Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

Saarenmaa-Hiidenmaa-Haapsalu

Saarenmaa-Hiidenmaa-Haapsalu

Lähtöpäivät:

Ti 2.5.2023

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 709€

Saarenmaa-Hiidenmaa-Haapsalu

alk. 709 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Saarenmaa-Hiidenmaa-Haapsalu

Ihastu Länsi-Viron ainutlaatuiseen luontoon. Näe saarten vanhat kartanot ja kirkot sekä tuulimyllyt. Ihastele Itämeren vanhinta majakkaa. Tutustut samalla upouuteen laivaan, kun matkaamme laivamatkat 

Tallinkin uudella lippulaiva MyStarilla.


Saarenmaa

Viron suurin saari on ihastuttava Saarenmaa. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa.


Hiidenmaa

Viron toiseksi suurin saari tunnetaan historiallisista majakoistaan ja koskemattomasta luonnostaan. Siellä voi paeta luontoon vuoden ympäri. Kylmien talvikuukausien aikana saarelle johtaa Euroopan pisin jäätie.

Hiidenmaa odottaa kaikkia rauhan ja hiljaisuuden etsijöitä ja on etenkin surffareiden, purjehtijoiden, patikoijien ja luontolomailijoiden suosiossa.


Hiidenmaa kuuluu 2020 Sustainable Top100 -kohteiden joukkoon. Kansainvälisen kilpailun järjestäjänä toimii Green Destinations, joka antaa tunnustuksia kohteille, jotka työskentelevät muuttaakseen kohteen vierailijakokemuksen kestävämmäksi. Hiidenmaan kahdesta menestystarinasta toinen kertoo Hiidenmaan murteen elävöittämisestä. Toinen tarina kertoo koko maailmassa sukupuuttoon kuolemisen vaarassa olevan vesikon kannan palauttamisesta eläimelle turvallisella Hiidenmaan saarella.


Haapsalu

Haapsalu on viihtyisä ja rauhallinen, pitkät perinteet omaava kylpyläkaupunki alle 2 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Aikoinaan se oli venäläisen aristokratian suosima kesänviettopaikka, nykyisin taas tunnettu monista kansainvälisistä festivaaleistaan ja houkuttelevista ravintoloistaan. Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki, jonka kapeat kadut, romanttiset puutalot ja pikkuriikkinen kaupungintalo hurmaavat matkailijan. Romanttisen rantapromenadin varrella sijaitsee Viron kauneimpiin puurakennuksiin kuuluva Kuursaal. Haapsalulle antaa leimansa myös perinteikäs kylpyläkulttuuri.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • ruokailut ja opastukset matkaohjelman mukaisesti
  • Viron paikallisopas mukana Tallinnasta Tallinnaan

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsisatama
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 12:30 Mystar
21:30 19:30 Mystar

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 04.30 Sastamala, Linja-autoasema

klo 04.45 TSOP/Karkun konttori

klo 05.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 05.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.00 Pirkkala, K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 06.30 Vanha Kirkko           

klo 07.00 Lempäälä, kirkon pysäkki –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Tallinkin MyStar lähtee satamasta klo 10.30. Vietämme laivamatkan mukavasti nauttien aamiaisbuffetin laivalla. Vaikka matkaammekin kansipaikoin, matkatavarat kulkeutuvat vaivattomasti bussin mukana. Laiva saapuu Tallinnaan klo 12.30. Matkamme jatkuu Tallinnasta Kuressaareen jonne matkaamme lauttamatkan Virtsu Kuivastu kautta. Tutustumme Koguvan museokylään sekä ruokailemme Vanatoan Taluhotellissa. Illasta saavumme Kuressaareen ja majoitumme hotelli Grand Rose Spaan (osoite: Tallinna 15, Kuressaare. Puh. +372 666 7000).  

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen tutustuminen tarkemmin Kuressaareen. Teemme lyhyen kävelykierroksen kaupungissa ja käymme tutustumassa Piispanlinnaan. Jatkamme tämän jälkeen bussilla lounaalle Kaalijärven maisemiin Kaalin kievarissa. Lounaan jälkeen tutustumme Anglan tuulimyllyihin sekä jatkamme  Pangan rantatörmälle. Illaksi palaamme Illaksi palaamme takaisin Kuressaareen ja tuttuun hotelliin. Loppuilta omatoimisesti viettäen.

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme siirtymään Kuressaaren Triigi satamasta lautalla kohti Sõrun satamaan Hiidenmaalle. Lauttamatka kestää noin 1h 15min. Päivän aikana tutustumme Hiidenmaahan paremmin. Näemme Tahkunan majakan sekä Estonian muistomerkin. Nautimme lounaan Kärdlassa, jonka jälkeen suuntaamme Suuremõisan kartanoon, Pühalepan kirkkoon ja Kassarin niemimaalle. Illalla siirrymme lautalla Heltermaan satamasta Rohukülan satamaan. Yövymme Haapsalussa Hestia Hotel Haapsalu Spassa (osoite: Sadama 9/11, 90502 Haapsalu. Puh. +372 472 4400). Loppuilta omatoimisesti.

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen jää hetki vapaata aikaa tutustua Haapsaluun omatoimisesti jonka jälkeen lähdemme paluumatkalle kohti Tallinnaa. Matkalla tutustumme Padisen luostarin raunioihin ja kartanoon sekä Vasalemman kartanon. Matkalla nautimme lounaan Padisessa.  Palaamme Tallinnaan josta Tallinkin MyStar lähtee klo 19.30. Matkaamme kansipaikoin matkatavaroiden mennessä bussin mukana. Buffetruokailu laivamatkan aikana. Helsinkiin laiva saapuu klo 21.30, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 23.00

Hotellit

Laivan esittely

Mystar

Tallink MyStar

Tallinkin uusimman innovatiivisen, teknisesti edistyneen, energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen laivan MyStarin inspiraatio tulee Itämerestä. LNG:n käytön ja optimoidun polttoaineenkulutuksen johdosta ympäristövaikutus on huomattavasti pienempi. Myös laivan sisätilojen ja sisustuksen suunnittelussa on huomioitu vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja matkustusmukavuus.

Itämeren uusi kirkas tähti, MyStar, aloittaa liikennöinnin v. 2022 syksyllä Helsinki–Tallinna-reitillä Megastarin rinnalla.


Kuten luonnonkauneus niin myös matkustuskokemus MyStarilla on harmoninen. MyStarilla on hieno tasapaino ostokokemusten, häikäisevien näkymien ja älykkäästi suunniteltujen yleisten tilojen sekä ikimuistoisten ateriointikokemusten kesken. Luonnonläheinen lähestyminen on huomioitu myös MyStarin sisustuksessa. Sisätilojen muotoiluratkaisujen johdosta saat mahdollisuuden nähdä loputtomiin merimaisemia joka hetki. Ravintolat, kahvilat ja istumapaikka-alueet ovat kutsuvia ja suunniteltu niin liikematkustajien, vapaa-ajanmatkustajien kuin perheidenkin tarpeet täyttäen. MyStar tarjoaa parhaimman, ympäristöystävällisimmän ja täysin uudenlaisen matkustuskokemuksen Itämerellä.RAVINTOLAT


Delight Buffet

Syö, juo ja nauti eteesi avautuvasta maisemasta. Poimi lautasellesi klassikot ja modernit herkut ja miksaa oma annoksesi. Laivan kuuluisat katkaravut, virvoitusjuomat, viini, olut, kahvi ja tee sisältyvät tietenkin hintaan. Mikä voisi olla parempaa? Delight Buffet sijaitsee kannella 9.


The Chef's Kitchen

The Chef’s Kitchen on rauhallinen ravintola niin kulinaristeille kuin muillekin maukkaan ruoan ystäville rasittamatta liikaa kukkaroa. Kokkimme huolehtivat ruokien herkullisuudesta sekä annosten näyttävästä sommittelusta, joten silmänruokaakin on tarjolla. Ilahduta itseäsi herkkuruoilla ja kauniilla Itämeren maisemilla. Tervetuloa kannelle 9.


Family Picnic

Family Picnic -alue Lotte-leikkialueineen on uudenlainen tapa perheille herkutella ja viettää aikaa yhdessä. Perheille suunnatulta ruokalistalta kaikenikäiset löytävät niin pikkupurtavaa kuin kevyitä ruoka-annoksiakin.


Coffee & Co. Lounge

Kenties täytetty klassikkoleipä, pala kakkua tai uunituoretta pullaa? Coffee & Co. Lounge on lekottelukahvila, josta löydät suolaista ja makeaa sekä Starbucksin vivahteikasta 100 % arabica-kahvia.


