Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Lukijamatkat

Hämeen Media

Tervetuloa Hämeen Median kestotilaajien etumatkoille!

Tälle sivulle päivitämme uudet lukija- ja etumatkat.


Hämeen Median lukijamatka Viking XPRS päiväristeilylle Tallinnaan 8.6.2022

Lähde päiväreissulle Tallinnaan! Viking XPRS:llä nopeasti ja mukavasti Helsingistä Tallinnaan. Käytä päivä shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja kauniista Tallinnasta.

Matkan hinta 44€/hlö (normaalisti alk. 55€)

Risteilyyn sisältyy kätevät kotimaan liityntäkuljetukset suoraan satamaan seuraavilta reiteiltä: Heinola-Vääksy-Lahti-Helsinki, Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki ja

Forssa-Karkkila-Helsinki. Matkalla on Pre Order – ennakkotilausmahdollisuus. Tuliaiset helposti ennakkoon - ei kantamista!


Päiväristeilylle tästä >Lukijamatka Ahvenanmaalle 17.-19.8.2022

Lähde minilomalle Ahvenanmaalle! Tämä matka yhdistää risteilyn ja hotellimatkan: lähdemme Turusta illalla Baltic Princessillä risteilemään ja Maarianhaminaan saavumme seuraavana päivänä klo 13.35. Toisen yön yövymme Maarianhaminassa hotellissa ja paluumatka jälleen Baltic Princessillä Turkuun iltapäivällä. Matkan hinta on alkaen 315€/hlö 2-hengen huoneessa. Hintaan sisältyy: bussikuljetukset, oma bussi matkalla mukana, ensimmäinen yö laivalla, toinen yö hotelli Cikadassa, päivällinen ja aamiainen hotellissa, opastukset ja matkaohjelmassa mainitut käyntikohteet kahtena päivänä Maarianhaminassa, laivayhtiön perimä polttoainelisämaksu.


Täältä lisätiedot ja varaukset >


Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Myyntipalvelumme palvelee sinua numerossa 010 2323 200. Voit vaihtoehtoisesti jättää soittopyynnön.