Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulutorien tunnelmaa

Krakovan ja Varsovan joulutorit

Krakovan ja Varsovan joulutorit

Lähtöpäivät:

26.11. ja 10.12.2021

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 619€

Krakovan joulutorit

alk. 619 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Krakovan ja Varsovan joulutorit

Tällä matkalla saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Puolan upeimmat joulutorit Krakovassa ja Varsovassa suomenkielisen oppaan johdolla. Krakovan ja Varsovan perinteiset joulutorit rakennetaan vanhankaupungin tunnelmallisille aukioille, ja tarjolla on paikallisia herkkuja, käsitöitä, leluja, joulukoristeita, joululauluja sekä tietenkin lämmintä glögiä. tunnelmallisten joulutorien kojuissa voit tehdä edullisia ostoksia, mutta ennen kaikkea viihtyä aidoissa puitteissa.


Krakova

Krakova on kulttuurin ja arkkitehtuurin aarreaitta, jonka vanhankaupungin kujilla ja kellareissa sykkii iloinen iltaelämä. Keskustori Rynek Głównyn verkahallissa käytiin kauppaa jo 1200-luvulla ja Krakova oli Puolan pääkaupunki 1500-luvun lopulle. Tuon ajan rakennukset loistavat edelleen kaupungin maamerkkeinä, eikä olekaan ihme, että kaupungissa on enemmän historiallisia rakennuksia, monumentteja ja taideaarteita kuin missään muualla Puolassa. Krakovassa on useita joulutoreja, joista tunnetuin ja suurin pidetään vanhankaupungin aukiolla Rynek Glownylla. Paikallisten ehdoton jouluherkku on krakovanmakkara ja valtavissa puutynnyreissä myytävä glögi, joita voi löytää joka puolelta markkinoita. Lisäksi markkinoilla voi tutustua puolalaiseen käsityöhön ja ostaa uniikit lahjat pukin konttiin. Toinen vierailemisen arvoinen joulutori Verkahallin aukion tori.

Varsova

Varsova on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista pääkaupungeista, joka tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Toisessa maailmansodassa raunioiksi pommitettu vanha keskusta rakennettiin uudelleen ja nyt se ansaitsee asemansa Unescon maailmanperintökohteena. Vanhankaupungin helmiä ovat barokkityylinen kuninkaanlinna ja värikäs tori ravintoloineen. Varsovan suurimmat joulumarkkinat pidetään Linnanaukiolla Kuninkaanlinnan edessä. 


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-Krakova, Varsova-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Krakovan vanhankaupungin kierros suomenkielisen oppaan johdolla
  • Varsovan vanhankaupungin kierros suomenkielisen oppaan johdolla
  • 2 lounasta
  • Junamatka Krakovasta Varsovaan (EIP Pendolino, 2. luokka)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Puolassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Krakova 09:55 - 10:55

Varsova - Helsinki 19:25 - 22:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 110€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Krakova

Lähtö Finnairin aamulennolla kohti Krakovaa, jonne saavumme noin klo 10:55 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus hotelliin, jonne matkatavarat jätetään säilöön iltapäivään asti. Yhteisen lounaan jälkeen tutustumme vanhankaupungin nähtävyyksiin kävelykierroksella. Sen sydän on keskiaikainen Rynek Glowny-tori, jota hallitsee kaariholvinen verkahalli sekä punatiilinen Mariankirkko, jonka kaksi tornia ovat täysin eri paria. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat myös Wawelin kukkulan renessanssityylinen kuninkaanlinna sekä Kaupungintalon torni.  Majoittuminen hotelliin iltapäivällä, jonka jälkeen ohjelma on vapaa. Vanhankaupungin joulutori upeassa iltavalaistuksessa on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

 

2. matkapäivä, Krakova

Aamiainen hotellissa. Päivän aikana voit tutustua omatoimisesti kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen ja tehdä edullisia ostoksia. Jouluiseen tunnelmaan pääsee virittäytymään vanhankaupungin torilla, josta löytyy täytettä pukinkonttiin sekä paikallisia herkkuja. Vastapäätä hotelliamme sijaitsee shoppaajan unelma, suuri Galeria Krakowska -ostoskeskus, josta löytyy noin kaksi sataa liikettä sekä kymmenittäin kahviloita ja ravintoloita. Iltaa voi viettää vanhankaupungin tunnelmallisissa ravintoloissa, joiden joukosta löytyy niin perinteisiä puolalaisia kuin kansainvälisiäkin ravintoloita. 

3. matkapäivä, Krakova - Varsova

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kävelemme aamulla läheiselle rautatieasemalle ja hyvästelemme Krakovan oppaamme. Noin kahden ja puolen tunnin junamatkan päästä saavumme Puolan pääkaupunkiin Varsovaan, missä paikallinen suomenkielinen opas on vastassa asemalaiturilla. Rautatieasemalta ajamme vanhaankaupunkiin ja nautimme yhteisen lounaan. Kävelykierroksen aikana näemme tärkeimmät nähtävyydet, jonka jälkeen on aikaa tutustua kuninkaallisen palatsin edessä sijaitsevan joulutorin tarjontaan. Illansuussa kuljetus hotelliin ja majoittuminen, jonka jälkeen ohjelma on vapaa. 

4. matkapäivä, Varsova – Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Päivällä on vielä hyvin aikaa tutustua omatoimisesti kaupungin nähtävyyksiin. Lahjaostoksia voi tehdä hotelliamme vastapäätä sijaitsevassa suuressa Zlote Tarasy -kauppakeskuksessa, jossa on noin 170 liikettä sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Päivä kuluu mukavasti myös Unescon maailmanperintökohteeksi valitussa vanhassakaupungissa ja sen joulutorilla. Iltapäivällä kuljetus suomenkielisen oppaan johdolla lentokentälle, mistä Finnairin lento AY1146 lähtee klo 19:25 ja saapuu Helsinkiin klo 22.10.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.