Peking - Hongkong 10pv

Lähde Matkapoikien matkassa viisumivapaalle matkalle Pekingiin ja Hongkongiin! Pekingissä moderni metropoli kohtaa satoja vuosia vanhan kulttuurin ja pääset vierailemaan mm. maailmankuululla Kiinan muurilla. Hongkongissa pääset tutustumaan mielenkiintoisen erikoishallintoalueen upeisiin nähtävyyksiin aina Victoria Peakin kukkulasta Aberdeen kalastajakylään. Matkapojat toivottaa sinut tervetulleeksi Kiinaan!

Peking

Kiinan pääkaupungissa Pekingissä nykyaikaiset pilvenpiirtäjät, dynastioiden saavutukset ja kommunistinen maailmankatsomus nivoutuvat saumattomasti yhteen. Kiinan kolmanneksi suurin kaupunki yllättää ainutlaatuisuudellaan. Kaupungista löytyy historiallisia kortteleita, moderneja pilvenpiirtäjiä, mahtipontisia monumentteja ja jopa maalaismaisia alueita. Pekingin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu lähes 50 hehtaarinen Taivaallisen rauhan aukio ja Kielletty kaupunki, joka on Unescon maailmanperintökohde, samoin kuin upea Kesäpalatsi, Taivaan temppeli sekä tietenkin Kiinan muuri. Tällä matkalla näemme kaikki tärkeimmät nähtävyydet, vierailemme Kiinan muurilla ja hyppäämme paikallisen polkupyöräriksan kyytiin ja ajelemme pitkin Pekingin kapeita kujia eli Hutongeja.   

Hongkong

Kiinan erikoishallintoalue Hongkong on yksi maailman tiheimmin asutetuista kaupungeista. Maisemat vaihtelevat vilkkaasta suurkaupungin hulinasta rauhallisiin hiekkarantoihin ja perinteikkäisiin kaupungin osiin. Hongkongin alue muodostuu Hongkongin saaresta, Kowloonin niemimaasta ja Kiinan rajalle ulottuvista Uusista territorioista. Suurin osa kuuluisista maamerkeistä ja tärkeimmistä nähtävyyksistä sijaitsee Hongkongin saarella. Matkallamme pääset kokemaan monet tärkeimmät nähtävyydet, kuten Hongkongin suosituimman turistikohteen Victoria Peakin kukkulan, perinteikästä tunnelmaa huokuvan Aberdeen kalastajakylän ja Repulse Bay:n valkoiset hiekkarannat. Kowloon kaupunginosa on ehdoton kohde shoppailusta nauttivalle ja sieltä löytyy myös kaupungin parhaat ravintolat.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display