Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon

Ryhmämatkaehdotelma Naantaliin ja Herrankukkaroon

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.

Saaristomeren viimeinen aito höyrylaiva S/S Ukkopekka vie ryhmän kauniille merimatkalle Airistolle. Matkan aikana nähdään Aurajoen perinnemaisemaa: Suomen Joutsen, Turun Linna, Ruissalon pitsihuvilat sekä Naantalissa Ukko-Pekan sillat, upeat Kuparivuoren kalliot sekä Kultarannan puutarha. Matkalla nautitaan myös maittavaa keittoa. Naantaliin saavutaan Presidentinlaiturille, jossa opas toivottaa ryhmän tervetulleeksi ja vie kävelykierrokselle vanhan kaupungin idylliin. Matka jatkuu ryhmän omalla bussilla kohti Rymättylää ja Herrankukkaroa. Tutustuminen Suomen parhaaksi matkailukohteeksi valittuun Herrankukkaroon aloitetaan isännän tervehdyksellä ja nautitaan hyvän mielen kahvit sekä uunituoretta pullaa saariston tunnelmaa ihaillen.

VANHAN AJAN HÖYRYLAIVAROMANTIIKKAA RYHMILLE

Retki toteuttavissa s/s Ukkopekan aikataulun mukaan kesä-elokuussa. Risteilykauden ulkopuolella aloitus Turusta tai Herrankukkarosta.

Hinta noin/hlö

99€


Hintaan sisältyy

• bussimatkat 3-4 tunnin ajomatkan säteeltä Naantalista
• laivamatkan S/S Ukkopekalla
• kalakeittolounaan Ukkopekalla tai Herrankukkarossa
• kahvin ja kahvileivän Ukkopekalla tai Herrankukkarossa
• alkujuoman Herrankukkaron tervetulotilaisuudessa
• esittelykierros Herrankukkarossa
• opastetun kierroksen Naantalin vanhassa kaupungissa


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.
Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon ryhmäesiteMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.