Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Ysäri-risteily goes Tallinn

Ysäri-risteily goes Tallinn

Lähtöpäivät:

1.10.2022

Matkan kesto:

2 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Ysäri-risteily goes Tallinn 1.10.2022


Tiedoksi

Matka on loppuunmyyty Virun osalta. Voit tiedustella matkoja muihin hotelleihin myyntipalvelustamme numerosta 010 2323 200 (ma-pe 10-16). Tapahtumalippuja on myynnissä rajoitetusti paikan päällä Virun Amigo -ravintolan ovelta klo 21.00 alkaen.Ysäri -ohjelma Virussa

Pääset lataamaan Ysäri -ohjelman tästä linkistä

Ysäri-risteily toteutetaan ensimmäistä kertaa Tallinnan maaperällä 1.-2.10.2022

Lähtöpäivä lauantai 1.10. pysyy siis samana. Eckerö Linen Finlandia lähtee Helsingistä klo 15.15.

Ja totta kai bileet alkavat jo laivalla, kun RetroLiven DJ:t laittavat höpinää tötteröön. Tallinnaan saavumme klo 17.30. Juhlat jatkuvat Original Sokos Hotelli Virun ravintoloissa heti klo 18:00 alkaen ja paluumatka starttaa sunnuntaina 2.10. klo 12.00, Helsingissä olemme takaisin klo 14.15.


YSÄRI-RISTEILY GOES TALLINN!

 

RetroLive Suomen huippusuosioon nousseet Ysäri-risteilyt jatkuvat lokakuussa 2022, kun YSÄRI-RISTEILY rantautuu Tallinnaan! Idea järjestää Tallinnassa kunnon Ysäribileet alkoi syntyä jo kauan ennen poikkeuksellisia aikoja. Ja nyt siihen on enemmän kuin hyvä mahdollisuus, kun laivalla ei perinteistä Ysäri -risteilyä voitu järjestää.

Tämä jyystöreissu on kuitenkin sarjassaan jo kymmenes, eli ihan tavattoman mielettömät bileet on tiedossa jälleen kerran! Vaikka lokaatio muuttuukin, pidämme huolen siitä, että myös ulkomaan kamaralla päästään tamppaamaan niin, että moonbootsit tutisee.

 

Bileet alkavat jo menomatkalla kun RetroLiven DJ't laittavat höpinää tötteröön laivan Bar Nosturissa. Ja kun päästään pääjuhlapaikalle, niin Etkot by #Jysäriperhe pyörähtää saman tien käyntiin. Myöhemmin illalla Cafe Amigossa isäntinä toimivat Ysäri-musan kotimaiset sanansaattajat; DJ-legendat PARTAMATTI Airaksinen ja ICE K.

Live-artisteista lavalle nousevat Captain Jack (DE) ja Liis Lemsalu (EE). Liis on Viron valovoimaisimpia poptähtiä, joka tunnetaan Euroviisuista ja Idols -kisasta sekä monista listahiteistään, kuten Kehakeel, Sinu Ees ja Doomino.

Lavalle nousevat myös Jysäriperheen DJ Satai ja DJ Tee sekä tamppauksen sanansaattaja DJ Harald.

Lisää esiintyjiä julkaisemme ihan näillä näppylöillä!

Eikä me anneta teidän torkkua paluumatkallakaan, nimittäin bileet jatkuu, kunnes päästään takaisin Helsingin Länsisatamaan.

 

Line-up:

Captain Jack (DE)

Liis Lemsalu (EE)

PartaMatti

DJ ICE K
DJ Satai
DJ Tee

DJ Harald

Ja lisää tulossa!

 

Hotellimatkan ikäraja on 18v.

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.


Myyntipalvelumme auttaa!

 Soita 010 2323 200 Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki Eckerö Line
  • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ysäri-aiheista ohjelmaa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali T2
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
15:15 17:30
14:15 12:00

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Asiakkaat suosittelevat

Hieno kaupunki, mahtavat puistot vaeltaa ja nauttia luonnosta, myös rannasta tykkäsin, hyvää ruokaa. Suosikkipaikkani Edelvaiss oli vaan täynnä olisi pitänyt varata etukäteen. ”Seke”

Erittäin onnistunut, käytin pyörätaksiakin, kun ilma oli loistava. ”Anu”

Tallinnan matka onnistui hyvin pienestä sateesta huolimatta. Europpa-hotelli mainio yöpymispaikka. Erityiset kiitokset kuljettajallemme menomatkalla hyvästä ja selkeästä opastuksesta. ”RiLu”

Mielenkiintoinen kohde keskustassa, Bastionit: Kiek in der Kök -tornin juurelta pääsee tutustumaan kaupungin alla oleviin käytäviin, joita on käytetty mm. sotilas- ja puolustustarkoituksiin. ” LW”

Viikonloppumatka Tallinnaan, Hotelli Park Inn Radisson Meriton. Hyvä spa ja kuntosali. Aamiainen ja ruoka oli hyvää. Hotellissa ihana kahvila. Huone oli rauhallinen ja tilava. "Jantsu"

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

1.10.2022

Meno-paluu maihinnousukortit jaetaan Länsiterminaali T2:ssa Ysäri/ Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä
klo 13.45–14.30. Laivaan nousu alkaa n. klo 14.35 ja päättyy klo 14.45. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. M/s Finlandia lähtee Helsingistä klo 15.15. Mahdollisuus lisämaksusta buffet -ruokailuun. Laiva saapuu Tallinnan A-terminaaliin klo 17.30. Terminaalista omatoiminen siirtyminen hotelleihin ja majoittuminen huoneisiin.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

2.10.2022

Hotelliaamiainen sisältyy hintaan. Siirtyminen Tallinnan A-terminaaliin. Laivaan nousu päättyy klo 11.30. M/s Finlandia lähtee klo 12.00 ja saapuu Helsingin Länsiterminaali T2:een klo 14.15. Mahdollisuus lisämaksusta buffet -lounaaseen laivalla. Tilausajobussit maakuntiin lähtee 30 min laivan saapumisen jälkeen terminaalin tuntumasta

Hotellit

Laivan esittely

m/s Finlandia

M/S FINLANDIA


Tervetuloa m/s Finlandialle

M/s Finlandia mahdollistaa kokonaisvaltaisen elämyksen merellä. Ravintoloiden herkullinen tarjonta, kotimainen laatuviihde ja edulliset ostokset kuuluvat onnistuneeseen merimatkaan. M/S Finlandian henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi seilaamaan Suomenlahden aalloille.


Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!

Ruoka on m/s Finlandialla tärkeä asia ja hyvän maun lisäksi valinnoissa painotetaan vastuullisuutta sekä kotimaisuutta. Kun otetaan satokauden parhaat raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan.


RAVINTOLAT


Buffet Eckerö

Buffet Eckerössä nautit aitoa, laadukkaista raaka-aineista laivan keittiössä tehtyä ruokaa. Monipuolinen aamiainen, lounas ja illallinen merinäköalankin tarjoavassa ravintolassa kuuluu hyvään merimatkaan. Tule herkuttelemaan!


Bar Naissaar

Bar Naissaar on tyylikäs paikka istua alas ja nauttia lasillinen kuohuvaa tai vaikkapa erikoiskahvi ja pientä suolaista tai makeaa. Ikkunoista ihailet kaunista Suomenlahtea ja vierestä löytyy PopUp Shop, jossa sinua  odottavat valikoidut laatutuotteet. Myös laivan muut ravintolat ovat lähellä.


Bar Paja

Bar Paja on tila, jossa hengähdät hetkeksi. Täällä nautit haukkapalaksi snäksejä tai pientä aamupalaa merimatkan lomassa. Samalla ihailet ikkunoista aukeavaa maisemaa Suomenlahdelle. Vieressä on Bar Nosturi.

Bistro & Cafeteria Satama

Kahdessa kerroksessa olevasta kahvilasta aukeaa upea panoraamanäkymä. Täällä nautit mm. aamiaiseksi luomupuuroa, välipalaksi katkarapuvoileivän, isompaan nälkään burgerannoksen tai ruokaisaa salaattia – ja tietysti kupin kahvia tai teetä leivonnaisen kera. Täällä on leikkinurkkaus lapsille.


Pub Telakka

Pub Telakassa on rento meininki. Täällä laulat karaokea ja teet tilaa ammattilaisille, kun tunnelmoit trubaduurien tahtiin sekä Suomi-musiikin tuttujen nimien keikoilla. Tänne mahtuu isompikin porukka kerralla nautiskelemaan mukavasta laivamatkasta.


Bar Laituri

Suomenlahden viihtyisin aurinkoterassi löytyy kesäkaudella m/s Finlandialta. Yli 400-paikkaisen Bar Laiturin terassi on rakenteidensa ansiosta suojaisa myös tuulisella säällä. Täällä kelpaa paistatella päivää.KOKOUSTILAT


Yhdisteltävät ja muokattavat tilat, jopa 200 henkilölle

Kokouskeskus & Loungessa on viisi yhdisteltävää ja muokattavaa kokoustilaa 8-110 henkilölle. Kaikkiaan koko tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Kokoustilojen lisäksi keskuksessa on Lounge, jossa rauhallista matkantekoa kaipaava voi matkustaa esimerkiksi töitä tehden. Muistathan, että tilaisuudet edellyttävät kaikilta osanottajilta voimassa olevaa passia tai poliisin myöntämää henkilökorttia.

Captain's Lounge – tyylikkäästi merellä

M/s Finlandian Captain's Lounge tarjoaa upeat puitteet vapaamuotoiseen seurusteluun tyylikkäässä merellisessä ympäristössä. Tänne kokoonnutte viettämään syntymäpäiviä, pikkujouluja, polttareita, baby showereita ja muita juhlia — tai viihdytte muuten yhdessä.


Captain's Loungen isolle sohvaryhmälle mahtuu mukavasti istuen nauttimaan matkanteosta noin 10 henkilöä ja cocktail-henkisesti max. 15 henkilöä. Isommankin porukan illanvietto siis onnistuu. Langattoman kuvansiirtojärjestelmä Click Sharen avulla voit esittää tietokoneeltasi Captain's Loungen isolla 55 tuuman näytöllä vaikkapa videoita tms.


Captain's Loungen hintaan kuuluu 1 kuohuviinipullo sekä 2 vesipulloa / matkustussuunta (Miniristeilyllä kerran). Monipuoliselta tarjoilulistalta tilaatte ennakkoon seurueellenne sopivat juotavat ja purtavat.  Muistathan, että tilaisuudet edellyttävät osanottajilta voimassa olevaa passia tai poliisin myöntämää henkilökorttia.


OSTOKSET


Eckerö Market

Kannelta kuusi löydät laajan valikoiman juomia ja makeisia.


PopUp Shop

PopUp Shop kannella 8 tarjoaa muotia kansainvälisiltä laatumerkeiltä. Monipuolisesta valikoimasta asusteita koruista kelloihin löydät tuliaiset itselle ja läheisille. M/S Finlandialla on myös ajankohtainen valikoima naisten ja miesten vaatteita.


Parfymeria

Kannen 6 parfymeriasta löytyy sinulle huolella poimittua laatukosmetiikaa. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua mielellään halutessasi.PERHEILLE


Leikkitila pienille lapsille

Taaperoikäisille lapsille on Bistro & Cafeteria Sataman yhteydessä leikkitilat.


Erikoisohjelmaa koulujen loma-aikana

Lapsille on koulujen loma-aikana erikoisohjelmaa.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Paikat ja ravintolat

VIRUN PORTTI

1300-luvulta peräisin olevat portit muodostaa sisäänkäynnin Tallinnan vanhaankaupunkiin ja tunnetaan nimeltä Virun portti. Tornipari on yksi Tallinnan suosituimpia maamerkkejä.
Osoite: Viru 26
Etäisyys satamasta: 1,9 km


KAUPINGINMUURI

Kiipeä partioimaan kaupunginmuurille kuin keskiaikainen vartiosotilas konsanaan. Pääset kulkemaan koko Nunna-, Sauna- ja Kultajalan tornit yhdistävän osuuden. Tallinna voi hyvällä syyllä olla ylpeä koko Euroopassa parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoituksistaan. Alkuperäistä ympärysmuuria on jäljellä melkein kaksi kilometriä. Itse asiassa suurena tunnelmanluojana vanhassakaupungissa ovatkin sitä ympäröivät korkeat kivimuurit ja -tornit.
Osoite: Väike-Kloostri 1, Kesklinn
Etäisyys satamasta: 2 km


RAATIHUONEENTORI

Pittoreski Raatihuoneentori on ollut vanhankaupungin kiistaton keskus viimeiset 800 vuotta.
Näyttävien kauppiaantalojen ympäröimä ja kesäisin katukahviloiden kansoittama tori on matkailumagneetti aivan luonnostaan.

Osoite: Raekoja plats
Etäisyys satamasta: 2 km


TALLINNAN TELEVISIOTORNI

Huikeat näköalat tarjoava 314 metrin korkuinen Tallinnan tv-torni on elämyksellinen matkailu-, kulttuuri- ja vapaa-ajan keskus. Tämä Piritan kaupunginosassa sijaitseva torni on Tallinnan ja koko Viron korkein rakennus.
Osoite: Kloostrimetsa tee 58a
Etäisyys satamasta: 10,5 km
www


MERIMUSEO LENTOSATAMA

Viron suosituimassa museossa on nähtävää ja tekemistä kaiken ikäisille. Pääset itse kokeilemaan merellisiä asioita ja tutustumaan näyttelyyn kolmessa tasossa: veden alla, merellä ja ilmassa.
Osoite: Vesilennuki 6
Etäisyys satamasta: 2,5 km

www


ATLANTIS H2O AQUAPARK

Suositussa sisävesipuistossa on liukumäkiä, aaltoallas, vastavirta-allas ja erilaisia saunoja.
Osoite: Randvere tee 11
Etäisyys satamasta: 11 km
www


TALLINN ZOO

Tallinnan eläintarhassa asustelee yli 500 eri eläinlajia, erikoisuutena vuorikauriit ja villilampaat. Varaa vierailuasi varten runsaasti aikaa, sillä eläintarhassa vierähtää helposti kokonainen päivä.
Etäisyys satamasta: 6,8 km
www


TALLINNAN KIERTOAJELU

Suoraan satamasta voi hypätä City Tourin Hop On Hop Off-bussin kyytiin. Bussilla pääsee useisiin Tallinnan tärkeimpiin kohteisiin ja hinta sisältää sisäänpääsyn kahteen Top Stops -kohteeseen.
Etäisyys satamasta: 0 km
www


CITY JUNGLE ELÄMYSGOLF -KESKUS

On sadepäivä pelastaja. Pelaa 15 kolmitasoisella erikoistehoisten varustetulla minigolfradalla, viidakon siimeksessä.
Osoite: Vabaduse väljak 9
Etäisyys satamasta: 2,1 km
www


ALEKSANTERI NEVSKIN KATEDRAALI

Toompea-mäellä sijaitseva mahtava ja historiallinen ortodoksikirkko. Kirkossa kannattaa tutustua myös sen mosaiikeilla ja ikoneilla koristeltuihin sisätiloihin. Ilmainen sisäänpääsy.
Osoite: Lossi plats, Tallinna

Etäisyys satamasta: 2,3 km


OLEVISTEN KIRKKO JA TORNI

Tämän Tallinnalle symbolisen goottikirkon torniin kiipeäminen on ankaraa mutta palkitsevaa. Olevisten torni on joskus ollut maailman korkein rakennus. Olevisten torniin pääsee myös käymään (huhtikuusta lokakuuhun), ja urheille valloittajille on luvassa päätähuimaavat näkymät vanhaankaupunkiin, Toompealle ja satamaan.

