Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Oman ryhmän kanssa matkaan

Piknik-risteilyt Turusta ryhmille

Piknik-risteilyt Turusta ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma Piknik-risteilylle Turusta

Vuoden 2022 odotetuin uutuus on täällä! Uusi loistelias Viking Glory aloittaa liikennöinnin Turusta ja tarjoaa ryhmällesi upeita elämyksiä merellä maaliskuusta 2022 alkaen. Vie ryhmäsi piristävälle Piknik-risteilylle nauttimaan maailman kauneimman saariston maisemista ja koe samalla uusi upea Viking Glory.


Uudella Viking Glorylla mikään ei varjosta upeita näkymiä, meri on aina läsnä. Voit nauttia upeista

ja innovatiivisista tiloista, kuten loisteliaasta kattoterassista ja Itämeren ensimmäisestä kelluvasta

kauppahallista. Laiva on yksi maailman ilmastoviisaimmista – luotu tarjoamaan ennennäkemättömiä risteilykokemuksia!

Piknik-risteilyt myynnissä 1.3.2022 alkaville lähdöille

Piknik-risteilyllä menomatka Maarianhaminaan risteillään uudella Viking Glorylla ja paluumatka upealla Viking Gracella. Piknik-risteilyt Turusta ovat nyt varattavissa ryhmille kauttamme 1.3.2022 lähtien alkaville lähdöille!


Piknik-risteilyt Turusta

Lähdöt joka päivä 1.3.2022 lähtien
(ei 25.4.-30.4., 9.-14.5., 29.8.-3.9., 12.-17.9.)

Menomatka Viking Glory / paluumatka Viking Grace

Aikataulu

Lähtö Turusta klo 8.45
Paluu Turkuun klo 19.50
Laivanvaihto Maarianhaminassa.


Viking Gloryn viihde

★ TÄHTIARTISTIVINKIT to-pikniklähdöillä, esiintyjät Viking Gracella paluumatkalla ★
12.1. Meiju Suvas • 19.1. Hurma • 2.2. Anneli Mattila • 16.2. Markku Aro • 16.3. Mikael Konttinen
23.3. Kake Randelin • 30.3. Hurma • 18.5. Markku Aro (artistit sitoumuksetta)


Hintaesimerkki

PIKNIK-risteily Turusta ryhmille


Ajalla: 30.6. asti, ja 1.9.-31.12.

alk. 16€ /hlö  (su-pe)
alk. 18€ /hlö  (la)


Ajalla: 1.7.-31.8.

alk. 18€ /hlö  (su-pe)
alk. 18€ /hlö  (la)


RYHMÄETU:  

Mikäli ryhmässä on väh. 30 maksavaa matkustajaa, on ryhmän kerääjän risteily ilmainen. Etu ei koske ma/ti seniorimatkaa. Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Vastaava matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla. Paikkoja rajoitetusti.


SENIORIRYHMÄT:

Keväällä ja syksyllä PIKNIK-TARJOUS ma- ja ti-lähdöillä alk./hlö 29 €. Hintaan sisältyy risteily, kahvi ja pulla sekä lounas buffetissa ruokajuomineen menomatkalla Viking Glorylla. Kuljetus satamaan ja kuljettajan lippu laivaan lisämaksusta.


Varaa nyt Viking Glory uutuusristeily omalle ryhmällesi ensimmäisten joukossa!

Viking Glory - kokousmatkojen uusi aikakausi alkaa!

Viking Gloryn modernit kokoustilat antavat tilaa inspiraatiolle ja rentoutumiselle. Ainutlaatuinen merinäköala on nostettu esille ja kokouksissa voi nauttia panoraamanäkymistä maailman kauneimpaan saaristoon. Kannella 9 sijaitsevalla kokousosastolla on 14 muokattavaa huonetta, joita voidaan yhdistellä ryhmäsi tarpeen ja koon mukaan. Kaikissa huoneissa on LED-näytöt. Auditoriossa on tilaa 250 hengelle, ja se on varustettu lattiasta kattoon ulottuvilla näytöillä. Kokousosaston vieressä löytyy erikokoisia lisätiloja, joita voi varata ryhmille. Niissä on mahdollista järjestää erikseen suunniteltua ohjelmaa, johon sisältyy aktiviteetteja, viihdettä, ruokaa ja juomaa.


Fyren Events Viking Glorylla

Järjestä ryhmällesi oheisohjelmaa merellä laivan parhaalla näköalapaikalla! Laivamatka kohottaa yhteishenkeä, olipa kyse kokouksesta tai vapaamuotoisesta yhdessäolosta. Viking Glorylla yhteistä ohjelmaa pikkuryhmille tarjoaa upea Fyren Events. Istumapaikat enintään 12 hengelle, vapaamuotoiseen seurustelutilaan enintään 30 henkilöä. Tarjolla mm. seuraavia lisämaksullisia oheisohjelmia:


* Fyren kokous- tai tapahtumatilana

* Viiden ruokalajin illallinen sisältäen juomapaketin ravintola Fyrenissä

* Kokousta Fyrenissä

* Fyren Premium Breakfast
* Fyren Mingel
* Fyren Afternoon Tea
* Fyren Champagne Break
* Fyren Seafood BreakTutustu kokousmatkoihin Viking Glorylla:


Piknik-kokousmatka Ahvenanmaalle >>
Miniristeilykokous Turusta >>Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


LATAA PIKNIK-RISTEILYT TURUSTA RYHMÄMATKAESITE


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMATTurvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Tutustu Viking Linen turvallisuustoimenpiteisiin >>