntia sisältäen vierailun Radovlicessa. Illallinen hotellissa.


4. päivä

Aamiainen hotellissa.

 

Patikkapäivä – Triglavin kansallispuistossa, Bohijnin aluetta. Ehdottomasti yksi kauneimmista Bledin ympäristön alueista on Triglavin kansallispuisto Bohijnin alueella. Aamulla nousemme bussiin ja matkaamme noin 15 minuuttia. 

Heti aamupäivällä aloitamme matkan vierailulla Savican vesiputouksissa, joiden korkeus on n. 80 metriä, tämän jälkeen palaamme Bohinjin järven rannalle ja sieltä pääsemme Vogelin huipulle hissillä noin viidessä minuutissa ja taitamme korkeuseron noin 950 metriä.

Tästä avauttuvat mahtavat maisemat sekä järveä että koko vuoristoa kohti. Matkamme jatkuu patikoinnin tahdissa alas kohti Stara Fuzina kylää, jossa nautimme juustomaistajaisista. Alkuillasta palaamme 

takaisin Blediin.  Koko päivän retki noin 8 kilometriä. Omakustantainen lounas päivän aikana. Illallinen hotellissa.


5. päivä

Aamiainen hotellissa buffetpöydästä.

 

Hyvästelemme Blediä ja lähdemme tutustumaan Ljubljanaan ja sen Vanhaan kaupunkiin. Ljubljana on Euroopan pienimpiä pääkaupunkejä, asukasluku on n. 300 000. Kaupunki ja sen ympäristö on viehättävä, keskustasta löytyy vanhoja barokkirakennuksia, vanha raatihuone, Pyhän Nikolauksen katedraali, oopperatalo, lukuisat museot ja galleriat ja Ljubljanan linna, josta avautuvat upeat näkymät, maailmankuulu Josip Plecnikin rakentama Kolmoissilta. Kaupungin ympärillä on viehättäviä puistoja. Lounas kierroksen lopussa ja majoittuminen Ljubljanan keskusta hotellissa.


Iltapäivä vapaa omaa kaupungin tutustumista varten, halukkaat voivat jatkaa oppaana kanssa iltapäivällä vierailun pääkaupungin suurimmassa puistossa eli Tivolissa, jossa myös paikailliset viettävät mielellään vapaata aikaa. Ajomatka lentokentälle, josta Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 19.20 - 22.55.


Hotellit
Hotel Park Bled****

Mukava hotelli Park sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniin Bled järven rannalla. Hotellin Wellness tarjoaa sisäuima-allasta, whirpoolia, saunaa, fitnessiä ym. Samalla hotellissa sijaitsee suosittu Rilki ravintola. Hotellissa 217 mukavaa huonetta, joilla oma parveke, kylpyhuone, hiustenkuivaaja, SAT TV, minibaari.


City Hotel ****

Uusittu hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, Ljubljanan keskustassa.

Hotellissa on 202 huonetta, 3 sviittiä keittiön kanssa. Huoneissa on suihku, WC, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero, ilmastointi. Uusissa huoneissa (86) on myös LCD-tv, internettiyhteys, huoneet ovat isomman kokoisia ja niissä ovat isommat kylpyhuoneet. Hotellissa on tarjolla myös 4 kokoushuonetta, ravintola ja business center.


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 200 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >KATSO KAIKKI TYÖHYVINVOINTIMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Reittilennot Helsinki- Ljubljana-Helsinki
  • Lentoverot
  • Majoitukset kahden hengen huoneissa
  • Puolihoitoruokailut ohjelman mukaan
  • Suomea puhuva opas
  • Kuljetukset ja pääsymaksut ohjelman mukaan

Lisämaksusta

  • Liittymälennot maakunnasta

Lisämaksulliset palvelut

Laskutus/ rahaliikenteen hoito

Tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

Palvelut kohteissa ja kuljetukset

Oma lähtöselvitys satamassa

Varustamon ryhmäedut