Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Hurmaavat klassikot

Dublin

Dublin

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Dublin

Dublin tarjoaa vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. Lukuisat ostoskadut ovat shoppailijan unelma. Historiasta kiinnostunut matkailija voi puolestaan sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan tutustumalla mm. Trinity Collegen yliopistoon. Dublin odottaa sinua!

Dublinin kaupunkikierroksella tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O’Connell Street, jonka keskipisteessä on uusi monumentti Spire of Dublin sekä pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen keskuspaikkana. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen’s Green puisto muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Kierroksen aikana nähdään myös kuuluisa Grafton Street -kävelykatu ja Temple Barin alue.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Dublinin kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa oppaan kanssa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair

Ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 18:05 - 23:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 140€/hlö

Celtic Night -irlantilainen ilta

Lisämaksulliset retket

Hinta 52€ /hlö

Kuva retkestä

Celtic Night -irlantilainen ilta

Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan ja takaisin. Retkellä ei ole minimiosallistujamäärää. Retki on varattava viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Dublin

Finnairin aamulento Helsingistä kohti Dublinia, jonne saavumme klo 09:30 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat kentällä vastassa. Kuljetus lentokentältä Dublinin keskustaan, jossa teemme kaupunkikiertoajelun. Kierroksen aikana opit enemmän Dublinin ja Irlannin värikkäästä historiasta kuten myös nykypäivän modernista elämäntavasta kaupungissa. Näemme Dublinin pääkadun, O’Connell Streetin ja Pääpostin, joka oli yksi tärkeimmistä maamerkeistä siihen aikaan, kun Irlanti kamppaili saadakseen itsenäisyytensä. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit sekä St. Stephen’s Green ja Phoenix Park -puistot muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Kierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaa.

2. matkapäivä, Dublin

Aamiainen hotellissa ja vapaa päivä tutustua Dubliniin omien mieltymysten mukaan. St Stephen’s Green, Grafton Street sekä Henry’s Street ovat shoppailijan paratiiseja, tarjoten suuren valikoiman koru-, sistus-, lahjatavara-, vaate-, ja erikoisliikkeitä. Tärkeimmät kauppakadut ovat Grafton Street Liffey-joen eteläpuolella ja Henry Street joen pohjoispuolella.  Historiasta kiinnostunut matkailija voi sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan muun muassa tutustumalla Trinity Collegen yliopistoon sekä muihin Dubliniin historiallisiin rakennuksiin. Jokaisen Dubliniin tulevan matkailijan on tultava kuvatuksi suruisan kuuluisan Molly Malonen -patsaalla. Dublinin museot, teatterit, musiikki- ja tanssiesitykset ja sadat dublinilaispubit tyydyttävät jokaisen kulttuurin janon.


Illalla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen Celtic Night -irlantilaiseen iltaan. Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan. Retki tulee varata viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

3. matkapäivä, Dublin

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Dublinissa.

4. matkapäivä, Dublin – Helsinki

Aamiainen hotellissa ja vapaa päivä. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 18:05 ja saapuu Helsinkiin klo 23:05.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.