Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Lentäen lomalle - lähelle tai kauas

Lennä laadukkaalle lomalle!

Matkapoikien matkassa lennät laadukkaasti lähelle tai kauas! Tarjolla ovat Euroopan ja kaukomaiden kiehtovimmat kohteet sekä lähialueiden ihanat suosikit. Huolella rakennetut matkaohjelmat, suorat lennot ja hyvätasoiset hotellit kuuluvat onnistuneen loman perusasioihin - nämä laatuseikat tarjoamme aina kohteesta riippumatta. Lähes kaikissa lentäenlomissa asiakkaamme nauttivat myös kaupunkikierroksesta suomenkielisen oppaan johdolla. Sinun tehtäväsi on vain valita matkakohde ja nauttia matkasta. Löydä ja varaa oma lomasi lentäen!

Nyt suosittelemme!

Keski-Eurooppa


Kaikki kaupunkilomat Eurooppaan >

Kierto- ja kaukomatkat


Joulutorit ja sydänjoulun matkat

Mitä jos tänä vuonna viettäisit joulua rauhoittuen ja valmiista herkkupöydistä nauttien! Ihastuttavat matkat Euroopan joulutoreille ja sydän joulun kohteisiin sekä Itämeren perinteisille jouluristeilyille ja Baltian kylpyläkohteisiin, tarjoavat ikimuistoisia hetkiä. Tervetuloa joulunviettoon Matkapoikien matkassa!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lentäen tarjoukset!

TILAA