Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kesän parhaat lomat 2019

Kesän matkat varataan nyt!

Löydä Matkapoikien kattavasta valikoimasta kesän 2019 parhaat matkat. Tutustu tarjontaamme ja lähde risteilylle, kaupunki- tai kaukolomalle – ja maksimoi lomatunnelma! Hellehattu päähän ja rantabulevardille!

Tarjoukset

Kesäristeilyt

Lähde kesäristeilylle trendikkääseen Tallinnaan tai aina ihanaan Tukholmaan. Tai entä jos tänä kesänä suuntaatkin kohti aurinkosaari Visbytä, Itämeren helmeä Riikaa tai idyllistä Maarianhaminaa. Paistattele päivää laivan kannella, nauti kauniista merimaisemista ja kesävirvokkeista. Laivan keittiöt ovat täynnä kesän herkullisia makuja. Risteily kuuluu kesään!
Kaikki risteilyt >

Suosikit Baltiaan

Edessä kesä ja loma - mikä mainio syy lähteä syvemmälle Baltiaan! Huippusuositut rantakohteet Pärnu ja Jurmala kutsuvat auringonpalvojia upeille valkohiekkaisille rannoilleen. Tallinna ja Tartto ovat takuuvarmoja kesäkohteita, joihin on hauska lähteä viettämään leppoisaa kesäpäivää. Riiassa nautit kulttuurista, herkuttelusta ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Nyt valikoimassa myös lentäen paketti Tampereelta Riikaan!
Kaikki kaupunkilomat >

Kesän perhelomat

Kesän riemuja ja iloista yhdessäoloa - niistä on Matkapoikien perhelomat tehty! Iki-ihana Kolmården villieläimineen on ollut perheiden kestosuosikki jo vuosikymmeniä - ja sitä se on edelleenkin! Kolmårdeniin voit lähteä joko Turusta tai Helsingistä ja matkaan voit yhdistää myös piipahduksen Tukholmaan. Perheen hurjimmille huimapäille Legolandin seikkailupuisto on täydellinen valinta ja Lontoossa Harry Potterin maailma vie nuoret ja aikuiset keskelle ainutlaatuista taikafantasiaa. Tervetuloa mukaan Matkapoikien perhelomille!
Kaikki perhelomat >

Kaupunkilomat Eurooppaan

Euroopan upeat kaupunkikohteet hurmaavat kävijänsä kerta toisensa jälkeen. Supersuosikit Barcelona, Budapest, Wien ja Praha ovat ehtymättömiä aarreaittoja kun haluat nähdä jotain uutta tai vain fiilistellä eurooppalaista ilmapiiriä. Neljän ja viiden päivän kaupunkiloma on minilomaa parhaimmillaan. Nappaa siis vaikka useampi samalle kesälle. Oletko muuten jo vieraillut Slovenian sympaattiessa pääkaupungissa Ljubljanassa?
Kaikki kaupunkilomat >

Kiertomatkat

Haluatko vähän enemmän kesälomaltasi? Mielellään useampi kohde samalla matkalla, parhaat palat opastetusti, matkaohjelma sujuvaksi mietittynä, laadukas majoitus valmiina odottamassa, jne. Jos vastasit kyllä, niin kiertomatka on sinun juttusi. Lähditpä ensi kesänä sitten Pohjois-Italiaan ja Sveitsiin, Ranskaan, Sloveniaan tai Slovakiaan, Bodenjärvelle, tarujen Skotlantiin tai Irlantiin, teemme Matkapojissa kaikkemme, jotta saisit kiertomatkaltasi ainutlaatuisia elämyksiä -  sellaisia joita on mukava muistella vielä pitkään matkan jälkeenkin. Tutustu poimintoihin ja varaa kesän kohokohtasi nyt!
Kaikki kiertomatkat >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA