Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Nauti kesästä ja lomasta!

Kesän parhaat lomat

Paljon uutuuksia myynnissä

Kesämatkat varataan nyt!

Löydä Matkapoikien kattavasta valikoimasta kesän parhaat matkat. Tarjolla on ihastuttavia uutuuksia niin kotimaahan Ahvenanmaalle kuin lähialueille Tallinnaan ja Riikaan. Tutustu tarjontaamme ja lähde risteilylle tai kaupunkilomalle.

Lähilomalle rannalle!

Rantaloman ystäville Riian uutuusristeilyllä on mahdollisuus tutustua Jurmalaan ja sen pitkiin hiekkarantoihin! Myös Tallinnasta löytyy pitkä, vaaleahiekkainen uimaranta. Muista myös PÄRNUN paratiisirannat!

Nyt suosittelemme!

Kesän kuumat uutuudet!

Tänä kesänä on paljon tarjolla upeita uutuuslomia niin lähialueille Baltiaan kuin kotimaahankin! Kesäristeilyt vievät merelle tuulettumaan ja lyhyet minilomat tutustumaan hurmaaviin kaupunkeihin. Löydä ja varaa iloa kesään! 

Kesäristeilyt

Lähde kesäristeilylle leppoisaan Tallinnaan. Suositulla Europan 22h risteilyllä yhdistät merellisen loman ja piipahduksen Tallinnassa. Tutut päiväristeilyt Tallink Shuttlella tai Viking XPRS:llä vievät nopeasti Tallinnan kesään. Kesän uutuudet Tallinnaan ovat 11h päiväristeily Victorialla, ja Päivä Tallinnassa Turusta -risteily Baltic Queenillä. Tai entä jos tänä kesänä suuntaatkin kesän 2020 ainutlaatuisille risteilyille kohti Riikaa tai Saarenmaata. Kesän upein risteilyuutuus Päivä Riiassa -risteily Helsingistä seilataan Silja Serenadella ja Päivä Saarenmaalla -risteilylle lähdetään Helsingistä Tallinkin Victoria-laivalla. Jos taas kotimaa houkuttaa enemmän, suosittelemme idyllistä Maarianhaminaa. Paistattele päivää laivan kannella, nauti kauniista merimaisemista ja kesävirvokkeista. Laivan keittiöt ovat täynnä kesän herkullisia makuja. Ahvenanmaalle on tänä kesänä paljon erilaisia risteilyjä. Piknik-päiväristeily Viking Linella Turusta ja Saaristoristeily Silja Linella Turusta ovat mainioita niille, jotka haluavat aamulla matkaan ja samana iltana kotiin. Uutuusristeilynä on nyt tarjolla Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä Baltic Queenillä sekä Ahvenanmaan risteily Viking Linella. Risteily kuuluu kesään!
Kaikki risteilyt >

Ihastu omaan Suomeesi!

Lähde tutustumaan kotimaan kauniisiin ja mielenkiintoisiin käyntikohteisiin! Monipuolisesta matkatarjonnassa löydät valmiita ohjelmallisia matkapaketteja luonnonkauniisiin saaristomaisemiin, historiallisiin vanhoihin kaupunkeihin, inspiroiviin tutustumiskohteisiin sekä ikimuistoisia elämyksiä tarjoaviin tähtitapahtumiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävä lomapäivä ja saada leppoisa irtiotto kotona olemisen vastapainoksi. Päivämatkojen ohella valikoimaa täydentää myös valikoidut hotelliyöpymisen sisältävät matkapaketit mm. Lapin ihmeiden keskelle.

Osa kotimaan matkoista toteutetaan yhteistyössä OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon kanssa. Vaikka näillä matkoilla on mukana Osuuspankin kerhoisäntä, on jokainen kiinnostunut tervetullut mukaan, olipa jäsenyyttä tai ei. Ollessasi OP Elohopeakerhon jäsen, saat pienen edun matkan loppuhinnasta.

Huomaathan, että näille matkoille paikat täyttyvät ripeässä tahdissa, joten kannattaa toimia nopeasti. Tervetuloa mukaan uudet ja tutut asiakkaat! Otetaan yhdessä selvää onko oma maa mansikka ja muu maa mustikka!


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Suosikit Baltiaan

Edessä kesä ja loma - ja nyt jos koskaan on mainio syy lähteä lähilomalle Baltiaan! Huippusuosittu rantakohde Pärnu kutsuu auringosta nauttivia upeille valkohiekkaisille rannoilleen. Pärnuun voit lähteä tänä kesänä myös omalla autolla tai ottaa tuttuun tapaan kuljetuksen sisältävän matkapaketin. Omalla autolla lähdöt joustavasti joka päivä! Tallinna on takuuvarma kesäkohde, jonne on hauska lähteä viettämään leppoisaa kesäpäivää. Riiassa nautit kulttuurista, herkuttelusta ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista.
Kaikki kaupunkilomat >

Kuljetuksin risteilylle

Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu tarkemmin laiva- ja reittikohtaisiin kuljetuksiin. Tervetuloa kyytiin!

Huomaa myös sesonkiluonteiset kotimaan kuljetukset liittyen kesän risteilyihin.

Tulevan syksyn kaupunkilomia Eurooppaan

Euroopan upeat kaupunkikohteet hurmaavat kävijänsä kerta toisensa jälkeen. Supersuosikit Barcelona, Budapest, Wien ja Praha ovat ehtymättömiä aarreaittoja kun haluat nähdä jotain uutta tai vain fiilistellä eurooppalaista ilmapiiriä. Neljän tai viiden päivän kaupunkiloma on minilomaa parhaimmillaan. Oletko muuten jo vieraillut Slovenian sympaattiessa pääkaupungissa Ljubljanassa?
Kaikki kaupunkilomat >

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä tai porukka jonka kesken haluatte lähteä reissuun? Tai onko yrityksenne seuraava kokous- tai henkilöstömatka vielä varaamatta? Haluaisitteko sujuvat matkajärjestelyt yhdestä paikasta ja vapauden keskittyä olennaiseen? Me Matkapojissa teemme matkajärjestelynne helposti! Osaamme ryhmä-, kokous- ja tapahtumamatkat rautaisella ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Kauttamme hoituu niin pienet matkat kuin suuretkin tapahtumat räätälöidysti, aina ehdotelmasta toteutukseen. Kun seuraava matkaidea syttyy, kerro toiveesi niin ideoidaan yhdessä! Voit myös jättää suunnittelemastasi ryhmämatkasta soittopyynnön tai tarjouspyynnön - palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA