Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matka

Jouluristeily Tukholmaan

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

Lähtöpäivät:

24.12.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 179€

Jouluristeily Tukholmaan Viking Gabriella

alk. 179 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Tukholmaan 

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12.Viking Gabriellalla.

Jätä joulusiivous ja muut jouluvalmistelut väliin ja vietä valmis joulu merellä! Luvassa joulubuffetin herkkuja, joulutunnelmaa ja yhteistä ohjelmaa. Pikkumatruuseille jouluristeilyn kohokohta on tietysti joulupukin vierailu. Tervetuloa nauttimaan joulusta!
Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka 
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma
14:00 10:00
12:00 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Kuljetus joulukirkkoon Tukholmassa

Henkilöauton pysäköinti laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 17,5 € /hlö

Kuva retkestä

Kuljetus joulupäivänä joulukirkkoon

Bussikuljetus vanhaankaupunkiin Suomalaiselle kirkolle jumalanpalvelukseen (jumalanpalvelus klo 11–12). Bussi lähtee terminaalista klo 10:20 ja paluubussi lähtee kirkolta klo 12:10 (bussi palaa terminaaliin klo 12:30). Matkalla bussissa kiertoajeluopastus 11 kielellä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 
Hinta alk. 9,00 €/hlö, meno–paluu 17,50 €/aikuinen (lapset 0-15 v ilmaiseksi).

Varattava etukäteen myyntipalvelumme 010 2323 200 kautta.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Laiva lähtee Helsingistä klo 14:00. Majoittuminen hytteihin. Laivalla nautitaan joulubuffet. Kattaukset ovat klo 14:30 ja 17:00 (kattausajat ovat Suomen aikaa). Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus. Risteilyohjelman saa laivalta.

2. matkapäivä, Tukholma

Aamulla nautitaan runsas joulubrunssi klo 8:00-12:00. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10:00 ja lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 15:00 (paikallista aikaa).
Joulupäivän buffetkattaukset ovat 16:00 ja 18:30 (kattausajat ovat Suomen aikaa). Osanottajatodistuksesta näkyy varattu kattaus.

3. matkapäivä Tukholma - Helsinki

Tapaninpäivän joulubrunssi tarjoillaan klo 8:00-12:00 (Suomen aikaa). Laiva saapuu Helsinkiin klo 12:00. 

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

B2X-hytti

Ikkunaton hytti

  • 15 - 16,5 m2
  • 160 cm parivuode
  • Puhelin, TV, hiustenkuivain ja jääkaappi jonka juomat sisältyvät hintaan
Kuva hytistä

A4R-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

  • 8,5 m2
  • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
  • Allergiaystävällinen
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton sisähytti 1-4 henkilölle

  • 8,5 m2
  • Kaksi ala- ja ylävuodetta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.