Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tampereen OP Elohopeakerho

Tulppaanimatka Hollantiin bussilla

Tulppaanimatka Hollantiin bussilla

Lähtöpäivät:

Ke 10.4.2024

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2409€

Tulppaanimatka Hollantiin bussilla

alk. 2409 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde Tulppaanimatkalle Hollantiin mukavassa seurassa! Matkalla mukana matkanjohtaja ja kohteen ehdoton asiantuntija Päivi Korhonen.  Matkaa taitetaan bussilla sujuvasti tauottaen, mielenkiintoisten tarinoiden saattelemina, yhdessä.


Hintaan on sisällytetty kattava määrä ruokailuita, nähtävyyksiä ja opastuksia. Majoitukset on järjestetty tasokkaisiin hotelleihin.Finnlines

Helsinki–Travemünde-reitillä voit rentoutua saunassa, nauttia brunssin ja päivällisen viihtyisässä ravintolassa ja hankkia tuliaisia ja matkamuistoja laivan myymälästä. Tarkemmat tiedot laivoista: https://www.finnlines.com/fi/reitit/helsinki-travemunde/


Amsterdam

Amsterdam on hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde.Kaupungissa on paljon museoita, ostospaikkoja ja värikästä elämää. Tutustumme kaupunkikierroksella kuuluisimpiin nähtävyyksiin, upeaan kaupungin arkkitehtuuriin sekä teemme ikimuistoisen kanaaliristeilyn.


Keukenhoff

Hollanti hallitsee 65% kukkasipuleiden maailmankaupasta. Niinpä onkin paikallaan tutustua Keukenhoffin kukkapuistoon, jonka miljoonien kukkien väriloisto on häikäisevä. Nimi Keukenhoff tarkoittaa keittiöpuutarhaa ja se onkin saanut alkunsa palvelusväen puutarhasta. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Alueelta on mahdollisuus myös hankkia kukkasipuleita.


Clara Maria juustola

Clara Maria on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa, Amsterdamin keskustasta lounaa-
seen. Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi, molem-
missa tuotteet valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin. Juustolassa vastalypsetty maito koo-
taan suureen sammioon, jossa tilan Gouda-juustot saavat alkunsa; joukkoon lisätään mausteeksi
vaikkapa valkosipulia, mustapippuria, sinapinsiemeniä, yrttejä, kuminaa jne. Puukenkäverstaalla voi nähdä koko prosessin 'halosta kengäksi', käsityöläisillä edelleen vanhat työkalut käytössä. Valmiita tuotteita - juustoja sekä puukenkiä - voi ostaa tilan matkamuistomyymälästä.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön. Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat jaetussa A-luokan kahden hengen hytissä
  • Buffetillallinen, brunssi ja buffetpäivällinen menolaivalla
  • Brunssi, buffetpäivällinen ja meriaamiainen paluulaivala
  • 1yö Bremenissä jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
  • 3yötä Amsterdamissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen sekä illalliset 13.4. ja 15.4.
  • Opastukset ja sisäänpääsymaksut matkaohjelman mukaisesti
  • Kanaaliristeily sisältäen lounaan
  • Lounas 15.4.
  • Matkanjohtaja mukana Helsingistä alkaen koko matkan ajan

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Vuosaari
Travemünde, Skandinavienkai
Helsinki Travemünde Laiva
15:00 21:00 Finnstar
10:00 02:00 Finnmaid

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 09.35 Sastamala, Linja-autoasema

klo 09.55 TSOP/Karkun konttori

klo 10.35 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 10.55 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 11.10 Pirkkala, K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 11.40 Vanha Kirkko           

klo 12.00 Lempäälä, kirkon pysäkki –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Huom! Tällä matkalla tarvitset voimassaolevan passin.

 

Saavumme Helsinkiin, josta Finnlinesin alus lähtee kohti Travemündeä klo 15.00. Majoitumme A –luokan kahden hengen hytteihin. Illallinen laivalla.

 

2. matkapäivä

Brunssin jälkeen (klo 14-15.00 ravintolassa) matkanjohtaja pitää pienen infotilaisuuden jonka aikana kerrotaan tulevien päivien ohjelmasta. Leppoisa meripäivä aikaa nauttia laivan palveluista ja maisemista sekä päivällisestä.  Saavumme Travemündeen klo 21.00 paikallista aikaa. Välittömästi saapumisen jälkeen jatkamme matkaa Bremeniin. Majoittuminen hotelli Radisson Blu Bremeniin, kahden hengen huoneisiin.

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Tutustumme hieman Bremenin kaupunkiin matkanjohtajamme johdolla ennen kuin jatkamme matkaa Hollantiin. Bremen on yksi Saksan suurimpia kaupunkeja joskin valtaosa asukkaista asuu muualla kuin Bremenin keskustassa. Keskustan suosituin alue on vanhakaupunki, jossa sijaitsee suurin osa kaupungin päänähtävyyksistä. Amsterdamiin saavumme iltapäivällä. Majoittuminen NH Museum Quarter -hotelliin. Yhteinen illallinen.

 

4. matkapäivä

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan kaupunkiin tarkemmin. Teemme kaupunkikierroksen kävellen jonka aikana näemme kuuluisat nähtävyydet; mm. Kuninkaanlinnan, Dam-aukion sekä Kukkamarkkinat. Keväisessä Amsterdamissa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä kaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Käymme timanttihiomossa katsomassa kuinka kiehtovat kivet muuntuvat säihkyviksi timanteiksi ja kierroksen lopuksi teemme kanaaliristeilyn lounaasta nauttien. Toinen yö Amsterdamissa.

 

5. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Lähdemme käymään Amsterdamin ehkä suosituimpaan kohteeseen Keukenhofin kukkapuistoon, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät meitä. Euroopan kevätpuutarhaksikin kutsutun puiston väriloisto on häikäisevä. Alueelta on mahdollisuus myös hankkia kukkasipuleita. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Paluumatkalla käymme Clara Maria juustolassa sekä puukenkäostoksilla. Clara Maria on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa, Amsterdamin keskustasta lounaaseen. Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi, molemmissa tuotteet valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin. Juustolassa vastalypsetty maito kootaan suureen sammioon, jossa tilan Gouda-juustot saavat alkunsa; joukkoon lisätään mausteeksi  vaikkapa valkosipulia, mustapippuria, sinapinsiemeniä, yrttejä, kuminaa jne. Juustonvalmistaja jakaa kaikki ammattisalaisuudet ja puukenkäseppä taikoo puukalikasta kengät. Kolmas yö Amsterdamissa. Yhteinen illallinen.

6. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen jätämme Amsterdamin ja aloitamme kotimatkan. Moottoritie vetää joutuisasti kohti Travemündeä. Matkalla nautimme myös lounaan. Illaksi saavumme Travemündeen, jossa majoitumme Finnlinesin laivalle.

7. matkapäivä

Laiva lähtee aamulla kohti Helsinkiä. Edessä on rentouttava meripäivä ja mahdollisuus nauttia laivan tarjoamista palveluista. Päivän aikana brunssi ja päivällinen.

 

8. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10.00 ja kotimatkaa jatkamme välittömästi.

Hotellit

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.