Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Silja Baltic Princess Turusta

TPS Juniorijääkiekon päätösristeily

TPS Juniorijääkiekon päätösristeily

Lähtöpäivät:

4.5.2024

Matkan kesto:

22h

Hinta:

Hinta alkaen 27,3€

TPS Juniorijääkiekon päätösristeily

alk. 27,3 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

TPS Juniorijääkiekon kauden päätösristeily 4.-5.5.2024

 

Tervetuloa juhlistamaan TPS Juniorijääkiekko ry:n kauden 2023-2024 päätöstä Silja Linella.


Päätösjuhla on 22h risteily Silja Linen Baltic Princessilla (Tku-Kappelskär-Turku). Lähtö Turusta la 4.5.2024 klo 18.30 ja paluu Turkuun su 5.5.2024 klo 16.30.


Päätöstilaisuus pidetään lauantai-iltana Starlight Palacessa klo 18.45-20.15. Tilaisuudessa palkitaan kaudella ansioituneita pelaajia, toimihenkilöitä ja joukkueita. Kaikille kaudella 2023-2024 mukana olleille pelaajille jaetaan myös TPS-mitali. 


Sunnuntaina ohjelma jatkuu monipuolisesti. Jore-karhu ja Harri Hylje vastaavat tapahtuman liikunnallisesta osuudesta järjestämällä kaikille yhteisen aamujumppatuokion.  Lisäksi pelaamme TPS-Bingoa ja saamme haastateltavaksi seuramme pelaajia sekä toimihenkilöitä, jotka tulevat kertomaan kauden kuulumisia. 


Sunnuntai-iltapäivällä on myös mahdollisuus seurata U18 MM-kisojen pronssiottelua meidän omassa TPS-kisastudiossamme.


Toivotamme tervetulleeksi pelaajat, sisarukset, vanhemmat sekä isovanhemmat.

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)


Ilmoitathan varausvaiheessa

- joukkueesi
- rooli joukkueessa  Pelaaja, Toimihenkilö tai Muu)

Huomioittehan että laivayhtiö määrittelee 12vuotta täyttäneet aikuisiksi (lapset 0-11v. lapsiksi) jolloin nettivaraamossa on valittava aikuisten määrä tämän mukaiseksi.


Mikäli teillä on 1 aikuinen ja 3 lasta lähdössä matkalle mukaan, varaukset tulee tehdä Matkapoikien myyntipalvelun kautta joko puhelimitse tai sähköpostilla.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200 tai lähetä sähköpostia myyntipalvelu@matkapojat.fi

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2024 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.


 Esiintyjät sitoumuksetta.

 
 

Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • TPS junioreille järjestettävää omaa ohjelmaa laivalla

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali

Kapellskär / Tukholma,Värtan

(ajat ovat paikallista aikaa)

Turku Kapellskär
18:30 06:00
16:30 07:15

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Erikoisaamiainen

Brunssi

Lounas

Illallinen

Ateriapaketti

Ostosraha

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

ALUSTAVA OHJELMA

(HUOM! Kaikki kellonajat ovat Suomen aikaa)

 

Lauantai 4.5.2024

klo 17.00 kokoontuminen Silja Linen terminaalissa

klo 17.15 alkaen lippujen jako matkustajille terminaalin katutasossa

(Matkapojat jakaa liput matkustajille -> seuraa opasteita)

klo 18.00 matkustajat pääsevät laivaan

klo 18.30 laiva (Baltic Princess) lähtee 

 

klo 18.30 ovet auki Starlightiin

klo 18.45 TPS Juniorijääkiekon kauden päätöstilaisuus Starlightissa (kansi 6-7)

- tervetulosanat ja puheet

- joukkueiden kausimitalien jako

- kauden ansioituneiden pelaajien ja toimihenkilöiden palkitseminen

n. klo 20.15 Tilaisuus päättyy

klo 20.30 Buffet-illallinen Grande Buffet -ravintolassa (ennakkovarauksen tehneille)

2. matkapäivä, Tukholma – Turku

Sunnuntai 5.5.2024

klo 6.00-10.00 Meriaamiainen Grande Buffet -ravintolassa (ennakkovarauksen tehneille)

klo 10.30 TPS Juniorijääkiekon kauden päätöstilaisuus jatkuu Starlightissa (kansi 6-7)

-          Jore-karhun aamujumppa (mukana myös Harri-hylje)

-          TPS Bingo

-          Haastattelutuokio

-          Palkitsemisia

-          Silja Linen terveiset

klo 12:00 Lounas Grande Buffet -ravintolassa (ennakkovarauksen tehneille)

 

klo 14.00 U18 MM-kisojen pronssiottelu – kisastudio (paikka ilmoitetaan myöhemmin

 

klo 16:30 Laiva saapuu Turkuun

 

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Laivan esittely

Silja Baltic Princess

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Grande Buffetin valikoimassa on tarjolla yli 140 erilaista vaihtoehtoa. Kestosuosikkien lisäksi valikoimassa on paljon uusia makuja ja kesän teemapöydässä pääsee maistamaan ruotsalaisen smörgåsbordin parhaita paloja, kuten lukuisia kalaruokia, jotka on valmistettu kestävästi tuotetuista silakoista ja katkaravuista. Myös Grande Buffet -valikoiman lämpimät ruoat on uudistettu, ja valikoimasta löytyy maistiaisia myös laivan muiden ravintoloiden annoksista. Grande Buffet-valikoimaa kruunaa myös on entistä laajempi valikoima vegaanisia ruokia, jotka on sulavasti sijoiteltu buffet-pöytiin muiden ruokalajien viereen. Lisäksi kesän aikana on tarjolla Silja 65 -erikoismenu, jonka eri laivojen keittiötiimit ovat yhdessä suunnitelleet.


Ravintolat

Baltic Princessillä on Grande Buffetin lisäksi neljä erilaista tasokasta ravintolaa: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Nauti Happy Lobsterissa tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa. Fast Lane -ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.

Ostokset

Baltic Princessillä on viisi erilaista myymälää täynnä hyviä tarjouksia ja kotiinvietävää: Tax Free Shop on suuri täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, makeiset kuin elintarvikkeetkin. Savukkeet ja muut tupakkatuotteet myydään Tax Free Shopin vieressä sijaitsevassa Tobacco-myymälässä. Baltic Princessin parfyymimyymälä Cosmetic Boutiquesta löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Gift & Toys -myymälästä löydät lahjatavaroita, lasten leluja, matkamuistoja ja vaikka mitä. Uudistutetussa Fashion Street - myymälässä muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta valikoimasta ja tilasta!

Huom! Myymälät ovat avoinna porrastetusti 15.9. lähtien. Kaikki myymälät ovat edelleen joka päivä avoinna porrastetusti. Myymälöiden tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa laivan infotiskiltä, sillä ne saattavat vaihdella mm. matkustajamäärien mukaan. Joka päivä voi kuitenkin edelleen tehdä merihintaisia ostoksia, hinnat ovat aina vähintään 20% maahintoja edullisempia.

Viihde

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, joka tarjoaa uutta koettavaa viikon jokaisena päivänä. Huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä nautitaan laivalla lähes kellon ympäri.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen. Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla. Upeasti sisustettu baari on hyvän iskelmämusiikin tyyssija, jossa tarjoillaan tietenkin myös maistuvia juomia.
HUOM! Laivan baareissa ja yökerhossa ei voi maksaa käteisellä!  

Yökerhot

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille.

Lapsille

Leikkimaailma Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hyljemaskottimme ja Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä.

Hyvän olon palvelut

Baltic Princessillä on aikaa rentoutua. Laivan saunaosaston löylyt kutsuvat joka ilta. Baltic Princessin saunaosastolta löytyy uima-allas sekä pieni lastenallas. Sauna lisämaksusta.

Kokoustilat

Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttöösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti 324 kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A-premium hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 8-9
Kuva hytistä

A2-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kannella 5
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 hengelle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

E2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

E4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

A4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunallinen allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

B4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunaton allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

Harri Hylje perhehytti

Harri Hylje -teemalla sisustetussa ikkunallisessa perhehytissä viihdytään varmasti. Kaksi väliovellista hyttiä yhdistettynä toisiinsa perhehytiksi.

 • Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille (vähintään 2 lasta). Hytit sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kuva on viitteellinen ja leluja voit ostaa laivan myymälästä.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.