Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen Seudun Elohopeakerho

Wiipuri -ooppera Taidekeskus Salmelassa

Wiipuri -ooppera Taidekeskus Salmelassa

Lähtöpäivät:

La 29.6.2024

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 239€

Wiipuri -ooppera Taidekeskus Salmelassa

alk. 239 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Wiipuri -ooppera Taidekeskus Salmelassa

Viipurin kaupungin menetyksestä tulee kuluneeksi 80 vuotta kesäkuun 20. päivä 2024. Taidekeskus Salmela tuo menetetyn kaupungin kunniaksi Puistonäyttämölle ainutlaatuisen oopperaesityksen. Wiipuri on Taidekeskus Salmelan oma oopperatuotanto. Menetetyn kaupungin historiaa erityisesti toisen maailmansodan ajalta käsittelevä teos on tiettävästi ensimmäinen Viipurista tehty ooppera. Teoksen on säveltänyt, sovittanut ja kirjoittanut Salmelan hovisäveltäjä Arto Paju. Wiipuri on mukaansatempaava, koskettava ja musiikillisesti laaja-alainen kansanooppera. Oopperan ohjaa mm. kansallisoopperan Oopperan kummituksesta tunnettu Tiina Puumalainen ja lavastaa hänen aisaparinsa Teppo Järvinen. Musiikista vastaa kuorolla vahvistettu sinfoniaorkesteri, ja lavalla nähdään viisi solistia. Luvassa on monipuolinen historiallinen spektaakkeli — nähdään Wiipurissa! 


Kuvat: Taidekeskus Salmela


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennus

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Oopperalippu
  • Väliajan tarjoilut
  • näyttelylippu Taidekeskus Salmelaan
  • lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 10.55 TSOP / Ylöjärven konttori

Klo 11.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 11.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 12.00 Vanha Kirkko


Ajelemme Mäntyharjulle, Taidekeskus Salmelaan. Matkalla syömme lounaan sekä teemme ostoksia Heinolan Heilan lähiruokamyymälässä. Heinolan Heilan monipuolinen reilun 500 neliön lähiruokamyymälä yllättää ensikertalaisen tarjonnallaan. Yli 250 pientuottajaa toimittaa Heilan valikoimiin muun muassa valmistamiaan hilloja, jauhoja, säilykkeitä, juustoja, mehuja, yrttejä, hunajaa, kananmunia, käsitöitä sekä lahjatavaraa. Heilan myymälästä nappaat ostoskoriin niin pihvilihat, pirskahtelevat pientuottajajuomat, tuoreet vihannekset ja leivonnaiset kuin seudun kädentaitajien upeat luomukset. Taidekeskus Salmela on yksi Suomen suurimmista kesäaikaisista kulttuuritapahtumista. Salmelassa esitellään vuosittain teoskokoelmia suomalaisen nykytaiteen konkareilta sekä nuorilta lupauksilta. Näyttelyalue koostuu Salmelan päärakennuksesta sekä Domanderin näyttelyalueesta, johon kuuluvat Apteekki- ja Postitalo, Palvelijan asunto sekä piharakennukset, joissa sijaitsee myös Nina Terno -museo. Teoksia on esillä myös ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistossa. Tutustumme taidekeskuksen tarjontaan omatoimisesti. Tutustumisen jälkeen, klo 18.00 alkaa Wiipuri -ooppera. Viipurin kaupungin menetyksestä tulee kuluneeksi 80 vuotta kesäkuun 20. päivä 2024. Taidekeskus Salmela tuo menetetyn kaupungin kunniaksi Puistonäyttämölle ainutlaatuisen oopperaesityksen. Wiipuri on Taidekeskus Salmelan oma oopperatuotanto. Menetetyn kaupungin historiaa erityisesti toisen maailmansodan ajalta käsittelevä teos on tiettävästi ensimmäinen Viipurista tehty ooppera. Teoksen on säveltänyt, sovittanut ja kirjoittanut Salmelan hovisäveltäjä Arto Paju. Wiipuri on mukaansatempaava, koskettava ja musiikillisesti laaja-alainen kansanooppera. Oopperan ohjaa mm. kansallisoopperan Oopperan kummituksesta tunnettu Tiina Puumalainen ja lavastaa hänen aisaparinsa Teppo Järvinen. Musiikista vastaa kuorolla vahvistettu sinfoniaorkesteri, ja lavalla nähdään viisi solistia. Luvassa on monipuolinen historiallinen spektaakkeli — nähdään Wiipurissa!  Väliajan kahvit.Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 00.00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Hyvä tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.