Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Osakesäästäjien seminaariristeily

Viking Grace

Vuorokauden risteily Turusta Viking Grace

Lähtöpäivät:

9.12.2022

Matkan kesto:

23 h

Hinta:

Hinta alkaen 148,8€

Vuorokauden risteily Viking Grace

alk. 148,8 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely


HII-OHOI - Osakesäästäjien perinteiset risteilyt ovat palanneet ohjelmistoon! Risteilyllä kuullaan mielenkiintoisia esityksiä ja puheenvuoroja mm. professori Timo Rothoviukselta ja Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiaiselta.


Risteily on mainio tilaisuus verkostoitua ja tavata toisia osakesäästäjiä!


Laivalla on hyvin aikaa tehdä jouluostoksia maailman suurimassa tax-free myymälässä M/S Viking Gracella


Paikkoja risteilylle on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pika puoliin! Risteily on avoinna kaikille Osakesäästäjien jäsenille!


Haluatko kumppanin tai lapsesi mukaan risteilylle, mutta he eivät ole jäseniä? Nyt on mainio aika ostaa heille jäsenyys lahjaksi. Perhejäsenyys ja Nuorten Osakesäästäjien jäsenyys on 15€ / kalenterivuosi. Lahjoita jäsenyys

Oletko pohtinut hyvää hetkeä liittyä jäseneksi? Se on nyt! Jäsenyys loppuvuodeksi 2022 vain 20€. Liity jäseneksi 


Ilmoittautumista varten tarvitset jäsennumerosi. Jäsennumeron saat tietoosi: 

-Viimeisimmän laskun asiakasnumero-kentästä -Sähköpostitse saapuneesta rekisteröintiviestistä, jonka sait liityttyäsi jäseneksi-Viisas Raha-lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä-Tiedustelemalla toimistolta toimisto@osakeliitto.fi 

Early bird hinnat (16.10. klo 23:59 asti) :

- 212,80 SD2-luokassa 1 henkilö hytissä
- 165,80 SD2-luokassa 2 henkilöä hytissä
- 199,80 S4/S4R-luokassa 1 henkilö hytissä
- 159,30 S4/S4R-luokassa 2 henkilöä hytissä
- 178,80 I4-luokassa 1 henkilö hytissä
- 148,80 I4-luokassa 2 henkilöä hytissä

Late worm hinnat (7.12.2022 23:59 asti) :

- 252,80 SD2-luokassa 1 henkilö hytissä
- 205,80 SD2-luokassa 2 henkilöä hytissä
- 239,80 S4/S4R-luokassa 1 henkilö hytissä
- 199,30 S4/S4R-luokassa 2 henkilöä hytissä
- 218,80 I4-luokassa 1 henkilö hytissä
- 188,80 I4-luokassa 2 henkilöä hytissä

Hyttiluokat:
SD2 = Seaside Double hytti
S4 = Seaside Four hytti
S4R = Seaside Four allergiaystävällinen hytti
I4 = Inside Four hytti


🚌  Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle.Ostoksia huippuedullisesti

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna. Tarjolla on makeisia, kosmetiikkaa, tuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita ‒ aina edulliseen merihintaan.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin! KATSO KAIKKI RISTEILYT >

Hintaan sisältyy

  • Risteily Turku – Tukholma – Turku valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården

Turku Tukholma
20:55 06:30
19:50 07:45

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Lounas

Illallinen

Ostosraha

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. Laiva lähtee klo 20:55.


Ohjelma/aikataulu:

 

Pe 9.12.

 

20:55                  Laiva lähtee

21:15                  Buffet-illallinen ruokajuomineen, verkostoitumista


2. matkapäivä, Tukholma - Turku

La 10.12.

 

8:00-10:00         Meriaamiainen

10:30    Tervetuliaissanat, Victor Snellman, Osakesäästäjät

10:35                  Sijoittajan eväät vuoteen 2023, Timo Turtiainen, Danske Bank

11:15                   Lunta tupaan taloudessa? Katsaus maailmantalouden näkymiin, ekonomisti Marianne Palmu, Inderes

12:15                  Ajankohtaista rahoitus- ja energiamarkkinoilta, prof. Timo Rothovius, Vaasan yliopisto

 

13:15                  Tauko (kahvi- ja hedelmätarjoilu, verkostoitumista)

 

14:00                  Sijoittaminen pörssilistattuihin sijoitusyhtiöihin – mitä ottaa huomioon?, Svenne Holmström, Koulutusyhtiö Ghost Investor

15:00                  Virheet arvokkaina investointeina (ja soveltaminen käytännössä)

Heikki Keskiväli, sijoituskirjailija

16:00                  Yhteenveto ja loppukaneetti risteilystä, Victor Snellman, Osakesäästäjät

16:30                  Vapaata ohjelmaa

 

19:50                  Laiva saapuu satamaan


Laivan esittely

Viking Grace

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita.

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Baarit

Retro Bar - Retrossa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Täällä onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin.

Rockmore Bar - Rockmoressa voit löysätä solmiota. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Seamore Champagne Lounge - Viihtyisä viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista.


Yökerho

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee Viking Gracen peräosassa. Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet! Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Lapsille

Viking Gracella on otettu hienosti huomioon myös nuoret matkustajat. Tarjolla on puuhaa, pelejä ja leikkejä perheen pienimmille sekä omaa ohjelmaa vähän vanhemmille lapsille ja teineille. Ja laivakissa Ville Viking on tietenkin mukana jokaisella lähdöllä!


0-6 vuotiaiden leikkihuoneessa on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta.

Hiukan isommille lapsille (6-12 v.) tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox-konsoleita, piirustusnurkkausta, välineitä tasapaino- ja pallopeleihin, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä.

PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin.

Kannella 10 sijaitsevassa suositussa pelihuoneessa voi pelata Sega Rally -videopeliä ja nousta moottoripyörän selkään ajamaan virtuaalirataa. Huoneessa on myös airhockey- ja vasarapeli sekä kaksi kourapeliä, jossa pelaaja ohjaa elektronisesti mekaanista kouraa tavoitteena noukkia jokin palkintoleluista.

Hyvän olon palvelut


Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Spa-osastolla on lisäksi kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.