Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Suorat lennot Tampereelta

Suorat lennot Tampereelta Air Balticilla

Lähde lomalle suoraan Tampereelta. AirBalticin suorat yhteydet vievät kätevästi Eurooppaan kaupunkilomalle ja etelän lämpöön. Uudet Airbus 220-300 ovat käytössä! Koneessa sopivasti 145 paikkaa, joten ryhmätkin mahtuvat mukavasti mukaan! Pirkkalan lentokenttä on kätevä ja vältyt ruuhkilta sekä sinne on helppo tulla hieman kauempaakin. Räätälöimme Sinulle matkapaketin tarpeidesi mukaan. Valitse lennon yhteyteen majoitus tai autonvuokraus tai molemmat - Matkapojilta se hoituu yhdellä puhelinsoitolla!

Lähdöt ja kohteet 31.10.2023 asti

Lennot sitoumuksetta.
Lataa esite > >

Pyydä matkapakettitarjous!

Myyntipalvelumme auttaa ma-pe klo 10-16.
Ryhmämyynti p. 010 2323440
Yksittäismyynti p. 010 2323200

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Matkapaketit etelän lämpöön Air Balticilla

Matkapoikien matkassa lennät Rodokselle ja Espanjan Malagaan sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet AirBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit.
RODOS MATKAPAKETIT >> >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA