Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
12.-19.4.2020

Pärnun ravintolaviikko 2020

Pärnun ravintolaviikko

Pärnun Ravintolaviikko tulee taas!

Pärnun Ravintolaviikko tulee jälleen 12.4.-19.4.2020. Keittiömestarit kutsuvat hyvän ruoan ystäviä Pärnuun nauttimaan makuelämyksiä erittäin tasokkaissa ravintoloissa. Pärnun keittiömestarit pyrkivät edistämään sesonginvälisiä ravintolavierailuja sekä kesäpääkaupungin ruokakulttuuria. Ravintolaviikolla esitellään Pärnun ravintoloita ja lähiruokaa.


Ketä varten?

Ravintolaviikolle ovat tervetulleita kaikki hyvää ruokaa ja pikalomaa arvostavat paikalliset sekä kauempaa tulijat. Ravintolaviikko on hyvä tapa rentoutua perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa.


Mitä tarjotaan?

Pärnun Ravintolaviikolla tarjotaan erityishintaan kahden ruokalajin lounas ja kolmen ruokalajin illallinen. Koska Pärnumaa on valittu Viron ruoka- alueeksi 2018, tarjotaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia, joiden alkuperä on esitetty ruokalistassa.


Miten osallistun?

Ravintoloiden erityismenuja tarjotaan vain varauksen perusteella, varaukset vähintään päivää etukäteen osoitteessa www.parnurestaurantweek.ee. Osallistuvien ravintoloiden ruokalistoihin voi tutustua maaliskuusta alkaen ja varausjärjestelmän verkkosivusto avautuu 27. maaliskuuta.


Pärnun ravintolaviikko 12.-19.4.2020

Ravintolaviikolla on pitkä historia, joka sai alkunsa Yhdysvalloissa jo noin 20 vuotta sitten. Viroon ensimmäinen ravintolaviikko rantautui vuonna 2011. Pärnun ravintolaviikolla voi tutustua hyvin erityylisiin ravintoloihin ja niissä työskenteleviin hyviin kokkeihin. Toivomme, että ravintolaviikon ansiosta monet Pärnun ravintoloista tulisivat tutummiksi! Ravintolaviikolla tarjotaan erikoishintaisia lounaita ja illallisia: 2 ruokalajin lounaita ja 3 ruokalajin illallisia. Tarjottavat ruoat on poimittu a´la carte -ruokalistoilta. Juomat eivät sisälly hintaan.

 

Pärnussa on useampi Viron White Guide 2020 - listalle päässyt ravintola, tässä esimerkkejä:

Rannahotell restaurant, Hea Maa, Kalamaja Kohvik, Mahedik, Mon Ami, Pastoraat, Raimond, Supelsaksad, Villa Wesset, Wasa Resort restaurant

 

Matkapoikien valikoimassa on esim. hotellimatka Hedon Spahan (Raimond) ja Wasa Resort Hotel & Spahan (Wasa Resort restaurant)


Tarjous ravintolaviikolle!

4 pv to-su (16.4.) 

Hedon Spa, alk. 279 € / hlö  VARAA TÄSTÄ

Wasa Resort Hotel & Spa, alk. 274 € / hlö VARAA TÄSTÄ

 

Hintaan sisältyy: 

* laivamatkat m/p

* kuljetus Tallinnasta Pärnuun m/p 

* majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisella 

* kylpyläosaston käyttö aukioloaikoina 

* kylpytakki ja -tossut 

* ilmainen WiFi


Lähde: Visit Estonia


Katso kaikki Pärnun matkat

Katso Pärnun kylpyläviikko