Nordic Bar

Nordic Bar tarjoaa valikoiman kylmiä ja kuumia juomia sekä pikkupurtavaa. Baarimikot valmistavat varmasti vaativampaankin makuun sopivia juomia.


Garden

Garden-alueella olet lähellä merta ja voit viettää aikaa raittiissa ilmassa. Garden sijaitsee kannella 9 peräosassa, sisäänkulku Sea Pubin kautta. Garden-alueella on saatavilla laaja valikoima juomia.OSTOKSET


Traveller Superstore

7. ja 8. kannella sijaitseva Traveller Superstore on todellinen kauppakeskus.

Täältä löydät runsaasti huippumerkkien tuotteita kuin myös valikoiman pientuottajien ja vastuullisten pohjoismaisten merkkien tuotteita sekä tietysti klassisia ja tunnettuja kauneusbrändejä kuten Chanel, Dior ja Yves Saint Laurent. Myymälästä löydät kauneustuotteiden lisäksi myös mm. laajan valikoiman vaatteita ja asusteita, makeisia, juhlajuomia ja tupakkatuotteita. Suuressa myymälässä voit rentoutua 7. kannen Loungessa, jossa Starbucks-kahviasema sijaitsee. Myymälässä voit myös hyödyntää kätevää ja nopeaa "Scan&Go" -itsepalvelutapaa.


Promo Lounge

Promo Lounge on uusi erillinen pop-up-elämyspiste, jossa eri tuotemerkit voivat tuoda sinulle kokonaisvaltaisen shoppailukokemuksen tuotteidensa mauilla, tuoksuilla ja visuaalisuudella. Esimerkiksi kauneustuotteiden sekä ruoka- ja juomatuotteiden esittelypisteet vaihtuvat säännöllisesti, joten jotain uutta ja jännittävää odottaa sinua aina Promo Loungessa.

Promo Lounge sijaitsee kannella 7, Traveller Superstoren yhteydessä.


Family Picnic

Uutuus! Family Picnic -alue on oma paikka perheille. Alueella on tilava Lotte-leikkihuone, joka ilahduttaa lapsia. Vanhemmat voivat nauttia kahvia ja pikkupurtavaa lähellä sillä välin kun lapset pitävät hauskaa leikkihuoneessa. Kaikenikäisille asiakkaille löytyy valikoima pikkupurtavaa ja kevyitä aterioita perheystävälliseltä ruokalistalta.MATKUSTUSLUOKAT


Kaikki matkustajat tuntevat varmasti olevansa tervetulleita MyStarille.

Tarjoamme 4 eri matkustusluokkaa. Star-luokan varaamalla voit valita vapaasti istumapaikan yleisistä tiloista tai nauttia ravintoloidemme, baariemme ja kahviloidemme runsaasta valikoimasta. Comfort Lounge on rauhallinen ja miellyttävä tila, johon sisältyy pikkupurtavaa sekä kahvia/virvokkeita. Business Lounge soveltuu erityisesti työntekoon ja siihen kuuluu ruoat ja juomat. Neljäntenä vaihtoehtona on uudenlainen astetta ylellisempi ja yksityisempi Platinum Lounge. Halutessasi voit myös varata hytin, jossa voit levähtää omassa rauhassa.


Business Lounge ja Platinum Lounge

Business Lounge on hiljainen, tyylikäs ja kauniisti sisustettu alue soveltuen etenkin työn puolesta matkustaville. Se on nykyaikainen tilava toimisto miellyttävällä merinäköalalla. Täällä on helppo keskittyä töihin ja pitää myös pieni hengähdystauko töistä. Ensiluokkaisen WiFi-yhteyden lisäksi löydät päivän sanomalehtiä ja tarjolla on kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä laaja valikoima juomia.

Platinum Lounge varmistaa vielä yksityisemmän ja erityisen ylellisen matkustuskokemuksen.HYTIT


Voit myös nauttia matkasi aikana mukavasta hytistä, jonne saat tavarasi ja voit vaikka levähtää matkan ajan. A-luokan ikkunalliset ja B-luokan ikkunattomat hytit ovat kooltaan 8,7 m² ja ne sijaitsevat kannella 10. Hyteissä on vuoteet kahdelle tai neljälle henkilölle ja kaikissa hyteissä on WC ja suihku. MyStarilla on myös erikoishyttejä - allergiahyttejä, invahyttejä sekä hyttejä lemmikin kanssa matkustaville. MyStarilta löytyy myös toimistohyttejä, joissa on kirjoituspöytä.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.