Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

Risteily Visbyyn

Risteily Visbyyn Helsingistä

Lähtöpäivät:

To 29.8.2024

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nettivaraamo sulkeutunut. Jos mielit vielä matkalle mukaan, ota yhteyttä myyntipalveluumme puh. 010-2323 200.


Risteily Visbyyn Helsingistä

Matkaamme suoraan Helsingistä Visbyyn Viking Gabriellalla. Matkan hintaan on sisällytetty kahdet illalliset, lounas, meriaamiainen ja brunssi sekä mukana on tuttu oppaamme Hillevi Kindt.

Visby

Visby on pieni, vehreä kaupunki, jossa riittää nähtävää. Kaupungissa on paljon piskuisia putiikkeja, joista voit tehdä löytöjä tuliaisiksi tai itselle. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan Visbyn sydämeen ja vieraillaan tunnetussa kasvitieteellisessä puutarhassa. Bussilla kierretään Gotlannin kaunista ja osittain varsin karua luontoa ihaillen. Vierailemme mm. keskiaikaisessa kirkossa sekä lounastamme Krusmyntan tunnetussa yrttitarhassa jossa on myös ostosmahdollisuus.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Risteily jaetussa A standard -luokan hytissä
  • buffet-illalliset 29.8. ja 30.8.
  • buffet aamiainen 30.8.
  • opastettu retki Visbyssä sisältäen lounaan
  • brunssi

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Visby, satama
Helsinki Visby Laiva
16:00 09:00 M/S Gabriella
13:45 17:00 M/S Gabriella

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 11.10 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 11.30 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 11.45 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 12.15 Vanha Kirkko          

klo 12.45 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Viking Gabriella lähtee Helsingin Katajanokan terminaalista klo 16.00. Majoitumme hytteihin ja syömme päivällisen laivan seisovasta pöydästä klo 16.00. Ilta sujuu mukavasti kaupoissa ja laivan viihteen parissa.

2. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu klo 09.00 Visbyyn. Siirrymme tuttuun bussiimme jolla teemme noin 6h retken bussilla ja kävellen, suomenkielisen oppaan johdolla. Päivän aikana tehdään mm opastettu kävelykierros Visbyn sydämessä eli muurien sisäpuolella sekä vieraillaan kaupungin tunnetussa kasvitieteellisessä puutarhassa. Bussilla kierretään Gotlannin kaunista ja osittain varsin karua luontoa ihaillen,  maisemissa on kalkkipitoista  ns. alvarimaata  sekä vuosisatojen saatossa muodostuneita kiviraukkeja. Päivään mahtuu myös vierailu jossain Gotlannin lähes sadasta keskiaikaisesta kirkosta sekä paikallisen käsityöläisen työpajassa. Lounas nautitaan Krusmyntan tunnetussa yrttitarhassa, jossa on myös mahdollisuus ostosten tekoon laaja valikoima heidän omia yrttimausteita sekä myyvät myös tunnetun gotlantilaisen Kränku-teekaupan tuotteita. Palaamme satamaan josta Viking Gabriella lähtee 17.00. Meillä on samat hytit käytössä myös paluumatkalla. Nautimme päivällisen laivan seisovasta pöydästä klo 17.00 Ruotsin aikaa (eli klo 18.00 Suomen aikaa).

3. matkapäivä

Brunssi klo 8.00 Ruotsin aikaa (eli klo 9.00 Suomen aikaa). Laiva saapuu klo 13.45 Helsinkiin. Matkaamme tuttua reittiä kotiin.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt