Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kesän parhaat lomat

Suunnittele kesäloma nyt!

Kesän odotetut matkat!

Kesän lomavalikoima on nyt parhaimmillaan! Matkapojista löydät kesän parhaat risteilyt, ihanat saaristolomat, kotimaan päiväretket sekä kesäkonsertit! Tutustu ja varaa kesän odotettu loma!

Nyt suosittelemme!

Kesän parhaat risteilyt!

Lähde merelle tuulettumaan! Kesäristeilyt ovat nyt myynnissä ja valikoima on laajimmillaan. Varaa ja varmista paikkasi sinulle sopivaan lähtöpäivään.
Kaikki risteilyt >

Saaristolomat

Ahvenanmaan saaristoa kutsutaan maailman kauneimmaksi saaristoksi! Lähde tänä kesänä näkemään ja kokemaan se omin silmin! Saaristolomien valikoima on nyt laajimmillaan. Löydä omasi ja varaa!
Kaikki kotimaan matkat >

Kotimaan päiväretket

Tervetuloa mukaan kotimaan päiväretkille mielenkiintoisiin käyntikohteisiin! Ohjelmalliset valmiit matkapaketit vievät historiallisiin vanhoihin kaupunkeihin sekä inspiroiviin tutustumiskohteisiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävää lomapäivää. Nauti arjen pienestä irtiotosta ja varaa vastapainoa kotona olemiseen.

Kaikki kotimaan matkat >

Kesäkonsertit kotimaassa

Koe ainutlaatuinen konserttielämys Laukon kartanossa Pirkanmaalla tai Itä-Suomen Salmelassa. Tarjolla valikoimaa niin ryhmille kuin yksittäismatkustajille.
Kaikki konserttimatkat >

Kuljetukset risteilylle

Matkapoikien tilausajobussilla pääset mukavasti suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet. Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu, jolla voit tilata tuliaiset bussissa jo menomatkalla ja saat ne poistuessasi kotipysäkillä kuljettajalta. Helppoa ja vaivatonta! Tervetuloa kyytiin!

Minne kesän jälkeen?

Nappaa parhaat vinkit tulevaan syksyyn!

Syksyn kiertomatkoja

Kaipaatko lomaa jo vähän pidemmällä? Ja mielellään enemmän nähtävää samalla matkalla? Matkapoikien laadukkailla opastetuilla kiertomatkoilla näet ja koet enemmän. Tutustu poimintoihin ja varaa unelmien kiertomatka!
Kaikki kiertomatkat >

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA