Toscanan maaseutu ja Firenze **UUTUUS**

Kauniin Toscanan vehreillä kukkuloilla kasvaa upeita viinitarhoja, oliivilehtoja ja kauniita sypressipensaita. Alue kiehtoo niin taiteilijoita, kulinaristeja kuin kulttuurinnälkäisiäkin. Tällä matkalla näet kauneinta Toscanaa ja pääset tutustumaan taiteenystävien aarreaittaan, Firenzeen.

Toscana

Toscana on alue Keski-Italiassa ja tunnettu maittavasti ruoasta, viiniviljelyksistä, vehreistä maisemista ja taideaarteistaan. Monet elokuvat ovat kuvattu Toscanan maisemissa. Alue on kovasti matkailijoiden suosiossa. Tällä matkalla sukellat Toscanan sisimpään ja koet niin ihania makuelämyksiä kuin mieltä rauhoittavia maisemia.

Siena

Jo ennen Rooman vallan aikaa perustettu Siena on eräs Italian parhaiten säilyneistä keskiaisista kaupungeista. Vuosisatoja vanha tunnelma huokuu kaupungin kapeilla kujilla ja piazzoilla. Sienan ytimessä on kaupungin kuuluisin nähtävyys, simpukan muotoinen pääaukio, Piazza del Campo. Aukiota hallitsee kaupungintalo sekä nelikulmainen kellotorni. Aukio on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Aukio muuttuu kahdesti kesässä kilpa-areenaksi, kun kaupunginosat kilpailevat keskiaikaisia perinteitä kunnioittavassa "Il Palio" -laukkakilpailussa. Kaupungin historiallisilla kaduilla on lukuisia ihania kahviloita, pikkuputiikkeja ja nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja niihin on helppo mennä jalkaisin.

Firenze

Toscanan alueen pääkaupunki Firenze on historiallinen ja miellyttävän kokoinen kaupunki, joka tarjoaa paljon niin ruoan- kuin taiteenystäville. Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen pienen keskustan vuoksi. Jo pelkät aukiot eli piazzat tarjoavat paljon nähtävää. Kaupungin silhuetissa kohoaa lähes pakollinen nähtävyys, Santa Maria dei Fiorin katedraali, jonka kupoli on sisältäpäin ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Uffizin taidegalleria

Firenzen tunnetuin taidemuseo on Galleria degli Uffizi, Uffizin taidegalleria. Gallerian tunnetuimmat taideteokset ovat 1100-1600-luvuilta. Taideaarteet ovat kuuluisan Medici-suvun Museossa on yli 50 huonetta, joiden kokoelmiin kuuluu mm. Botticellin ja Michelangelon teoksia, antiikin Kreikan veistoksia ja Caravaggion maalauksia. Tällä matkalla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Uffizin retkelle (retki varattava viim. 65vrk ennen matkan alkua).

Ennakkovaraajan etu -50€/hlö koodilla KEVÄT19. Voimassa 21.10.2018 asti.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display