Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

OP Elohopeakerho Tampere

OP Elohopeakerho Tampereen matkat

Lähde nauttimaan mukavasta yhdessäolosta ja kotimaan upeista kulttuurielämyksistä yhdessä OP Elohopeakerho Tampereen seurassa. Tarjolla on vaihtuva valikoima mitä ihastuttavampia päivämatkoja ja lyhytlomia niin lähelle kuin vähän kauemmaksikin. Elohopeakerhon jäsenenä hyödynnät matkan hinnasta jäsenedun 10€/hlö. Kaikille matkoille voivat osallistua myös ei-jäsenet. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Nyt suosittelemme!

Yhdessä matkaan!

Tutustu vaihtuvaan valikoimaan ja lähde rohkeasti mukaan! Huomaathan, että suosituimmat matkat saattavat täyttyä erittäin nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi.

OP Elohopeakerho Tampere

Yllämainitut matkat tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. OP Elohopeakerhon jäsenenä hyödynnät matkan hinnasta jäsenedun 10€/hlö. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Myyntipalvelumme palvelee sinua numerossa 010 2323 200. Voit vaihtoehtoisesti jättää soittopyynnön.
Etusivulle >

Tilaa ryhmämatkojen uutiskirje!

TILAA