Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Pärnun kaupunkilomat

 

 

PÄRNUN KAUPUNKILOMAT

Pärnu on seesteinen ympärivuotinen hyvinvointilomakohde, jonne matkaaville voimme antaa 100 % rentoutumistakuun. Lähde kokemaan ihana Pärnun kaupunkiloma merellisen ja vehreän rannikkoalueen kupeessa.

Vaikka Pärnu ei ole suuri kaupunki alle 40 000 asukkaallaan, se tarjoaa monipuoliset puitteet kaupunkilomalle yllättävän monenlaiselle matkaajalle. Tämän selvittää osaltaan kaupungin mainio sijainti rannikolla, joka mahdollistaa rauhoittavan loman merellisessä ympäristössä, aktiiviloman kuusikkoisilla vaelluspoluilla tai vaihtoehtoisesti rentouttavan kylpyläloman upeissa majoituskohteissamme. Valittavanasi on kahden, kolmen tai neljän hotelliyön matka Pärnuun. Tutustu vaihtoehtoihimme ja suunnittele rauhassa, minkälaisista osasista sinun Pärnun matkasi koostuu.

Hotellipakettimme Pärnussa sisältää kahden, kolmen tai neljän yön majoituksen laadukkaissa yhteistyöhotelleissamme. Voit yhdistää Pärnun kaupunkilomaasi myös erilaisia retkiä, joilla pääset tutustumaan matkakohteeseen syvemmin. Ohjelmistossamme on erilaisia retkiä talviajalle, joulusesongin retkiä tai kesäajan retkiä. Nämä voivat pitää sisällään esimerkiksi Pärnun kaupunki- ja ostoskierroksia tai kierroksia alueen kiehtovissa kirkoissa.

Muuta huomioitavaa

Huom ! 16.8.-18.8.2018 Pärnussa järjestetään Pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma Baltic Festival Weekend (dance- ja popmusiikkia).Tapahtumat alkavat klo 14-16 ja jatkuvat aina yöhön klo 01.00 saakka. Festivaalialueen sijainti rannalla aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyjä (osa kaduista suljettu kokonaan liikenteeltä). Lisäksi tapahtumasta aihetuu meluhaittaa myöhään yöhön asti erityisesti lähellä rantaa sijaitsevissa majoituskohteissa. Musiikki kuuluu huoneisiin ja se kantautuu myös muualle Pärnuun.

4 erilaista kaupunkilomaa Pärnussa

Matka Pärnuun on aina yksilöllinen. Jotta saat kaiken irti tästä idyllisestä kyläkaupungista ja sen ympäristöstä, laadimme Pärnun kaupunkiloman malliksi neljälle erilaiselle matkaajalle. Poimi alta vinkit matkaasi ja inspiroidu omalla Pärnun matkallasi!

Yksin reissussa

Rauhallinen ja turvallinen ajanvietto sopii mainiosti Pärnuun yksin matkaavalle. Pärnussa kaikki palvelut, kuten ravintolat ja kahvilat, nähtävyydet ja ulkoilu- ja shoppailumahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä toisistaan. Jos olet luontoihmisiä, niin suosittelemme ehdottomasti yksin matkaavalle tutustumista Pärnun upeaan ympäristöön. Kaupungin pitkät puistokadut mahdollistavat pitkät kävely- tai pyöräilylenkit ja jos kaipaat hieman autenttisempaa meininkiä, suuntaa suoraan Soomaan kansallispuistoon, josta löydät vaellusreittejä ja lintutorneja. Toki Pärnussa lomaillessa täytyy käydä myös rannalla, joka sekin on kokonaan luonnonsuojelualuetta.

Kahdestaan

Pärnu on täydellinen kohde silloin, kun haluatte lähteä romanttiselle viikonlopun mittaiselle ”Get away” -matkalle.  Pärnu on todellakin niin seesteinen ja idyllinen kyläkaupunki, että välillä voitte tuntea olevanne siellä aivan keskenänne. Suosittelemme pariskunnille erityisesti kylpylälomaa, jonka kruunaavat yhteiset hemmotteluhetket vaikkapa hieronnassa tai hemmotteluhoidoissa. Varatkaa hotellin kaunein sviitti ja nauttikaa hotelliemme kokonaisvaltaisista palveluista. Useimmissa yhteistyöhotelleissamme on erinomaiset aamiaiset ja ruokailumahdollisuudet, mutta jos haluatte viettää illan pois hotellilta, kannattaa suunnata Pärnun keskustan laadukkaisiin ravintoloihin vaikkapa viinilasilliselle illallisen ohessa.

Ystävien kesken

Olette siis lähdössä kaveriporukalla Pärnuun matkalle? Pärnun yöelämä ei ole kovin railakasta, mutta parhain sesonkiaika, jolloin Pärnusta löytyy jonkin verran menoa ja meininkiä on kesä. Tuolloin rannan alue vilkastuu, ja monet terassit aukaisevat ovensa. Pärnu tunnetaan kesän festivaaleistaan ja muista erilaisista tapahtumista, joten kannattaa ottaa etukäteen selvää, minkälaista viihdykettä kaupungissa voisi olla tarjolla matkanne ajaksi. Pärnun keskustasta löytyy kahviloita ja karaokepaikkoja, joissa on hauska aloitella iltaa. Rannan alueelta löytyy keskikesällä hyviä klubeja, ja keskustan Rüütli-katu ja sen ympäristö tarjoavat baareja ja yökerhoja menojalan vipattaessa.

Perheen parissa

Pärnu on ennen kaikkea perheiden lomakohde, ja tämä näkyy sekä kylpyläpalveluiden määrässä että koko kaupungin tarjoamissa aktiviteeteissa. Kesäisin rauhallinen ja matalavetinen Pärnun ranta vetää puoleensa perhematkailijoita, mutta matkailijoita houkuttavat myös Pärnun suosituimmat kylpyläkonseptit, kuten Tervise Paradiis, jonka yhteydessä toimii vesipuisto. Pärnun ympäristöstä löytyy myös kaikkea muuta jännää, kuten Viron suurin teemapuisto Lottemaa ja Valgerannan koko perheelle sopiva seikkailupuisto. Pärnun keskustassa sijaitsee Mini Zoo, jossa voi tutkailla terraarioista kaikenlaisia eksoottisia eläimiä, kuten hämähäkkejä, pythoneita, myrkkykäärmeitä, leguaaneja ja gekkoja. Aivan ehdoton kohde niille, jotka eivät säiky pieniä hirvityksiä!

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display