Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulutorien tunnelmaan Tampereelta

Baijerin perinteiset joulutorit

Baijerin perinteiset joulutorit

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lenna mukavasti ja nopeasti Tampereelta suoraan Müncheniin!


Baijerin perinteiset joulutorit

Baijerin alueen perinteisiä joulutoreja pidetään Saksan kauneimpina – eikä suotta. Täällä rakastetaan perinteitä ja joulumarkkinoille tullaan paitsi viihtymään ja herkuttelemaan, myös tekemään ilahduttavia ostoksia. Kuorojen ja puhallinpumppujen sulosoinnut sekä piparkakkujen ja marsipaanien tuoksut saavat hymyn karehtimaan ja posket punoittamaan – viimeistään hehkuviinistä. Virittäydy joulun tunnelmaan ja

näe suomenkielisen oppaan johdolla Münchenin ja Augsburgin upeat kaupungit, sekä lumihuippuisten Alppien juurella sijaitsevan kuuluisan Garmisch-Partenkirchenin.


München

München, Baijerin pääkaupunki, uhkuu vaurautta sekä historiallista loistoa, ja on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Tämä Isar-joen rannalla sijaitseva kaupunki täytti muutama vuosi sitten jo 850-vuotta.

Kaupungin lukuisista nähtävyyksistä kenties tunnetuin on Frauenkirche -kirkko, jonka tornit kohoavat sadan metrin korkeuteen vanhan kaupungin kattojen ylle. Kaupungin suurin ja tunnetuin joulutori, sekä kaupungin sydän, löytyy Marienplatzilta. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet joulutorille. Kaupungista löytyy myös useita muita tunnelmallisia ja pienempiä joulutoreja.


Augsburg

Augsburg on yksi Saksan vanhimmista kaupungeista, jonka historia ulottuu kauas yli 2 000 vuoden taakse. Kaupunki tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja rikkaasta historiastaan. Kulta-aikaansa se vietti erityisesti 1400-luvulta 1600-luvulle, jolloin se oli yksi koko Euroopan tärkeimmistä talouden keskuksista. Kaupungin joulutoriperinne alkaa jo 1500-luvulta, mikä tekee niistä yhden Saksan vanhimmista joulumarkkinoista.  

Garmisch-Partenkirchen

Legendaarisella Garmisch-Partenkirchenin talviurheilukaupungilla on meidän suomalaisten sydämessä oma erityinen paikkansa. Kaupunki sijaitsee lumihuippuisten Alppien juurella, Saksan korkeimman vuorenhuioun (2962 m) Zugspitxen kainalossa. Täällä kunnioitetaan edelleen baijerilaisia perinteitä. Kaupungin kauniit rakennukset hienoine puurakenteineen ja maalauksineen antavat idyllisen kulissin joulumarkkinoille.


Lennot AirBalticilla

Tämän matkan lennot lennetään AirBalticilla Tampereelta. Tampere-Pirkkalan lentokentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Tampere-München-Tampere Air Balticin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Suomenkielisen oppaan palvelut
  • Kiertoajelu Münchenissä ja kävelykierros
  • Lounas Münchenissä Horbräuhaus -ravintolassa
  • Junamatkat Augsburgiin ja vierailu joulutorilla
  • Junamatkat Garmisch-Partenkircheniin ja vierailu joulutorilla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Air Balticilla. Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Tampere - München 06:00 - 07:35

München - Tampere 08:15 - 11:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 135€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Tampere - München

Air Balticin aamulento Tampereelta Müncheniin. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. München, Baijerin pääkaupunki, uhkuu vaurautta sekä historiallista loistoa, ja on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Tämä Isar-joen rannalla sijaitseva kaupunki täytti muutama vuosi sitten jo 850-vuotta. Kaupungin lukuisista nähtävyyksistä kenties tunnetuin on Frauenkirche -kirkko, jonka tornit kohoavat sadan metrin korkeuteen vanhan kaupungin kattojen ylle. Näemme kaupungin kaupungin tärkeimmät nähtävyydet lyhyen kiertoajelun aikana, jonka jätämme matkatavarat hotelliin. Päivällä kävelemme tutustumaan kaupungin tunnelmaan Marienplatzin joulutorille, joka on kaupungin suurin ja tunnetuin aukio, sekä kaupungin sydän. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut kauniisti valaistut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet joulutorille. Nautimme myös yhteisen lounaan maailmankuulussa Hofbräuhaus -ravintolassa. Majoittuminen hotelliin iltapäivällä, jonka jälkeen ohjelma on vapaa. 

2. matkapäivä, München - Augsburg - München

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä on aikaa omalle ohjelmalle ja vaikkapa ostoksille. Tunnetut ostoskadut Kaufingerstrasse ja Sendlinger Strasse sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.

Päivällä matkaamme junalla (noin 45 min) Augsburgin kaupunkiin, missä vierailemme kaupungin joulumarkkinoilla ja aikaa jää myös omalle ohjelmalle. Augsburg on yksi Saksan vanhimmista kaupungeista, jonka historia ulottuu kauas yli 2 000 vuoden taakse. Kaupunki tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja rikkaasta historiastaan. Kulta-aikaansa kaupunki vietti erityisesti 1400-luvulta 1600-luvulle, jolloin se oli yksi koko Euroopan tärkeimmistä talouden keskuksista. Kaupungin joulutoriperinne alkaa jo 1500-luvulta, mikä tekee niistä yhden Saksan vanhimmista joulutoreista. Paluu illansuussa Müncheniin, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

3. matkapäivä, München - Garmish-Partenkirchen - München

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä on aikaa omalle ohjelmalle. Päivällä matkaamme junalla (noin 1 t 15 min) pieneen Garmisch-Partenkirchenin kaupunkiin, missä vierailemme kaupungin joulumarkkinoilla ja aikaa jää myös omalle ohjelmalle. Legendaarisella Garmisch-Partenkirchenin talviurheilukaupungilla on meidän suomalaisten sydämessä oma erityinen paikkansa. Kaupunki sijaitsee lumihuippuisten Alppien juurella, Saksan korkeimman vuorenhuipun (2962 m) Zugspitxen kainalossa. Täällä kunnioitetaan edelleen baijerilaisia perinteitä. Kaupungin kauniit rakennukset hienoine puurakenteineen ja maalauksineen antavat idyllisen kulissin joulumarkkinoille. Paluu illansuussa Müncheniin, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

4. matkapäivä, München - Tampere

Aikainen aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus oppaan johdollla Münchenin lentokentälle, mistä Air Balticin aamupäivälento Tampereelle.


Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.