Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Lentäen lomalle - lähelle tai kauas

Lennä laadukkaalle lomalle!

Matkapoikien matkassa lennät laadukkaasti lähelle tai kauas! Tarjolla ovat Euroopan ja kaukomaiden kiehtovimmat kohteet sekä lähialueiden ihanat suosikit. Huolella rakennetut matkaohjelmat, suorat lennot ja hyvätasoiset hotellit kuuluvat onnistuneen loman perusasioihin - nämä laatuseikat tarjoamme aina kohteesta riippumatta. Lähes kaikissa lentäenlomissa asiakkaamme nauttivat myös kaupunkikierroksesta suomenkielisen oppaan johdolla. Sinun tehtäväsi on vain valita matkakohde ja nauttia matkasta. Löydä ja varaa oma lomasi lentäen!

Nyt suosittelemme!

Eksoottiset kohteet 2020

Vuoden 2020 kierto- ja kaupunkilomatarjontamme laajenee. Valikoima täydentyy eksoottisilla uutuuksilla, jotka tutustuttavat sinut mm. mystiseen Istanbuliin, kiehtovaan Zagrebiin, Kaukasian sielukkaaseen Georgiaan, Aasian eläväiseen Etelä-Koreaan sekä Pohjoisen Jäämeren Huippuvuorille. Tasokkaat majoitukset sekä monipuoliset ja opastetut matkaohjelmat tarjoavat laadukkaita lomaelämyksiä. Tervetuloa vuoden 2020 eksoottisille matkoille!

Keski-Eurooppa


Kaikki kaupunkilomat Eurooppaan >

Kierto- ja kaukomatkat


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lentäen tarjoukset!

TILAA