Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Laadukkaat

Kaupunkilomat

Kaupunkilomat

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet ja koet enemmän! Monta hyvää syytä valita Matkapoikien kaupunkiloma: suorat lennot Helsingistä, matkatavarat lennoilla, hyvätasoiset keskustahotellit aamiaisin, lentokenttäkuljetukset sekä hintaan sisältyvä kaupunkikierros. Matkanjärjestäjänä kokenut suomalainen matkanjärjestäjä jo 40 vuoden kokemuksella. Tervetuloa Matkapoikien kaupunkimatkoille!

Praha

Prahan vanhat rakennukset, kauniit sillat ja upeat kirkontornit luovat puitteet mukavalle kaupunkilomalle. Praha on pullollaan kauniita, historiallisia rakennuksia, kiehtovia katuja ja tunnettuja nähtävyyksiä!


Dubrovnik

Turkoosi meri ja kiehtova vanhakaupunki houkuttelevat matkailijoita seikkailemaan Adrianmeren rannalla sijaitsevaan Dubrovnikiin. Dubrovnik on erityisen tunnettu paitsi vanhasta kaupungista, myös turkoosina välkehtivästä merivedestä ja läheisistä pikkusaarista.
Tutustu ja varaa »


Barcelona

Gastronomiaa, kuohuvaa ja kulttuuria! Välimeren rannikolla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki ja matkakohteena monipuolinen ja kiehtova. Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia.


Krakova

Historiaa, kulttuuria ja lukemattomia nähtävyyksiä. Krakovan sympaattinen kaupunki hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja monipuolisuudellaan.


Ljubljana

Ljubljana on sympaattinen ja intiimi joenvarsikaupunki, joka on monelle vielä tuntematon helmi.  Ljubljana on Slovenian pääkaupunki, joka on säilyttänyt pikkukaupungin charminsa. Ljubljanica-joen varrella sijaitseva Prešernov trg -aukio on kaupungin sykkivä sydän.

Berliini

Berliini on värikäs suurkaupunki, joka elää täysillä yötä päivää. Entinen Itä-Berliini viehättää boheemilla tunnelmallaan, länsiosassa on hienostuneempaa. Berliini on myös erinomainen koko perheen kaupunkikohde, jossa aika ei käy pitkäksi.


Rooma

Rooma, tuo ikuinen kaupunki, on yksi Euroopan parhaimmista kaupunkilomakohteista. Kaupunki tarjoaa matkailijalle lukuisia nähtävyyksiä, kulttuuria ja kulinaristisia nautintoja. Liikkuminen on helppoa, nähtävyydet lähellä toisiaan.

Wien

Wien tarjoaa upeaa arkkitehtuuria, perinteistä kahvilakulttuuria ja hienostuneen ilmapiirin. Wienin viehätys johtuu suurelta osin myös sen elävistä perinteistä, jotka ovat osa asukkaiden elämää.


Budapest

Budapest tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja kylpylöistään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja modernimpaan Pestiin. Joen ylle kaartuvat sillat yhdessä rantojen historiallisten rakennusten kanssa muodostavat upean kehyksen Euroopan suurimmalle joelle. Tutustu ja varaa »

Lontoo

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen. Lontoo on kaupunkilomakohteiden klassikko, joka tarjoaa aivan varmasti jokaiselle jotakin.
Tutustu ja varaa »


Dublin

Dublin tarjoaa vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. Lukuisat ostoskadut ovat shoppailijan unelma. Historiasta kiinnostunut matkailija voi puolestaan sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan tutustumalla mm. Trinity Collegen yliopistoon. Dublin odottaa sinua!

Tutustu ja varaa »


Visby

Lähde nauttimaan Visbyn kesäisestä tunnelmasta! Visby tunnetaan pohjoisen saaristoparatiisina, joka on kesäaikaan parhaassa loistossaan ruusujen kukkiessa. Kaupungin historia sulautuu hyvin nykypäivän kauppoihin ja kahviloihin - kesäisin kaupunki herääkin eloisaksi ja kansainväliseksi lomakohteeksi.

Tutustu ja varaa »

Cxense Display