Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Unohtumattomia elämyksiä!

Konserttimatkat

Konserttimatkat

Lähde kokemaan unohtumattomia elämyksiä Matkapoikien konserttimatkoille. Liput ja matkajärjestelyt kauttamme ryhmille ja yksittäismatkustajille. Tutustu ja varaa!

The Weeknd Tallinnassa 12.8.2023

Ennätyksiä murskannut modernin pop-musiikin supertähti The Weekndin "After Hours Til Dawn" -maailmankiertue saapuu Tallinnan Laululavalle la 12.8.2023! The Weeknd esiintyy Virossa ensimmäistä kertaa. Lisämaksulliset keikkaliput voit ostaa varaamon kohdasta 4. Hinta 89 €. Lippu on basic -pääsylippu seisomokatsomoon.  The Weekndin konsertti järjestetään Tallinnan laululavalla, joka on suosittu paikka tapahtumien järjestämiseen. Laululava sijaitsee n. 3 km Tallinnan D-terminaalista, ja sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen.

Myynnissä kolme erilaista matkaa Tallinnaan Weekndin keikalle: 

• Risteilymatka Silja Europalla, matkalla yövytään laivalla Tallinnassa. Aamulla ehtii piipahtamaan vielä Tallinnassa. Tälle matkalle laajat tilausajokuljetukset!
• Keikkailta Tallinnaan Weekndin keikalle, laivamatkat taittuvat Tallinkin nopeilla laivoilla ja yöksi kotiin.
• Hotellimatka Tallinnaan Weekndin keikalle, laivamatkat taittuvat Tallinkin nopeilla laivoilla ja yö valitussa hotellissa aamiaisin.

Konserttimatkat kotimaassa


Konsertit laivalla

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA