Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tallinna hotelli- ja kylpylämatkat

Tallinna Viimsi Spa ***+

Kylpylälomalle Tallinnaan Viimsi Spahan

Hotelli Tallinn Viimsi SPA sijaitsee Tallinnan kyljessä luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Tallinnaan keskustaan on 11 km, ja se taittuu kätevästi bussilla vajaassa puolessa tunnissa. Bussipysäkki on hotellin vierestä menevän tien varressa. Kohde sopii sekä lapsiperheille että rajoitetusti liikuntaesteisille. Uusin vetonaula Viimsissä on Atlantis H2O Aquapark, joka on Viron suurin interaktiivinen vesipuisto (lisämaksullinen). Vesipuisto sijaitsee aivan Viimsi Spa-kylpylähotellin vieressä ja hotelliasiakkaille käynti vesipuistoon on sisäkautta. Vieraiden käytössä on 112-huoneinen hotelli, kauneus- ja hyvinvointikeskus sekä lasten keskus, jossa on ilmainen lastenhoito. Sviittien lisäksi on myös perhehuoneita ja huoneita erityistarpeisille henkilöille. Majoituksen hintaan kuuluu uimahalli, kuntosali, kylpylä- ja saunakeskus. Pysäköinti on ilmaista. Tallinn Viimsi SPA -rakennuksessa on myös vain aikuisille tarkoitettu SPA18+ saunakeskus, elokuva- ja konferenssikeskus, englantilainen pubi Black Rose ja Viron suurin interaktiivinen vesipuisto Atlantis H2O Aquapark, jossa on 8 liukumäkeä. Kylpylälomien hintaan kuuluu m/p kuljetus Tallinna-Viimsi.


H20 Aquapark ja muuta kivaa perheille

Vesipuisto Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon yhdistävä elämyskeskus, jossa tehdään tiedettä uimahousuissa!
Vesikeskuksessa on useita hauskoja kohteita: aaltoallas, ympyrää kulkeva joki, kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisimmät ovat yli 120 m. Pienille asiakkaille on erillinen leikki- ja viihdealue, jossa on kaksi pienempää liukumäkeä, kiipeilyalue ja 20 cm syvä uima-allas. Vesikeskus on yhdistetty gallerian kautta Tallinn Viimsi SPA:n kylpylä- ja saunakeskukseen, jossa voit nauttia erilaisista kylpylä- ja saunapalveluista lisämaksusta. Vesipuistossa on useita hauskoja vesilaitteita: aaltoallas, virtausallas ja kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisin on yli 120 m. Pikkulapsille on oma alue, jossa kaksi pienempää liukuputkea, kiipeilyalue ja 0,20 m syvä uima-allas. Vesipuisto sijaitsee aivan Viimsi Spa-kylpylähotellin vieressä ja hotelliasiakkaille käynti vesipuistoon on sisäkautta. H20 Aquapark kylpyläosaston käyttö lisämaksusta.

Urheilukeskukseen kuuluvat tilava kuntosali ja eksklusiivinen cardio-harjoittelun alue, kaksi ryhmäliikuntasalia, diagnostiikkahuone sekä uimahalli (16 x 25 m). Viimsi urheilukeskuksessa järjestetään kattavasti ryhmäliikuntatunteja alan parhaiden osaajien ohjaamina.

Huoneet

Viimsi Spa on modernisti sisustettu hotelli, jossa on 110 huonetta. Standard huoneet on klassisesti sisustettu ja vastikään uusitut superior-huoneet on varustettu leveällä parivuotella.

Ravintolat ja palvelut

Viimsi Spassa herkuttelet monipuolisesti. Hotellista löytyy Buffet-ravintola, jossa on tarjoalla runsas aamiais-, lounas- sekä illallisbuffet. Kesäisin sisäpihalle avautuu ulkoterassi, jossa kauniilla säällä nautitaan illallisia ja erilaisia juomia. Lobby-menun valikoimasta on koko päivä tarjolla alkupaloja, salaatteja, täytettyjä croissanteja, kahvileipää, leivoksia ja jälkiruokia. Hotellin alakerrassa sijaitsee japanilianen sushi baari, josta jokainen voi löytää itselleen ihastuttaa ja terveellistä syötävää. Sushi Time -ravintola tarjoaa laajan valikoiman sushi-ruokia – sushia, sashimia, makia, salaatteja, keittoja ja erilaisia kalatuotteita. Englantilaistyyppinen pubi Black Rose puolestaan tarjoilee kylmiä oluita. Pubissa on joka perjaintai ja lauantai elävää musiikkia tai dj-musaa. Myös lastenkeskuksessa toimii kodikkas kahvila, jossa tarjoillaan välipaloja ja kevyitä aterioita.

Saunaosaston eksoottisen virkistysaluen mukavissa kori-ja lepotuoleissa on mahdollista nauttia herkullisia välipaloja ja virkistäviä juomia tai luonnollista mehua saunaosaston baarista. Maksaminen tapahtuu kaappinumeron tai hotellihuoneen tilille, joten maksuvälineitä ei tarvitse ottaa mukaan saunaosastolle. Poistuessasi maksun voi suorittaa urheiluklubin vastaanotossa. Saunojille on tarjolla virkistäviä juomia, terveellisiä smoothieita ja kevyitä hiukopaloja.

Hoitopaketit Viimsi Spa:ssa

Viimsi Spa:ssa voit yhdistää lomaasi monipuolisia hoitoja, kuten esim. terveys-, hyvinvointi tai kauneuspaketteja. Lisämaksulliset paketit ovat voimassa vain Matkapoikien kautta ennakkoon ostettuna. Suosittelemme hoitoaikojen varaamista viimeistään 3 päivää ennen matkan alkua. Hoitoaikaa varattaessa mainittava mikä lisämaksullinen hoitopaketti on kyseessä. Lue lisää Viimsi Span hoidoista >>

Miksi valita Viimsi Spa?

Täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli

Sijaitsee luonnonkauniilla alueella lähellä Tallinnaa

Paljon aktiviteetteja ja tekemistä perheille

Aikuisille 18+ spa palveluja

Terveyden ja kauneuden erikoispalveluja


Näin varaat kylpyläloman ja hoitopaketit

1) Aloita matkavaraus ja etene vaiheeseen 2/5 'Majoitus' jossa valitset haluamasi hotellin.

2) Etene nimien syöttöön ja sen jälkeen valitse vaiheessa 4/5 'Palvelut' haluamasi lisäpalvelut ja hoitopaketit.

3) Maksetun varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen.

4) Jos matkavarauksellasi on lisämaksullisia hoitopaketteja/hoitoja, tee hoitoaikavaraukset suoraan kylpylähotelliin. Hoitoaikavaraukset:spa@spatallinn.ee


Mitä vielä mietit, varaa kylpyläloma jo tänään! Matkan perushintaan sisältyy aina hotellimajoitus aamiaisella sekä meno-paluu laivamatkat. Muista myös edulliset ja helpot kotimaan liityntäkuljetukset suoraan satamaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Viron kylpylät kutsuvat nautiskelemaan

Kylpylälomat