Osoite: Lai tn 50, Tallinn

Etäisyys satamasta: 1,5 km


TALLINN LEGENDS

”Tallinnan legendat” yhdistelee jännittävällä tavalla kaupungin satoja vuosia vanhaa historiaa, elävää näyttelijäosaamista ja tekniikan viimeisimpien saavutusten mukaisia erikoistehosteita. Sijaitsee aivan Raatihuoneentorin laidalla.
Osoite: Kullaseppa tn 7
www


EXIT ROOM

Sateen sattuessa ja miksei muutenkin voi kokeilla pakoa eri teemaisista huoneista. Yli 16-vuotiaille.
Osoite: Weizenbergi 9, Tallinna
Etäisyys satamasta: 2,6 km

www


T1 MALL OF TALLINN

T1 Mall of Tallinn on Tallinnan uusin jättimäinen ostokeskus, jonka innovatiivisessa avaimessa tapaavat klassinen kaupankäynti ja viihde. T1 Mall of Tallinn luo uuden ulottuvuuden 36 metrin korkuisella atriumillaan, lähes 6 metriä korkeilla näyteikkunoillaan, jättiläiskokoisilla lasikupoleilla ja rakennuksen katolle asennetulla maailmanpyörällä, joka avaa Tallinnan kaupungille uuden näkymän.
Osoite: Peterburi tee 2, 11415 Tallinn
Etäisyys satamasta: 4,7 km

www


SUPER SKYPARK

T1 Mall of Tallinn -kauppakeskuksessa sijaitseva Super Skypark on koko perheen viihdekeskus. Siellä on Euroopan suurin trampoliinialue, 10 metriä korkea kiipeilylinnake, pikkulasten leikkialue ja paljon muuta. 

Osoite: Peterburi tee 2, Tallinn
Etäisyys satamasta: 4,7 km

www


PEPPERSACK

Nälkäisten matkailijoiden tiet vievät Peppersackiin, keskiaikaiseen ravintolaan vanhassakaupungissa. Tuhtien annosten ja maistuvien juomien lisäksi 1300-luvulta peräisin olevassa talossa nautitaan vilkkaasta tunnelmasta ja jopa miekkailunäytöksistä (joka ilta klo 20). Tilaa Raatiherra Johanin erikoinen tai Herra Hansin juhla-ateria ja kruunaa ateria hehkuviinillä. Sopii lapsiperheille.
Osoite: Viru tn 2

NOK NOK

Tallinkin omassa, vanhassakaupungissa sijaitsevassa NOK NOK -ravintolassa tarjoillaan autenttista thaimaalaista ruokaa ja sen yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu ja aasialaisten ruokatuotteiden myymälä. Club One -etuna lisäksi 10 % alennus kaikista annoksista (toistaiseksi ei Club One -mobiilikortilla).
Osoite: Vana Posti 7
Etäisyys satamasta: 1,6 km
www


VÄIKE

Suositun sisarravintolansa Rataskaevu 16:n tapaan löydät täältä herkulliset, monipuoliset ja edulliset annokset.
Osoite: Niguliste 6
Etäisyys satamasta: 1,6 km
www


VEGAN RESTORAN V

Kattaa eteesi täysin vegaania annoksia ja jälkiruokia vanhankaupungin sydämessä.
Osoite: Rataskaevu 12
Etäisyys satamasta: 1,6 km
www


APELSINI RAUDTEE RESTO

Sijaitsee upeasti restauroidussa rakennuksessa, jossa on myös taidegalleria. Tarjolla on eurooppalaista ruokaa, jota voi nauttia kesällä Isolla terassilla.
Osoite: Kopli 3
Etäisyys satamasta: 2,5 km
www


KAKS KOKKA

Tarjoilee huippukokkien annoksia rennossa ilmapiirissä. Jatkuvasti muuttuvan ja erilaisia yhdistelmiä kokeilevan ruokalistan perustana ovat laadukkaat, tuoreet ja pääosin virolaiset raaka-aineet.
Osoite: Mere pst. 6E
Etäisyys satamasta: 1,2 km
www


UMAMI

Vanhaan puiseen asuintaloon ja sen puutarhaan kunnostettu ravintola on tunnelmallinen lounas- tai illallispaikka. Listalla on makuja ympäri maailman, joiden valmistukseen käytetään myös virolaisia kauden raaka-aineita lähituottajilta.
Osoite: Kadaka tee 141
Etäisyys satamasta: 12 km
www


NOA

Sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. Ravintolassa nautit hyvästä ruoasta ja kauniista esillepanosta. Kaupungin näyttäytymispaikka.
Osoite: Ranna tee 3
Etäisyys satamasta: 9 km

www


Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.