Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Dublin

Dublin

Lähtöpäivät:

tulossa 2022

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Dublin

Dublin tarjoaa vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. Lukuisat ostoskadut ovat shoppailijan unelma. Historiasta kiinnostunut matkailija voi puolestaan sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan tutustumalla mm. Trinity Collegen yliopistoon. Dublin odottaa sinua!

Dublinin kaupunkikierroksella tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O’Connell Street, jonka keskipisteessä on uusi monumentti Spire of Dublin sekä pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen keskuspaikkana. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen’s Green puisto muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Kierroksen aikana nähdään myös kuuluisa Grafton Street -kävelykatu ja Temple Barin alue.

Guinness Storehouse

Kaupunkikierroksen päätteeksi vierailemme Guinness Storehouse -panimossa, jossa tutustutaan Guinness-oluen historiaan ja valmistukseen. Kierros päättyy Gravity Bar -näköalabaariin, josta aukeaa mahtavat näköalat Dublinin ylle! Baarissa voi nauttia Guinness-maistiaisen ja ihailla maisemia.

Teeling-viskitislaamo

Teeling suku on valmistanut viskiä vuodesta 1782 Dublinissa. Teeling-viskitislaamo avattiin Dublinissa vuonna 2015 ja se toimii lähes samalla sijainnilla kuin vanha tislaamo aikoinaan. Teeling-viskitislaamo on ensimmäinen viskiä Dublinissa valmistava uusi tislaamo yli 125 vuoteen! Tislaamolla tutustutaan irlantilaisen viskin raaka-aineisiin ja tislaukseen sekä opitaan monta mielenkiintoista seikkaa viskistä. Kierroksen lopuksi on tarjolla viskimaistiainen. Siirtyminen tislaamolle kävellen suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Dublinin kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Tutustuminen Guinness Storehouseen
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa (menokuljetus paikallisoppaan johdolla, paluukuljetus ilman opasta)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair

Ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 10:15 - 15:20

Lentoaikataulu 15.9. lähdöllä

Lentoaikataulu / Finnair

Ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 18:05 - 23.05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 140€/hlö

Vierailu Teeling-viskitislaamolla

Celtic Night -irlantilainen ilta

Lisämaksulliset retket

Hinta 20€ /hlö

Kuva retkestä

Vierailu Teeling-viskitislaamolla

Teeling suku on valmistanut viskiä vuodesta 1782 Dublinissa. Teeling-viskitislaamo avattiin Dublinissa huhtikuussa 2015 ja se toimii lähes samalla sijainnilla kuin vanha tislaamo aikoinaan. Teeling-viskitislaamo on ensimmäinen viskiä Dublinissa valmistava uusi tislaamo yli 125 vuoteen! Tislaamolla tutustutaan irlantilaisen viskin raaka-aineisiin ja tislaukseen sekä opitaan monta mielenkiintoista seikkaa viskistä. Kierroksen lopuksi on tarjolla viskimaistiainen. Siirtyminen tislaamolle kävellen suomenkielisen paikallisoppaan johdolla. Retkellä ei ole minimiosallistujamäärää. Retki on varattava viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

Hinta 45€ /hlö

Kuva retkestä

Celtic Night -irlantilainen ilta

Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan. Retkellä ei ole minimiosallistujamäärää. Retki on varattava viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Dublin

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 08:15 kohti Dublinia, jonne saavumme klo 09:30 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat kentällä vastassa. Kuljetus lentokentältä Dublinin keskustaan, jossa teemme kaupunkikiertoajelun. Kierroksen aikana opit enemmän Dublinin ja Irlannin värikkäästä historiasta kuten myös nykypäivän modernista elämäntavasta kaupungissa. Näemme Dublinin pääkadun, O’Connell Streetin ja Pääpostin, joka oli yksi tärkeimmistä maamerkeistä siihen aikaan, kun Irlanti kamppaili saadakseen itsenäisyytensä. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit sekä St. Stephen’s Green ja Phoenix Park -puistot muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Kaupunkikierroksen alussa mahdollisuus omakustanteiseen pubi-lounaaseen. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaa.

2. matkapäivä, Dublin

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kävellen vierailemaan kuuluisassa Guinness Storehouse –panimonäyttelyssä. Näyttely on avattu yhteen panimon vanhimmista rakennuksista vuodelta 1759, jolloin Guinness-oluen valmistus Dublinissa alkoi. Kierroksen aikana tutustutaan niin Guinness oluen valmistukseen kuin säilyttämiseen, kuljettamiseen sekä paikallisten dublinilaisten panimon työntekijöiden toimenkuvaan. Kierros päättyy seitsemännessä kerroksessa olevaan lasiseen näköalabaariin, Gravity Bariin, jossa jokainen saa tuopillisen Guinnessia.

Loppupäivää aikaa tutustua Dubliniin omatoimisesti. Voit myös lähteä lisämaksulliselle vierailulle Teeling-viskitislaamolle. Teeling suku on valmistanut viskiä vuodesta 1782 Dublinissa. Teeling-viskitislaamo avattiin Dublinissa vuonna 2015 ja se toimii lähes samalla sijainnilla kuin vanha tislaamo aikoinaan. Teeling-viskitislaamo on ensimmäinen viskiä Dublinissa valmistava uusi tislaamo yli 125 vuoteen! Tislaamolla tutustutaan irlantilaisen viskin raaka-aineisiin ja tislaukseen sekä opitaan monta mielenkiintoista seikkaa viskistä. Kierroksen lopuksi on tarjolla viskimaistiainen. Siirtyminen tislaamolle kävellen suomenkielisen paikallisoppaan johdolla. Retki tulee varata viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.


Illalla mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen Celtic Night -irlantilaiseen iltaan. Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan. Retki tulee varata viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

3. matkapäivä, Dublin

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Dublinissa. St Stephen’s Green, Grafton Street sekä Henry’s Street ovat shoppailijan paratiiseja, tarjoten suuren valikoiman koru-, sistus-, lahjatavara-, vaate-, ja erikoisliikkeitä. Tärkeimmät kauppakadut ovat Grafton Street Liffey-joen eteläpuolella ja Henry Street joen pohjoispuolella.  Historiasta kiinnostunut matkailija voi sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan muun muassa tutustumalla Trinity Collegen yliopistoon sekä muihin Dubliniin historiallisiin rakennuksiin. Jokaisen Dubliniin tulevan matkailijan on tultava kuvatuksi suruisan kuuluisan Molly Malonen -patsaalla. Dublinin museot, teatterit, musiikki- ja tanssiesitykset ja sadat dublinilaispubit tyydyttävät jokaisen kulttuurin janon.

4. matkapäivä, Dublin – Helsinki

Kevyen mannermaisen hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle (ilman opasta). Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 10:15. Helsinkiin saavumme klo 15:20. Syyskuun lähdöllä paluulento lähtee klo 18:05 ja saapuu Helsinkiin klo 23:05.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.