Amalfin rannikko, Rooma ja Capri 5pv

Amalfin rannikko sijaitsee Napolista etelään ja se on Sorrenton niemimaan etelärannikko. Rannikko on tunnettu upeista maisemistaan, idyllisistä pikkukylistä sekä Limoncello -sitruslikööristään.

Kuvankaunis Amalfin rannikko

Amalfin rannikko lumoaa maisemillaan. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja kristallinkirkkaaseen veteen. Näe etelä-italialaista vilkasta elämänmenoa Napolissa, tutustu kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin.

Capri

Kuvankaunis Capri Napolinlahden suulla on suosittu lomakohde niin taiteilijoiden, julkkisten kuin ihan tavallistenkin turistien kesken. Saaren jylhät kalliot ja tunnelmalliset kylät ihastuttavat ja ympärillä välkehtivä turkoosi meri on häkellyttävän kaunis. Tällä matkalla käymme mm. 280m korkeudessa, Anacaprin kylässä, jossa myös kuuluisan kirjailija-lääkäri Axel Munthen huvila sijaitsee. Saarella myös omaa aikaa tutustua Caprin keskustaan. Vietä aikaa ostoksia tehden, kapeita katuja kierrellen tai istahda kahville johonkin idylliseen kahvilaan. Tiedä vaikka osuisit viereiseen pöytään julkkiksen kanssa...

Rooma

Ikuinen kaupunki Rooma on aina vierailun arvoinen paikka. Paljon nähtävää, hyvää ruokaa, tunnelmallisia kujia, aukioita ja suurkaupungin sykettä. Historialliset nähtävyydet kiehtovat niin ensikertalaisia kuin jo aiemmin Roomassa käyneitä. Poikkea Trasteveren kaupunginosassa, joka poikkeaa ydinkeskusta tyylillään. Kapeita katuja, joiden varsilla pieniä kahviloita ja ravintoloita. Tässä kaupunginosassa törmäät paikallisten leppoisaan elämänmenoon.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display