Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Päiväristeilyt Maarianhaminaan

11 h saaristoristeily Silja Line

Saaristoristeily Maarianhaminaan Silja Line

Lähtöpäivät:

Ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

11 h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

11h saaristoristeily Turusta

Saaristoristeily Maarianhaminaan Silja Linella Turusta. Lähdöt joka päivä Galaxylla Turusta klo 8.15, laivanvaihto Maarianhaminassa (ei maissakäyntiä) ja paluu Baltic Princessillä klo 19.15 Turkuun.
11 h -saaristoristeilyllä aikaa on enemmän – päivän aikana nautit niin maisemista, herkuttelusta, tanssista, leikeistä kuin kahdesta eri laivastakin! Ohjelmavastaava huolehtii menomatkan ajan viihtyvyydestä ja koko risteilyn ajan riittää tekemistä koko perheelle!Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KAIKKI MATKAT MAARIANHAMINAAN >
Osa kuvista: Visit ÅlandAikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja Linen terminaali
Maarianhaminan terminaali

Turku Maarianhamina Laiva
08:15 13:35 Silja Galaxy
19:15 13:45 Baltic Princess

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Silja Linen Galaxy lähtee Turusta klo 08:15. Laivalla on mahdollista nauttia lisämaksullinen aamiainen. Risteilyohjelman saat laivalta. Galaxy saapuu Maarianhaminaan klo 13:35, jossa laivan vaihto. Baltic Princess lähtee Maarianhaminasta klo 13:45 kohti Turkua. Paluussa voi nauttia lisämaksullisen Buffetlounaan. Baltic Princess saapuu Turkuun klo 19:15.


Kuvat: Visit ÅlandLaivan esittely

Silja Galaxy


Buffet Silja Line

Buffet Silja Linessa maistat makuja ympäri maailman Skandinaviasta Aasiaan. Noutopöydät ovat jaettu erillisiksi toreiksi, joiden sadosta voit nauttia haluamassasi järjestyksessä.


Tavolàta Ristorante Italiano

Tavolàta-ravintolassa tarjoillaan herkullisia antipasti ja primi piatti -annoksia sekä pizzoja! 


Happy Lobster

Nauti ravintolan tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa! Päivän saaliista riippuen, menussa komeilevat saksiniekat hummerista katkarapuihin sekä eri kalalajit.


Grill House 

Iskikö kova nälkä? Nauti runsaasta valikoimasta pihvejä ja burgereita ravintolan rennossa ilmapiirissä ja makuhermosikin pääsevät lomatunnelmiin. Jälkiruokapöydästä valitset omat herkkusi kruunaamaan aterian.


Cafeteria

Jos kaipaat matkallasi nopeaa ja helppoa syömistä, Galaxyn Cafeteriasta nappaat sämpylän, kahvileivän tai kunnon annoksenkin silloin kun oma matkasuunnitelmasi sen sallii. 


Joe's Place

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuone. Lämminhenkisen Joe`s Place pubin laajasta valikoimasta löytyy parhaimmat merkit ja rento tunnelma.


Piano Bar

Lähes kokonaan luonnonvalkoiseksi rakennettu Piano Bar tuo mieleen vanhat Hollywoodin elokuvat ja glamour-tyylin komeimmat tekijät. Piano Bar on loistava paikka istua iltaa kaikessa rauhassa hyvää musiikkia kuunnellen. Alkuviikosta voit myös osallistua klo 11 viininmaisteluun, varmista paikkasi ennakkoon!


Cigar Club

Hyvän illallisen jälkeen maistuu hyvä sikari. 40-paikkainen tunnelmallinen Cigar Club vie kauaksi arjen tunnelmasta. Muhkeat tuolit, laaja sikarivalikoima ja viihtyisä sisustus lumoaa myös muutkin kuin sikareiden ystävät.


Starlight

Art Deco -tyylisessä Starlight-yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. 


Disco Zenith

Disco Zenithissä tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa.


Moonlight Dance Bar

Moonlight Dance Barissa kuulet musiikkia monipuolisesti tanssihittejä discon kulta-ajoista aina tähän päivään saakka.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Silja Baltic Princess


Uusi Grande Buffet

Buffet Silja Linen ilme uudistui ilmeeltään ja siitä tuli Siljan muilta laivoilta tuttu Grande Buffet. Grande Buffet -ravintolassa herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Buffen hintaan sisältyy myös juomat (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Grill House

Iskikö kova nälkä? Nauti runsaasta valikoimasta pihvejä ja burgereita ravintolan rennossa ilmapiirissä ja makuhermosikin pääsevät lomatunnelmiin. Jälkiruokapöydästä valitset omat herkkusi kruunaamaan aterian.

Tavolàta 

Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkkuannoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja.

Happy Lobster

Nauti ravintolan tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa! Uudistetun ravintolan suosituin annos on äyriäisvati simpukoineen, rapuineen ja ostereineen.

Sea Pub. Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman.


Fast Lane

Fast Lane-ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa. Ravintolan antimia voi ostaa myös mukaan.

Sea Pub

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden ravintola. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla.


Piano bar

Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen.


Starlight Palace

Art Deco -tyylisessä Starlight Palace -yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet Suomen eturivin artistien keikat. Yökerhossa näet kesäaikaan myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Kaksikerroksisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran tanssilattialle ja suurelle esiintymislavalle. 


Iskelmä Baari

Baltic Princessin keulan Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla


Klubi

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille. Klubi sijaitsee 10. kannella.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Saaristoristeily Turusta Silja Line


Myyntipalvelumme (010 2323 200) kautta voit varata lisämaksusta

- Hytin meno- tai paluumatkalle

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.