Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Inspiroidu merellä

Kokousmatkat Viking Linella

Kokousmatkat Viking Linella

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Teemme helpoksi kaikki matkajärjestelyt aina kokoustilasta, tarjoiluista ja ertyisruokavalioista lähtien. Olipa ryhmäsi pieni tai suuri - järjestelyt hoituvat kauttamme!


Lataa kokousesite 2024

Kokousmatkat merellä Viking Linen laivoilla

Kokousta vaihtuvissa maisemissa, hyvän ruuan äärellä ja inspiroivassa ympäristössä. Ryhmä- ja kokousmatkamme on tarkoitettu kaikennäköisille ja -kokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen. Kokouspaketteihin sisältyvät kokoustilat ja ateriat. Kerro, kuinka paljon haluatte käyttää aikaa, niin tarjoamme ryhmällesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Vaihda kokoushuoneen merimaisematapetti oikeaan Punaisilla laivoilla!

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje!

TILAA

Kokonaisvaltaista palvelua

• laskutus/ rahaliikenteen hoito

• tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

• maapalvelut kohteissa ja kuljetukset satamaan

• oma lähtöselvitys ryhmälle satamassa

• varustamon ryhmäedut


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 440 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >

Voit myös jättää soittopyynnön >