Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Europa 1.-2.10.2022

YSÄRI-risteily VOL.10

YSÄRI-RISTEILY VOL.10 1.-2.10.2022

Lähtöpäivät:

1.10.2022

Matkan kesto:

22 h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

‼️ ARVOISA YSÄRI-RISTEILYKANSA - YSÄRI-RISTEILY SIIRTYY SOKOS HOTEL VIRUUN🆘 Saamamme tiedon mukaan Tallink Silja ei pysty toimittamaan meille korvaavaa laivaa Silja Europan tilalle!

🆘 Olemme olleet tietoisia toiveestanne jyystää ja tampata. Siksipä Ysäri-risteily toteutetaan mutta ensimmäistä kertaa Tallinnan maaperällä.

🆘 Lähtöpäivä lauantai 1.10. pysyy samana. Eckerö Linen Finlandia lähtee Helsingistä klo 15.15. Ja totta kai bileet alkavat jo laivalla, kun RetroLiven DJ:t laittavat höpinää tötteröön. Tallinnaan saavumme klo 17.30. Juhlat jatkuvat Sokos hotelli Virun ravintoloissa heti klo 18:00 alkaen ja paluumatka starttaa sunnuntaina 2.10. klo 12.00.


Tästä pääset suoraan uuden matkan sivustolle

www.matkapojat.fi/ysari


🆘 Matkapakettiin sisältyy laivamatkat, yöpyminen Sokos Hotel Virussa ja timanttinen ohjelma sekä laivalla että hotellissa. Lisämaksulliset Matkapoikien bussireitit ovat tarjolla tälläkin matkalla.

🆘 Matkapojat on yhteydessä kaikkiin, risteilymatkansa jo varanneisiin ensi viikon aikana. Matkan voi siis siirtää Tallinnan maaperälle tai peruuttaa. Matkan hinnan erotus hyvitetään tai veloitetaan tilanteen mukaan. Kerromme tarkemmin matkan hinnan ja muut toimenpiteet teille ensi viikon aikana.


🆘Pahoittelemme näitä meistä johtumattomia muutoksia ja kiitämme kärsivällisyydestänne – 1.10. tampataan joka tapauksessa!

Line-Up:
Captain Jack (Official) (DE)
PartaMatti
Liis Lemsalu (EE)
Dj ICE K.
Ja monia muita…


------------------

YSÄRI-RISTEILY VOL.10 1.-2.10.2022!

RetroLive Suomen huippusuosioon nousseet Ysäri-risteilyt jatkuvat lokakuussa 2022, kun YSÄRI RISTEILY VOL.10 jatkaa Itämeren suurimpien ja KAUNIIMPIEN ysäribileiden perinnettä Silja Europalla. Risteily onkin sarjassaan jo kymmenes, eli ihan tavattoman mielettömät bileet on tiedossa! Hyvää kannattaa odottaa, eikö se vähän niin ole?!


HUOM Risteily on K-18v!

Tiedote 28.7.22

Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivä Silja Europa on vuokrattu tilapäiseen majoituskäyttöön Hollantiin 20.8.2022 alkaen seitsemäksi kuukaudeksi.

Tiedotamme varauksen tehneet asiakkaat tarkemmin heti saatuamme varustamosta tiedon korvaavasta aluksesta.


Hey yo Captain Jack!

Lineuppi kasvaa jälleen - uusin megaluokan liveartisti julkaistu. Ysäri-risteilyn lavalle nousee 90-luvun mega-artisti Captain Jack! (DE)


Esiintyjät

UUSIA LIVE-ARTISTEJA JULKAISTU! Tälläkin kertaa Ysäri-risteilyn kattaus on huikea,  Ei yksi, vaan kaksi huippunimeä nousee lavalle Ysäri -risteily Vol. 10:lla! Kotimaisen dance-popin sanansaattaja Aikakone saa seurakseen Revolution in Paradise -hitistään tunnetun Heath Hunterin (US). Nämä kaksi saavat taatusti tanssilattian kipinöimään. Ysäri-risteilyn lavalle nousee myös 90-luvun mega-artisti Captain Jack! Huuda siis Hey yo Captain Jack!


Ysäri-musiikin kotimaiset DJ-legendat PARTAMATTI Airaksinen, OKU LUUKKAINEN ja ICE K kaappaavat yhdessä laivan haltuunsa ja järjestävät kaikkien aikojen bileet!

Lisää live-artisteja ja DJ'tä tulemme julkaisemaan lähiaikoina.


Uusia DJ julkistuksia Ysäri-risteilylle:

Tuottaja Jääskeläinen

DJ Aleksanteri K

DJ Harald

DJ Juissi

DJ Meke

DJ Satai

DJ Tee

DJ Mättö Mättö Män

 

Silja Europa

Silja Europalle rakennetaan tälläkin kertaa viisi stagea ja menomatkalla ysäri raikaa aina aamukuuteen. Aamuvarhain, discon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamujatkot käyntiin, jotka jatkuvat aina satamaan tuloon saakka. Ysäri-risteilyllä tampataan DJ:n tahtiin 22-tuntia putkeen!

 

Ole VIP!

