Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Playa del Inglés, Gran Canaria

Hotel Green Field ***

Hotel Green Field, Playa Del Inglés

Hotel Green Field on kolmen tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee vain 400 metrin päässä Playa del Inglésistä. Hotellista löytyy monipuoliset palvelut kuten ravintola, baari, kuntosali, uima-allas, allasbaari ja ilmainen Wi-Fi. Green Field hotelli sijaitsee Playa del Inglésin keskusta-alueella ja sen läheisyydessä on runsaasti palveluita. Matkaa uimarannalle on noin 800 metriä. Hotelli sopii ihanteellisesti pariskunnille.

Ravintolat ja palvelut

Hotel Green Fieldissä on tarjolla monia palveluita. Kaksi aurinkoterassia, iso uima-allasalue, kuntosali sekä baari, jossa monesti esityksiä ja iltaviihdettä. Lisäksi hotellilla on myös oma pysäköintialue, 24h-vastaanotto ja pesulapalvelu.

Huoneet

Hotelli Green Fieldin Standard studiot ovat n. 23 m2 suuruisia huoneita ja niihin mahtuu 2 aikuista. Standard Studio sopii hyvin pariskunnille. Huoneet sijaitsevat rakennuksen sivuilla ja niistä löytyy 2 erillistä vuodetta, parveke ja hyvin varustettu keittiö.

Varaa jo tänään!

 
✈️ Suorat lennot Helsingistä 
➡️  perjantaisin klo 17
⛱ Viikon rantaloma edullisesti (hotelli+lennot+laukut)
🧳 Ilmaiset matkatavarat lennolla!
🇫🇮 Suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla 
😊 Turvallinen EU-kohde, selkeät matkustussäännöt
🌴 Hiekkaranta ja -palmutakuu 100%
🏄‍♂️ Kohteessa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
 

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA