Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Menuehdotelmia Tallinnassa

Menuehdotelmia Tallinnassa ryhmille

1. Kochi Aidad

Tämä ravintolakokonaisuus sijaitsee Tallinnan sataman D-terminaalia vastapäätä vanhojen satama-aittarakennusten sisäpihalla. Aittarakennuksessa on 300 asiakaspaikkainen Kochin panimoravintola. Pihapiirissä on myös viehättävä kahvila ja Superalkon myymälä sekä erikoisliikkeitä. Pihaan pääsee bussilla.


2.  Ravintola Spot

Viehättävä ravintola Spot sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin keskustassa. Ravintolassa on 3 erikoista salia: 2 kpl 34 hengen salia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa sekä yläkerran 20 hengen sali. Lisäksi alakerrassa shamp- panja/viinikellari n. 20 hengelle, jossa voi maistella vaikkapa tapaksia.

Spot RYHMÄMENU


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt