Pariisi ja Champagne 4pv **UUTUUS**

Matka Champagnen alueelle kuuluu varmasti jokaisen samppanjan ystävän haaveisiin. Samppanjatiojen ja samppanjan lisäksi löydät  hurmaavia kaupunkeja ja kaunista ranskalaista maaseutua silmäniloksi.  Pariisi puolestaan on monipuolinen kaupunkilomailijan kohde. Halusitpa sitten kiertää maailmankuuluja nähtävyyksiä, istuskella kahviloiden terasseilla aistien paikallista tunnelmaa ja seuraten katuvilinää tai kiertää kaupasta kauppaan, Pariisi on sinun paikkasi!

Pariisi

Pariisi on kaikkea mitä voit kuvitella, ja enemmänkin! Parhaiten Pariisia kuvaavat mahtavimmat superlatiivit – kaunein, suurin, hienoin, romanttisin... Pariisilaiskorttelit katukahviloineen, Seine-joki upeine siltoineen, Eiffel-torni, Notre Dame sekä muut maailmankuulut rakennukset, Concorde-aukio, Champs-Elysées, Riemukaari, ostosbulevardit ja muotihuoneet - mistä sinä aloittaisit kaupunkiin tutustumisen? Matkan hintaan sisältyy suomeksi opastettu kaupunkikierros, joten monet näistä tulevat tutuksi heti saapumispäivänä. Aikaa jää vielä omatoimiseen tunnelmointiin ja kaupunkiin tutustumiseen.

Champagne

Champagnen maakunnassa, ja vain ja ainoastaan siellä, valmistuu aito samppanja. Tärkeimmät keskukset ovat Reims ja Epernay. Reims on Champagnen maakunnan suurin kaupunki, kun taas Epernay on pieni ja idyllinen. Tutustumme Reimsin kauniiseen keskustaan ja aidon samppanjanvalmistuksen saloihin Taittingerin samppanjatalossa, joka sijaitsee upeassa 1700-luvun palatsissa. Epernaysta löytyy kuuluisa samppanjakatu, Avenue de Champagne, jota reunustavat samppanjatalot toinen toistaan upeampine rakennuksineen. Épernayssa vierailemme alueen suurimmissa viinikellareissa Moët & Chandonin samppanjatalossa.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display