Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Iltapäiväristeilyt Helsingistä

Perjantaipiknik Viking XPRS:llä

Perjantaipiknik -risteilyt Viking XPRS:llä

Lähtöpäivät:

perjantaisin

Matkan kesto:

6 h

Hinta:

Hinta alkaen 10€

Viking XPRS iltapäiväristeily Tallinnaan

alk. 10 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Viking XPRS karanteenivapaa Perjantaipiknik -risteily Helsingistä

Aloita viikonloppu iltapäiväristeilyllä! Viikonloppu tuntuu pidemmältä, kun sen aloittaa rennosti risteilemällä. Laivalla ehdit nauttimaan hyvästä ruuasta, varaa pöytä esimerkiksi XPRS:n kehutusta buffetista! Matkaan lähdetään Helsingistä mukavasti perjantaina iltapäivällä ja paluu Helsinkiin samana iltana. Loistava tapa aloittaa viikonloppu!  Huom. Tälla matkalla ei ole maihinnousua Tallinnassa. Passi tai kuvallinen henkilökortti tarvitaan mukaan.


Mitä tarkoittaa karanteenivapaa matka?

Negatiivista koronatestitodistusta tai omaehtoista karanteenia ei vaadita risteilymatkustajilta, jotka eivät ole käyneet maissa toisessa maassa.


Ostoksille merimyymälään!

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa oleviin suositus-hintoihin verrattuna. Tarjolla on makeisia, kosmetiikkaa, tuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita ‒ aina edulliseen merihintaan.


Juomasuositukset Merimyymälästä

Kesän aikana voit ostaa kuohuviini- tai samppanjapaketteja, jotka on koonnut ravintolapäällikkö Pekka Rajala ja Master of Wine Essi Avellan. Paketin mukana saat kirjeen, jossa on tietoa valituista juomista ja ruokasuosituksista.


6 x kuohuviini 85 € (Turku–Tukholma/Helsinki–Tallinna)
6 x samppanja 225 € (Turku–Tukholma) / 229 € (Helsinki–Tallinna)

Taste & Enjoy Rosé 17.5.–6.6.

Touko- ja kesäkuussa merellä on teemana rosé-viini! Nauti maistiaisista Merimyymälässä ja shoppaile rosé-viinejä kampanjahintaan. Täytä kaapit kesän suosikkijuomalla!

Kesätarjouksia Merimyymälöissä 1.6. alkaen

Kaikki LEGO -tuotteet – 20 % jo edullisista merihinnoista.
Osta kolme Ville Viking tuotetta – saat edullisemman kaupan päälle.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Ajankohtaista tietoa ravintolapalveluistamme

Jotta laivojen  ravintoloissa kyetään toimimaan koronatilanteen ja viranomaisten suositusten edellyttämällä tavalla, ravintoloiden aukioloa on sopeutettu matkustajamäärän ja lähdön mukaan. Näin voidaan varmistaa, että ruokaa voidaan tarjoilla ja siitä nauttia mahdollisimman turvallisesti.


Ota oma auto laivalle parkkiin

Varaa omalle autolle paikka laivaan parkkiin ja vältä pysäköintihuolet ja -maksut. Autopaikan varaaminen XPRS:n iltapäiväristeilylle onnistuu tällä hetkellä myyntipalvelumme kautta numerosta 010 2323200.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna
13:30 16:00
19:30 17:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriakuponki

Ostosraha

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Helsinki

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa.
Käytä merimatka shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja viihteestä.

Laivan esittely

Viking XPRS

Ajankohtaisia muutoksia ravintolapalveluissa

Jotta matkustaminen Viking Linen laivoilla olisi mahdollisimman turvallista myös pandemia-aikana, on laivan ravintopalveluja mukautettu matkustajamäärään. Ravintoloiden, kahviloiden ja baarien aukioloajat voivat poiketa normaalista. Myös niiden valikoima voi olla tavallista suppeampi. Laivoilla on kuitenkin aina tarjolla sekä lämmintä että kylmää ruokaa.

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Wine & Dine

Uudistettu Wine & Dine on rento ravintola, jossa voi nauttia yhden annoksen pienempään nälkään tai herkutella kiireettä kolmen ruokalajin aterialla. Menusta löytyy vaihtoehtoja lihan, kalan ja kasvisten ystäville – suussa sulavia jälkiruokia unohtamatta.

Blue Deli

Blue Deli tarjoilee makeita ja suolaisia herkkuja sekä raikkaita salaatteja ja kotiruokaherkkuja.Kotiruokabuffetin annos punnitaan kassalla, ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Ravintolan yhteydessä sijaitsevasta Deli Shopista voi ostaa mukaan erilaisia herkkuja, kuten juustoja, leikkeleitä ja maustekastikkeita.

Muut kahvilat ja ravintolat

Roberts Coffee-kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja ja kahvijuomia sekä herkullisia leivonnaisia. Laivan pubi Viking's Inn on loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Listalta löytyy laaja valikoima erilaisia oluita sekä pubiruokia.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!


Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.