Matkaohjelma -pdf

Ihastuttava Ischia 5pv

Ischian kaunis saari toivottaa matkailijan tervetulleeksi rentouttavalle lomalle!
Tällä matkalla majoitumme hyvätasoiseen kylpylähotelliin, jossa voit nauttia rentouttavista hoidoista ja hotellin ravintolan paikallisista herkuista valmistetusta italialaisesta ruoasta.

Ischian vehreä saari

Ischian tuliperäinen saari Napolinlahden pohjoisosassa on sopiva paikka paeta nykyajan hektistä elämänmenoa. Saarella olevat kuumat lähteet ja niiden ympärille rakennetut terveyskylpylät sekä saaren vehreys houkkuttelee matkailijoita vuosi toisensa jälkeen. Ischialla on myös lukuisia patikointimahdollisuuksia, hyviä lähiruokaravintoloita ja upeita puutarhoja. Ischian kaupungissa on paljon ihastuttavia kävelykatuja, katukahviloita, pikkukauppoja ja viihtyisiä aukioita.

Ischian kylpylät

Ischian kylpylöillä on pitkät perinteet. Saari on tunnettu terveellisistä mineraalivesilähteistään ja ischia-savesta, joita molempia käytetään hyödyksi kylpylähoidoissa. Saven sanotaan auttaneen jo vuosisatojen ajan erilaisiin vaivoihin. Hotellin oma kylpylä tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Saarella on myös ihania kukkasin koristeltuja kylpyläpuutarhoja, joissa nautit kylpylän palveluista upeissa maisemissa. Kylpylöiden vesi lämmitetään usein saaren maaperän luonnollista lämpöä hyväksi käyttäen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display