Risteilylle on erikseen myynnissä VIP-paketti, jonka lunastaneet pääsevät nauttimaan omasta VIP tervetulotilaisuudesta, jossa voit tavata laivalla nähtäviä ysärihahmoja. Pakettiin kuuluu lisäksi Ysäri VIP -T-paita, VIP-passi ja kaulanauha sekä oma alue yökerhossa. Paikkoja on rajoitetusti joten varaathan omasi ajoissa! Muista myös valita varaamossa itsellesi oikean kokoinen t-paita.


Tilausajokuljetukset

Tarjolla on myös ennennäkemätön tilausajoverkosto Pre-order -eduilla! Katso tilausajokuljetuksen reitit ja hinnat
täältä >>


Huomioitavaa

Risteily toteutetaan uuden yhteistyökumppanimme Matkapojat Oy:n kanssa. Risteilyn ikäraja on 18v. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään!*RetroLiveSuomen, Sahara Agencyn ja Prime Time Musicin risteilyt kulkevat jatkossa LIVE Risteilyt -nimellä.

Ota haltuun Retro Live Suomi SoMessa

Facebook

Instagram

Osallistu Ysäri-risteilyn Facebook-tapahtumaanMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Turvallisuus matkalla

Asiakkaittemme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme Covid-19 -pandemiatilanteen kehittymistä aktiivisesti Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen

THL:n kanssa ja toimimme annettujen ohjeistusten mukaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota niin matkustajien, laivan henkilökunnan kuin artistien turvalliseen matkustamiseen. Tallink on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa.  Lue lisää terveysturvallisuudesta TallinkSiljan laivoilla ja lähde luottavaisin mielin laivalle >>


Hintaan sisältyy

  • Risteilymatkan valitussa hyttiluokassa
  • Ysäri risteilyohjelma

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali 
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna
18:30 08:00
16:00 12:30

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Illallinen

Lounas

VIP-paketti

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa klo 16.30 alkaen Länsiterminaalista. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa.

Laivaannousu alkaa klo 17.30. Silja Europa lähtee Helsingistä klo 18.30.

Mahdollisuus lisämaksusta buffet -illalliseen Grande Buffet -ravintolassa tai á la carte -ruokailuun Grill House ja Tavolata -ravintoloissa. Suosittelemme lisämaksullisten aterioiden varaamista etukäteen.

Yöpyminen laivalla, illalla ei ole maihinnousua Tallinnaan.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Mahdollisuus lisämaksusta meriaamiaiseen.

Voit käydä halutessasi Tallinnassa. Maihinmeno ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8:00-12:00 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30.


Mahdollisuus lisämaksusta buffet -lounaasee Grande Buffet -ravintolassa tai á la carte -ruokailuun Grill House ja Tavolata ravintoloissa. Suosittelemme lisämaksullisten aterioiden varaamista etukäteen.

Klo 16.00 Silja Europa saapuu Helsinkiin. Liityntäkuljetukset lähtevät terminaalin välittömästä läheisyydestä  viimeisestään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Laivan esittely

Europa

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Silja Europalla on Grande Buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Europan Fast Lane -ravintola palvelee sinua, joka et halua viettää laiva-aikaasi monen ruokalajin menun parissa tai valita suosikkimakuasi kymmenien eri ruokalajien joukosta. Tekeekö mielesi kuppi kahvia tai teetä? Coffee & Co. -kahvilasta noudat kätevästi virkistävän juoman ja niiden seuraksi löydät myös tuoreimmat kahvitteluherkut.

Ostokset

Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Gifts -myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys - myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin.

Viihde

Europalla viihdyt joka päivä housebändin tahdittamana tanssilattialla tai Pubin trubaduurin  laulujen parissa. Mikrofoniin voit tarttua itsekin karaokessa Satellite baarissa Starlight yökerhon takana.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sisustukseltaan uudistetussa kulmabaarissa voit maistella erilaisia juomia, aperitiiveja sekä kahvia aveceineen ja haukata pientä suolaista ja makeaa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Yökerhot

Starlight yökerhossa tanssit bändien tai -artistien säestyksellä. Baarimestarit loihtivat toinen toistaan upeampia juomia myös erityistoivomustesi mukaan.  Starlighten takana sijaitsee Satellite Bar, jossa nautit live-esityksistä karaoken parissa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Lapsille

Laivan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta, jossa voit peuhata pallomeressä tai kivuta kiipeilyseinälle. Voit myös piirtää tai leikkiä leluilla. Koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat Muumi sekä aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla.

Hyvän olon palvelut

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Europalla nautiskelet elämästä vaikkapa pintaremontoiduissa saunoissa ja porealtaissa ja jatkat matkaa uudistuneena ja virkistyneenä. Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Tallinkin kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset hoitokokonaisuudetkin. Risteilyllä on aikaa rentoutua ja hieman hemmotella itseään, joten käy matkasi aikana kosmetologilla, meikissä, manikyyrissä tai hieronnassa! Kauneus- ja kampaamopalvelut varattavissa suoraan laivalta lisämaksusta.

Kokoustilat

Europan kokousosasto tarjoaa käyttöösi rauhallisen ja merellisen työympäristön laivan ylimmillä kansilla. Kannella 12 sijaitsee 20 viihtyisää kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.