Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tallink Megastar

5h Ostosristeily Helsingistä

5h Ostosristeily Megastarilla

Lähtöpäivät:

ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

5h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

5 tunnin ostosristeilyt Megastarilla!

Lähde 5 tunnin ostosristeilylle Megastarilla ja hyödynnä edulliset merihinnat! Matkustus ostosristeilylle on sallittua (ei maihinnousua Tallinnassa).


Hyödynnä edulliset merihinnat

Shoppailusta saa nauttia! Megastarin Traveller Superstore -myymälän laajasta valikoimasta hankit lahjat ja tuliaiset koko suvulle merihinnoin. Ostosreissun päätteeksi on mukava nauttia Buffet-ravintolassa herkullisista antimista. Kaikki tämä viidessä tunnissa: väljästi ja mukavasti!  Jos otat oman auton mukaan risteilylle, ostoskasseja voit shoppailun lomassa viedä autoosi. Autot ajetaan kätevästi autotallipaikalle 7. kannelle myymälän viereen. Kokeile uudenlaista, vaivatonta tapaa hoitaa ostokset.

Oma auto mukaan parkkiin laivalle

Helppoa ja mukavaa, ei parkkihuolia eikä kalliita pysäköintimaksuja kun ajat auton laivaan parkkiin. Hinta autopaikalle alk. 30€.  Autopaikan varaat kätevästi soittamalla myyntipalveluumme 010 2323 200.

PRE ORDER:lla tilaat tuliaiset helposti ennakkoon - ei kantamista!

Muista hyödyntää tuliaisten ennakkotilaus! Pre orderilla tilaat ja maksat kosmetiikat, makeiset ja juomat kätevästi ennakkoon. Ostokset toimitetaan laivan autokannelle josta voit noutaa ne omaa autoosi.

Lisää luksusta matkallesi

Tilavat ja tyylikkäät matkustusluokat tarjoavat erinomaiset puitteet niin rentoutumiseen kuin työskentelyynkin merellä. Comfort- ja Business Loungen rauhallisissa tiloissa voit nauttia ruoka- ja juomatarjoilun lisäksi mukavista istumapaikoista sekä entistä nopeammasta internetyhteydestä. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.


Comfort Lounge

Comfort-lisämaksuhintaan sisältyy täydelläkin lähdöllä istumapaikka rauhallisessa tilassa, uudistunut valikoima purtavaa, mm. leipää ja leikkeleitä sekä kahvia/teetä ja virvokkeita, päivän lehdet, langaton internet-yhteys (yhteyden laatu ja nopeus saattaa vaihdella) sekä sähkölaitteiden latausmahdollisuus. Comfort Lounge ja Business Lounge voidaan lisätä puhelimitse varaukselle.

Business Lounge

Business Lounge -lisämaksuhintaan kuuluvat ruoka- ja juomatarjoilu, langaton internet-yhteys (yhteyden laatu ja nopeus saattaa vaihdella) sekä päivän lehdet, jotka lisäävät matkustusmukavuuttasi.


Lähtöselvitys ennakkoon laivalle

Voit tehdä lähtöselvityksen ennakkoon Tallinkin päiväristeilyille Tallinnaan (meno-paluu Megastar tai meno-paluu Star). Lue lisää >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >


Turvallisuus Tallinkin laivoilla

Tallink on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Lue lisää turvallisuustoimenpiteistä Tallinkin laivoilla >>


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>Hintaan sisältyy

  • Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
10:30 12:30 Megastar
15:30 13:30 Megastar

Lisämaksulliset palvelut

Myöhäinen aamiaisbuffet

Ostosraha

Comfort Lounge

Business Lounge

Auto mukaan laivalle

Laivan esittely

Tallink Megastar

Delight Buffet

Täällä nautit runsaan buffetin herkuista valiten eri ruokasaarekkeista ruokia, joista voit yhdistellä itsellesi haluamasi. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Delight Buffet -ravintolassa nautit myös runsaan Buffet-aamiaisen tai klo 10.30 lähdöllä Helsingistä vielä monipuolisemman Myöhäisen buffet-aamiaisen.

Ravintolat

Megastarilla on buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: The Chef’s Kitchen -ravintola kannella 9 on avara tila, jossa on rentoutunut ilmapiiri ja kohtuulliset hinnat. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. BURGER KING® -ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista. Modernista Coffee & Co. -kahvilasta nautit laatukahvia, virkistäviä juomia, suussa sulavia kakkuja, muita makeita ja suolaisia herkkuja.

Ostokset

Itämeren suurimmasta 2800 m2 Traveller Superstore -myymälästä löydät kerralla kaiken tarvitsemasi! Täältä löydät niin juomat, tupakkatuotteet, makeiset kuin huippubrändien tuoksut ja kosmetiikatkin, mm. New Yorkista lähtöisin olevan Kiehl's -kosmetiikan! Lobby Shop -kioskissa myydään joidenkin ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi mm. elektroniikkatuotteita, lehtiä ja matkamuistoja.

Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Sea Pub on suuri ja avoin tila, jossa nautit kylmistä ja kuumista juomista sekä hyvästä valikoimasta kylmiä ja lämpimiä naposteltavia, kuten herkullisia panineja. Klassinen Victory Bar tarjoaa kodikkaan tilan, jossa voit nauttia erilaisia juomia, lämpimiä voileipiä sekä pieniä välipaloja.

Lapsille

Lasten leikkihuone sijaitsee Delight Buffet -ravintolan lähellä. Leikkihuoneessa voi leikkiä erilaisilla leluilla, katsoa piirroselokuvia tai pelata Play Station -pelejä.

Kokoustilat

Jos haluatte hyödyntää matka-aikaa pienen kokouksen pitämiseen, niin Business Loungessa matkustaessanne voitte varata käyttöönne 10 hengen erillisen Vip Room -kokoustilan. Comfort Loungesta on mahdollista erottaa 22-paikkainen ja 32-paikkainen ryhmätila.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.