Kroatia-Mostar-Sarajevo 5pv **UUTUUS**

Etsitpä sitten kulttuuria, historiaa, rantoja tai hyvää ruokaa, Kroatiasta ja Bosnia-Hertzegovinasta löydät sen varmasti. Näille Balkanin alueen helmille on helppo menettää sydämensä!

Split

Kroatian toiseksi suurin kaupunki Split pursuaa Dalmatian historiaa. Rooman keisarin Diokletianuksen rakennuttama palatsi on yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Vilkkaasta satamasta ja telakkateollisuudesta huolimatta vanhan kaupungin kapeilla kujilla on oma viehättävä tunnelmansa. Suojaisessa lahdenpoukamassa sijaitseva Split henkii voimakasta omaa dalmatialaista identiteettiä. Se tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet ostoksien tekoon ja paikallisen ruuan nauttimiseen.

Mostar

Mostar, runouden, kiven ja uneliaiden pikkukujien kaupunki, joka on listattu UNESCOn maailman kulttuuriperintölistalle vuodesta 2005 alkaen. Täällä yhdistyy pohjoinen ja etelä, sekä länsi ja itä. Vanha bazaari, turkkilainen talo ja useat moskeijat antavat kaupungille erityisen tunnelman. Mostarin uusi "Vanha silta” on edelleen vierailijoiden suosituin kohde kaupungissa. Opastetun kaupunkikierroksen jälkeen on vapaa-aika omatoimiseen tutustumiseen paikallisiin käsityöläistuotteisiin ja puoteihin.

Sarajevo

Sarajevoa pidetään yhtenä tärkeimmistä kaupungeista Balkanin alueella, jolla on pitkä ja rikas historia. Geograafisen sijaintinsa ansiosta kaupunkiin ovat vaikuttaneet useat erilaiset kulttuurit, jotka ovat kohdanneet täällä ja useasti myös taistelleet toisiaan vastaan. Kaupunki on täynnä kulttuuria, eri uskontoja ja entisistä ajoista muistuttavia historiallisia rakennuksia.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display